Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.794
- Поени од реакции
- 12.162
Е па добро...и ти си во право за некои работи......ама јас не сум за бркање на Хоџо нити вината му ја префрлам него....кажав во кои случај Рој би требало да биде ставен на листата за исфрлање...засега НЕ!!!многу од тие среби ги загуби ливерпул заради несватливите замени на рој и предефанзивната игра... како клучни еве ќе ги споменам виган и тотенхем!!! кажи дали не е така??? аурелио беше ок да се внеси со тотенхем, ама на место на пол... зошто се повлече толку рано??? зошто наместо нгог не го стави бабел??? тој ќе ги докусуреше, а не вака... рој го гледам како главен виновник за оваа позиција на ливерпул иако се гледа подобрување во однос на минатата сезона... ко дојде до овде сега и јас сум да осатане, ама без вакви глупости...
е сега за фани... одлично би било да доји... тогаш се отвора простор за џонсон да си игра крило, шо е и негова позиција, што би се заштедило на пари за крилен игра и ако го вратат инсуа би останало во јануар да се купи напаѓач... но сето ова под услов да се донеси десен бек... во линкот што си го поставил пишува дека ливерпул понудил 3 милиони за фани... јас би дал и 5 само да дојди... екстра класа играч е... но бабел не смее да си оди... подобро макси или јовановиќ, но бабел никако...
а за напаѓач... ете ќе идел кол, така да доста е во јануар... а за наредната сезона... е тогаш би било интересно... позз
--- надополнето ---
Така и ќе биде!!! Сите почнуваат да играат сега кога ни ги нема Џерард,Торес,Карагер.......па да видиме до каде ќе одиме.....Кој сака нека дојде, кој сака нека си иде ама додека тие 11 души што го носат црвениов дрес гинат на терен и се борат за секоја топка како да играме за титула нема да ме интересира ни кој е тренер ни кој е во управа. YNWA <3
--- надополнето ---
Оо види кој се вмеша во дискусијата........не може без тебе вакви муабети......не!! После ќе прашуваш оти сум карал сум пцуел......е ајде кажи ми како да те оставам раат кога на секој мој пост ми пререкуваш и мораш да упатиш некоја шега( море навреда) на моја сметка???А ако е на твоја тогаш се лутиш!!! А да,......уште Суперстар да се вмеша сега и таман ќе биде!!!Пишува во состојба на силен афект. Рамковски Синдром.