Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Се си доаѓа на свое место.Газдите вработуваат одлични луѓе,играчите почнуваат да играат онака како шо доликува и Хоџо сака да донесе и да врати(тие шо се на позајмица)играчи шо се потребни.Глеам дека некој се бунат за Кол..Типот не е ѕверка,ама барем има огромно искуство во премиер(шое најбитно)и немора да се плашиме дали ќе се снајде или не.При Торес,Миералеш,Кајт,Макси и Џерард секој би бил совршен особено ваков тип на играч.Иако сум поеќе да се донесе Бент ама мн бараат за него.Почињаме више да доликуваме на клубот шо бевме.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Liverpool to Appoint Frank Rijkaard as Roy Hodgson Has Three Games to Save Job

Се повеке се погласни медиумите со шпекулациите дека Рој Хоџсон ги одбројува последните денови на Анфилд.

Во прв ред за замена на Хоџсон се става Франк Рајкард!

--- надополнето ---

Веројатниот состав.......

Реина

Кели........Гркот.......Вилсон..........Аурелио

Кол.........Лукас.......Поулсен.........Јованович

Бабел.......Н’гог​

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Па тој човек, секогаш успеваше да добие се... Како и тоа, да си заминат голем дел на играчи, мегу кои и Кол... Но, тој и Венгер се двајцата, кои го направија Арсенал, Арсенал на поновото време... Точно е дека Дин беше човекот кој го имаше последниот збор, но и беше голем поддржувач на Венгер....
А зошто си замина од Арсенал ??? :smir:

--- надополнето ---

Се си доаѓа на свое место.Газдите вработуваат одлични луѓе,играчите почнуваат да играат онака како шо доликува и Хоџо сака да донесе и да врати(тие шо се на позајмица)играчи шо се потребни.Глеам дека некој се бунат за Кол..Типот не е ѕверка,ама барем има огромно искуство во премиер(шое најбитно)и немора да се плашиме дали ќе се снајде или не.При Торес,Миералеш,Кајт,Макси и Џерард секој би бил совршен особено ваков тип на играч.Иако сум поеќе да се донесе Бент ама мн бараат за него.Почињаме више да доликуваме на клубот шо бевме.
Е па резултатите од наредната сезона!!! За оваа некако да се пласираме во ЛШ и доста е!! Секако...и титула во ЕЛ :smir: само ми е жал што испадна Јуве......сакав финале со нив!!! A за Колчо....ќе донесе цврстина и простор за Торо!!

--- надополнето ---

Liverpool to Appoint Frank Rijkaard as Roy Hodgson Has Three Games to Save Job

Се повеке се погласни медиумите со шпекулациите дека Рој Хоџсон ги одбројува последните денови на Анфилд.

Во прв ред за замена на Хоџсон се става Франк Рајкард!

--- надополнето ---

Веројатниот состав.......

Реина

Кели........Гркот.......Вилсон..........Аурелио

Кол.........Лукас.......Поулсен.........Јованович

Бабел.......Н’гог​
Ај ќе видиме.....ама мене сега ми се чини глупаво да се менува менаџер!! А за формацијава....каде по ѓаволите е Пачеко ??

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
А зошто си замина од Арсенал ??? :smir:

On 18 April 2007 it was revealed by Arsenal that he had left the club with immediate effect after "irreconcilable differences" between himself and the rest of the board. It is thought that he was in favour of a possible takeover of Arsenal by an external benefactor seeking to invest money into the club. Arsenal had invested heavily in the development of their new stadium which forced the club to take on heavy debts which meant the club was in need of new revenue. The other members of the board were said to have signed a contractual agreement that they would not sell their shares for a year, and they jointly expressed their intention to retain their shares in the longer term.[3] Dein was replaced as G-14 chairman by Olympique Lyonnais chairman Jean-Michel Aulas the following month.[4]
[edit]Sale of Arsenal shareholding
In August 2007, David Dein sold his 9,072 shares (14.58%) in the club for £75 million to Red & White Holdings, an investment vehicle of Russian metal billionaire Alisher Usmanov and his business partner Farhad Moshiri.[5] Dein was appointed as chairman of Red & White, which is the largest shareholder in the club outside of members of the board of directors. In September 2008 he resigned as chairman of Red and White, with The Times suggesting it was to improve relations between Arsenal and Red & White.[6]

Ете ја причината....... инаку тој беше мегу најодговорните за Прекрасниот нов стадион Емирати!

--- надополнето ---

Веројатната формација и состав според Гардинај...... кој ретко греши!

Liverpool (4-2-3-1, probable) Reina; Kelly, Kyrgiakos, Wilson, Aurelio; Lucas, Poulsen; Shelvey, Cole, Jovanovic; Ngog.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Youngsters John Flanagan and Jack Robinson have been named on the bench.

Liverpool: Reina, Kelly, Aurelio, Kyrgiakos, Wilson, Poulsen, Shelvey, Jovanovic, Pacheco, Cole, Babel. Subs: Jones, Lucas, Ngog, Skrtel, Eccleston, Flanagan, Robinson.

И ја пишав 2ка! Многу потенцијални докажувачи, дури 10 од вкупните 11 на теренот. Па јеби га, ваљда ќе се погоди 2-3ца шо ќе се докажат по еден гол. :toe:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ај шо го баци, ама и со гестикулациите како да сакаше да каже дека останува во Ливерпул.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
A i babel nekako ne ve iznenaduva??? Kol nekako nema samodoverba mu bega mnogu topkata ( ja se izvinuvam za latinicava nemam na ovoj kompjuter zdravje od sabota:)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Бабелчо да си го задржиме па и Јовче....златна резерва ќе биде!!

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Да да Babel малце ме изненади, позитивно. Створи две 100% шанси од кои едната заврши во голот а другата ја усра Cole. Pacheco изгледа многу живо на теренот, го има насекаде и во дефанзива и во офанзива... Само при крајот на првото полувреме малце се опуштија и можеше да примиме некое голче.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Не знам дали овие од Стеауа се толку слаби или пак Бабел преку ноќ започнува да го покажува својот талент но имам чуство дека може самиот да ги реши сите........ да ги лаже како мали деца!!!

--- надополнето ---

1-1 !! Прво место во групата!! Физолофијата на Рој може да даде резултати во ЛЕ ама во ПЛ никако!!!

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
би ве замолил ако имате некој линкцинја или било сто од головите вечерва да даде да зирнеме оти ја гледав утакмицава од 66 а можам да кажам тоа што го видов беше нешто што ни кајнас не се игра , 30 минути ливерпул нема шутт кон противничкиот гол срамота

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
би ве замолил ако имате некој линкцинја или било сто од головите вечерва да даде да зирнеме оти ја гледав утакмицава од 66 а можам да кажам тоа што го видов беше нешто што ни кајнас не се игра , 30 минути ливерпул нема шутт кон противничкиот гол срамота
Ннема врска пријател, баш онака солидно си изиграа....без воопшто замарање....најголем впечаток ми остави бабел искрено.....ги прекина момците...!!!! а и останатите беа топ. Кол некако загубен беше....али нема везе...се виде дека влегоа без некој огромен мотив...онака лабаво!!!! Кога ќе видиш па и од стартни 11 што 99% играат во ПЛ играа само Сото и Реина....се останато беше или младинци или втор тим....!!!!!! Во целост јас сум задоволен, освен од резултатот...!!!! :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom