Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Oдлично:)Сеа во случај да има допинг контрола ќе биде паметно да се скрие некаде Јорде:icon_lol:

Колку ќејф ми се напраи шо идиотине на чело со Марковски ќе играат таму кај што им е местото.
Не ми се верува каква екипа со каков начин на функционирање има амбиции за играње у прва МФЛ.
Дебили!

Порака за Чкембари на крај, ДОЈДЕТЕ ВО ТЕТОВО :icon_mrgr:
они може да дојдат само во тетово еднинствено онлајн, еден копиљ од овде чкембар да не го именувам кој, вака што се палаеше н а интернет коај дојде у тетово викаше "абе брат извини, јас само така пишувам, иначе ништо лично"!
Копиљања препотентни и пред се арогантни!

ФК Скопје и ФК Еуромилк се најселските екипи што постојат...
Т.е. ради уфилмани фаци што ги држат клубовите и имаат голема криминална моќ во државава...
Играчите си се океј...
А во минатото такви заебанции и во Ѓорче се случуваа ;)
Вардар, Работнички и Металург се пример на екипи каде што нема ни грам притисок од неслужбени лица, и ги има сите услови за фер игра...

Се надевам и Еуромилк ќе изгубат како магариња утре. Абе такви екипи треба во општинск лига да играат и никогаш да не мрднат ццц

poor Calz :(....................:pos:

Честитки за Тетекс . Нека тепаат ( во буквална смисла на зборот) Скопје у втора лига . :pos: Само да знаат дека стапот има два краја.

Бтв ако и Дрита ја рачунаме како Тетовски тим, следна година ќе има 4 прволигаши од Тетово.
За прв пат има највеќе прволигаши од некој друг град, а не од Скопје. Ако влезе утре и Еуромилк, ќе се изедначат Скопје и Тетово.

Мислам дека Дрита ќе си игра следна сезона, нема да се фузира со Слога.

Само ќе видиме КАДЕ ќе игра, претпоставувам во Гостивар...

Бтв ако и Дрита ја рачунаме како Тетовски тим, следна година ќе има 4 прволигаши од Тетово.
За прв пат има највеќе прволигаши од некој друг град, а не од Скопје. Ако влезе утре и Еуромилк, ќе се изедначат Скопје и Тетово.

Мислам дека Дрита ќе си игра следна сезона, нема да се фузира со Слога.

Само ќе видиме КАДЕ ќе игра, претпоставувам во Гостивар...
не бе брат они ако не се фузираат ќе си играат во боговиње.на тој терен тетекс има играно неколку прволигашки средби.мислам дека ффм нема да им прави прроблем да си играат на својот стадион.

не бе брат они ако не се фузираат ќе си играат во боговиње.на тој терен тетекс има играно неколку прволигашки средби.мислам дека ффм нема да им прави прроблем да си играат на својот стадион.
Не сум сигурен баш, го прифатија како алтернативен терен мислам, за чат-пат по некој меч. За сите мечевине сум сигурен...
Плус алтернативен на Тетекс беше во Брвеница, ама тогаш не беше во добра состојба теренот таму, па Тетекс-Вардар играа во Боговиње. Немаат ни трибина ни ништо...
Да направат трибинче и ќе се игра и таму...

Абе што ви е 100% ќе се фузираат со Слога

Бтв утре има организирано еден автобус за Прилеп за фановите на Еуромилк од Горно Лисиче...
Ќе биде жесток меч...
Незнам дали Брацо ја има наместено :oops:

Да земам од маалово да соберам 15-20 души да направиме тим и да се фузираме :S
Ќе си играме една година во прва лига.Страшна држава сме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom