Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
многу од тие среби ги загуби ливерпул заради несватливите замени на рој и предефанзивната игра... како клучни еве ќе ги споменам виган и тотенхем!!! кажи дали не е така??? аурелио беше ок да се внеси со тотенхем, ама на место на пол... зошто се повлече толку рано??? зошто наместо нгог не го стави бабел??? тој ќе ги докусуреше, а не вака... рој го гледам како главен виновник за оваа позиција на ливерпул иако се гледа подобрување во однос на минатата сезона... ко дојде до овде сега и јас сум да осатане, ама без вакви глупости...
е сега за фани... одлично би било да доји... тогаш се отвора простор за џонсон да си игра крило, шо е и негова позиција, што би се заштедило на пари за крилен игра и ако го вратат инсуа би останало во јануар да се купи напаѓач... но сето ова под услов да се донеси десен бек... во линкот што си го поставил пишува дека ливерпул понудил 3 милиони за фани... јас би дал и 5 само да дојди... екстра класа играч е... но бабел не смее да си оди... подобро макси или јовановиќ, но бабел никако...
а за напаѓач... ете ќе идел кол, така да доста е во јануар... а за наредната сезона... е тогаш би било интересно... позз
Е па добро...и ти си во право за некои работи......ама јас не сум за бркање на Хоџо нити вината му ја префрлам него....кажав во кои случај Рој би требало да биде ставен на листата за исфрлање...засега НЕ!!!

--- надополнето ---

Кој сака нека дојде, кој сака нека си иде ама додека тие 11 души што го носат црвениов дрес гинат на терен и се борат за секоја топка како да играме за титула нема да ме интересира ни кој е тренер ни кој е во управа. YNWA <3
Така и ќе биде!!! Сите почнуваат да играат сега кога ни ги нема Џерард,Торес,Карагер.......па да видиме до каде ќе одиме.....

--- надополнето ---

Пишува во состојба на силен афект. Рамковски Синдром.
Оо види кој се вмеша во дискусијата........не може без тебе вакви муабети......не!! После ќе прашуваш оти сум карал сум пцуел......е ајде кажи ми како да те оставам раат кога на секој мој пост ми пререкуваш и мораш да упатиш некоја шега( море навреда) на моја сметка???А ако е на твоја тогаш се лутиш!!! А да,......уште Суперстар да се вмеша сега и таман ќе биде!!!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Licni lubovni problemi ke ve molam preku privatni poraki da si resavate :) . Tuka se diskutira za Liverpool , a ne za koj kogo go opcul , pa go kazal na nastavnickata itn. itn.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Хоџсон да добие отказ!!! Лукас да се избрка!! Нгог и Бабел по него!!! А да...Реина не чинеше....упс и Глен....абе и Мирелес слаб беше...овие сите да си одат!!!! Не чинеа овие ....НЕ!!! Ебати навивачите!!! И не се однесува на вас.....само да ми приписка некој...мамичето ќе му го споебам!!!

Јас сеуште си стојам на зборот........ХОЏСОН МОРА ДА СИ ОДИ......... и тоа пред Јануари!

--- надополнето ---

Оо види кој се вмеша во дискусијата........не може без тебе вакви муабети......не!! После ќе прашуваш оти сум карал сум пцуел......е ајде кажи ми како да те оставам раат кога на секој мој пост ми пререкуваш и мораш да упатиш некоја шега( море навреда) на моја сметка???А ако е на твоја тогаш се лутиш!!! А да,......уште Суперстар да се вмеша сега и таман ќе биде!!!

Ти кажав уште од порано.....уште кога почна да го посетуваш форумот, премногу си нападен и кој и да е ке се најде во твоите постови!

Така да смири топката малце..... да се види културата во тебе!

ПС. Како шо кажа центарец.....љубовни проблеми преку ПП........... ве молам тука дискусија само за Ливерпул!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Французинот шо сака да дојде ич не ни треба.Барем ја никад не сум го сакал као играч,а не па да заигра во дресот на Ливерпул.Едино шо сакам е да се врати Инсуа и да ја направиме трампата помеѓу Бабел и Швајни + пари...Сеа за сеа таа шпекулација ми е најјака.Пошо дечкото,почнувајќи од лев и десен бек,па средина,па крило па и полу шпиц може да игра.Такви играчи ни требаат нас,шо ќе можат на поеќе позиции да играат,а поготово овој играч.И Контрао би дошло добро да се земе но само ако не се врати Инсуа.Пошо и Контрао може да игра и бек и крило.Средина мн мн не ни ни треба.Сеа за сеа не треба да се фрла пари таму.Крила,кој сака нека да дојде ама првин да се продадаат непотребните.За напаѓач моментално шо највише шо сакам да дојде е Бент или па Кол.Дечките едноставно се докажани во Англиската лига.Крупни се,брзи се.Тоа е она шо ни треба во нападот.Да прави поеќе простор за Торес.
И сакам да му кажам на Санос да не го вреѓа мн мн Кирјакос.Шо се замислува као некој си голем патриот и шо врска си нема од политика,Кирјакос не му згрешил ама ништо.Тоа у мало со твоите другарчиња моеш слободно да си ги пцуеш грците.Тука да вреѓаш играч.Кој највеќе се труди сезонава и покрај тоа шо пола тим дреме не иде така.Он сеа за сеа е најдобрата одбрана шо ја имаме и треба да го почитуваш како играч.Во тимот имавме и Евреин па никој до сеа не го ни опцул ни нишо.Пак ќе ти речам патриотизам и вреѓање на играчи не треба на форумов.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Французинот шо сака да дојде ич не ни треба.Барем ја никад не сум го сакал као играч,а не па да заигра во дресот на Ливерпул.Едино шо сакам е да се врати Инсуа и да ја направиме трампата помеѓу Бабел и Швајни + пари...Сеа за сеа таа шпекулација ми е најјака.Пошо дечкото,почнувајќи од лев и десен бек,па средина,па крило па и полу шпиц може да игра.Такви играчи ни требаат нас,шо ќе можат на поеќе позиции да играат,а поготово овој играч.И Контрао би дошло добро да се земе но само ако не се врати Инсуа.Пошо и Контрао може да игра и бек и крило.Средина мн мн не ни ни треба.Сеа за сеа не треба да се фрла пари таму.Крила,кој сака нека да дојде ама првин да се продадаат непотребните.За напаѓач моментално шо највише шо сакам да дојде е Бент или па Кол.Дечките едноставно се докажани во Англиската лига.Крупни се,брзи се.Тоа е она шо ни треба во нападот.Да прави поеќе простор за Торес.
И сакам да му кажам на Санос да не го вреѓа мн мн Кирјакос.Шо се замислува као некој си голем патриот и шо врска си нема од политика,Кирјакос не му згрешил ама ништо.Тоа у мало со твоите другарчиња моеш слободно да си ги пцуеш грците.Тука да вреѓаш играч.Кој највеќе се труди сезонава и покрај тоа шо пола тим дреме не иде така.Он сеа за сеа е најдобрата одбрана шо ја имаме и треба да го почитуваш како играч.Во тимот имавме и Евреин па никој до сеа не го ни опцул ни нишо.Пак ќе ти речам патриотизам и вреѓање на играчи не треба на форумов.

Кажи ми и на мене............ Гејот е грд!
:pos2:

Подршка за Санос!

--- надополнето ---

Мислам дека дојде време да се ослободиме од овие играчи!

Рака на срце..... се гледа дека Агер кога е во топ форма е еден од најдобрите дефанзивци во Премиер, само што тоа е многу редок период, скоро ич!

ЕДИТ: Ова е постара слика, Деген е веке надвор....зборот ми е за овие другите!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Јас сеуште си стојам на зборот........ХОЏСОН МОРА ДА СИ ОДИ......... и тоа пред Јануари!

--- надополнето ---

Ти кажав уште од порано.....уште кога почна да го посетуваш форумот, премногу си нападен и кој и да е ке се најде во твоите постови!

Така да смири топката малце..... да се види културата во тебе!

ПС. Како шо кажа центарец.....љубовни проблеми преку ПП........... ве молам тука дискусија само за Ливерпул!
Да бе ....секој ќе се пронајде.....еве цела Македонија се жали од мене!!! П.С не верувам во љубов :smir: А оти па Рој да си оди?? Да не сакаш и газдите да ги смениме?? Ама добро....секој со своето убедување

--- надополнето ---

Кажи ми и на мене............ Гејот е грд!
:pos2:
Па после мене за култура ми зборите а вие си ги пцуете играчите овде ......:toe: Добро барем се знае дека е Македонија ова :pos2:
А за играчите....само Агер би го оставил од тие

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
Liverpool could pip Spurs to the signing of Ajax striker and captain Luis Suarez who looks set to leave the club in January.

The Uruguayan international is said to be disappointed at manager Martin Jol's departure from the club on Monday following a poor run of form.

And Suarez, 23, has now instructed his agent to instigate talks with Ajax bosses over engineering a move away - possibly as soon as the January transfer window - according to reports in the Netherlands.

Spurs were linked with Suarez - who impressed at the World Cup in South Africa - in the summer, but a move never came to fruition.

Arsenal were also said to be interested, although Arsene Wenger has ruled out raiding the transfer market this winter.

But it appears Suarez favours a move to Anfield, where manager Roy Hodgson is desperate to add to his options up front.

The former Fulham boss has been eyeing up several options to play alongside star man Fernando Torres, and Suarez's movement - and his ability to play off an out-and-out striker - mark him out as a definite option.

Given his desire to leave, Hodgson is hopeful of securing the South American's signature for a bargain price of £9million - especially as the post-World Cup hype surrounding him now appears to have died down.

This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

AKO STARIOT USPEE DA GO KUPI SUAREZ E KRAL!!!!!!!!!!!!! NELI GAZDITE SAKAA MLADI TALENTIRANI EVI IM MLAD E EKETRA NAPAGAC 23 GODINI !!!!!!!!!!

NOGU NOGU GO SAKAM!!

G

GucciMane

Гостин
Liverpool could pip Spurs to the signing of Ajax striker and captain Luis Suarez who looks set to leave the club in January.

The Uruguayan international is said to be disappointed at manager Martin Jol's departure from the club on Monday following a poor run of form.

And Suarez, 23, has now instructed his agent to instigate talks with Ajax bosses over engineering a move away - possibly as soon as the January transfer window - according to reports in the Netherlands.

Spurs were linked with Suarez - who impressed at the World Cup in South Africa - in the summer, but a move never came to fruition.

Arsenal were also said to be interested, although Arsene Wenger has ruled out raiding the transfer market this winter.

But it appears Suarez favours a move to Anfield, where manager Roy Hodgson is desperate to add to his options up front.

The former Fulham boss has been eyeing up several options to play alongside star man Fernando Torres, and Suarez's movement - and his ability to play off an out-and-out striker - mark him out as a definite option.

Given his desire to leave, Hodgson is hopeful of securing the South American's signature for a bargain price of £9million - especially as the post-World Cup hype surrounding him now appears to have died down.

This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

AKO STARIOT USPEE DA GO KUPI SUAREZ E KRAL!!!!!!!!!!!!! NELI GAZDITE SAKAA MLADI TALENTIRANI EVI IM MLAD E EKETRA NAPAGAC 23 GODINI !!!!!!!!!!

NOGU NOGU GO SAKAM!!
Ногу на свет?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ногу на свет?
Дечки те гледам нов си....сега зачленет....а може и одамна си тука а ова нов профил ти е......не знам за кој навиваш и дали навиваш ама ако имаш намера почесто да пишуваш овде те советувам многу многу да не се шегуваш оти луѓево овде не сакаат шеги.....мене не ми пречи ама на некои личности им пречи......тие сакаат сериозни муабети :pos2: ама за нивни инает нека ти биде (само гледај да не е за мој оти....) :pos2:

--- надополнето ---

бтв мислам дека ќе лапнеме еден од овие

--- надополнето ---

Абе ова со Суарез е добра шпекулација..... ама 9 милиони ??? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: барем да напишеа дека без пари ќе ни го дадат!!!

G

GucciMane

Гостин
Дечки те гледам нов си....сега зачленет....а може и одамна си тука а ова нов профил ти е......не знам за кој навиваш и дали навиваш ама ако имаш намера почесто да пишуваш овде те советувам многу многу да не се шегуваш оти луѓево овде не сакаат шеги.....мене не ми пречи ама на некои личности им пречи......тие сакаат сериозни муабети :pos2: ама за нивни инает нека ти биде (само гледај да не е за мој оти....) :pos2:

--- надополнето ---

бтв мислам дека ќе лапнеме еден од овие

--- надополнето ---

Абе ова со Суарез е добра шпекулација..... ама 9 милиони ??? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: барем да напишеа дека без пари ќе ни го дадат!!!
1.За Ливерпул сум :)
2.Ве читав одамна али сеа напраив акаунт
3.нема трето:smir:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
да не е на празничен попуст? :)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: изгледа......а може Дедо Мраз како поклон да ни го донесе.....Ќе се разбуди Рој сабајлето и ќе види под елката - Суарез

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
haha bogami praznicen podarok ke da e :D 9 milioni :d haha smeski.. inaku 20milioni a i poveke ke mora da se dadat :) ama vredat za ovoj napagac :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom