1.ПросекАко не го земеме Лавеци не е крај на светот. Има и други добри напаѓачи. Пр- Џовинко,Џузепе Роси, Алејандро Гомез, Рамирез итн.
Еми на ТутоНаполи објавиа Поло ин ПСЖ,Адио почо, неш вака беше и потоа почнаа сите фан клубови италјански да пишуваат иста вест.kaj procita ova?
Го зедоа и Марко Марин за 10 милиони мислам и уште еден играч зедоа. Абрамович дава пари не му дрема финансиски фер плеј како нашиот морати/ Уште нешто ние тешко се разделуваме од стариве играчи како станкович,занети,самуел и тн па и договори им продолжуваме а тоа кај абрамович го нема еве дрогба го шитна и рамирез мислам, а ние ги галиме нашиве старлоци.А вие што очекувавте Лавеци кај нас да дојди???...со семки не се купува фудбалери треба да се вложи пара..ги гледате Челзи??..ни пет ни шест 38 карти за Хулк и 32 за Хазард и затоа догодина ќе бидат конкурентни во сите натпревари а ние со Паласио ќе се бориме за трето место во посраната Сериа А
Да си оди, само не сакал да ја напушта Европа а може и во Германија да се врати зашто жена му водела некој успешен бизнис токму во таа земја.Лусио ќе си оди ли? Важно го имате неговиот наследник со младиот Хуан, го гледав два пати за репрезентацијата, не е лош, во офанзивата Кутињо ви се враќа, од Зарате очекувајте бум
Гледајте Снајдер да не го продадете и не растажувајте се
Онака влегов во фан клубов ваш и постов во разни бои ми падна в очи .. Не сакам да хејтам, и не сакам да ме сватите непријателски, ама Лавеци сезонава имаше добри натпревари изиграни на ниво, но имаше и катастрофални партии, висина е дека можеби со еден потег мојт да решит утакмица, ама на некои утакмици беше навистина изгубен.. А Џовинко не да се фалам дека кузнит колку го имам гледано ама остави голем впечаток сезонава во тимот на Парма. Тоа можеби не го прајт подобар од Лавеци, ама и овој не е кузнај шо, верувај како што читам по интернетов колкави суми нудат ПСЖ за него, едноставно не вреид за 25-30 милјони. Можеби вреди за 15 преку сила 20 милјони и ни денар поќе.1.Просек
2.Повреден ќе биде уште 6 месеци.
3.Имаме шанси да го земеме.
4. 20 милиони ние немаме.
Друже Интер и се е можно.Гуарин го земво Јануари, па заигра дури после два месеца. Таман ако го земат Роси ке заигра во октомври.1.Просек
2.Повреден ќе биде уште 6 месеци.
3.Имаме шанси да го земеме.
4. 20 милиони ние немаме.
Вака размислува оптимист.na kraj ke zavrshime so Kucka.
А реалист како мене мисли дека ќе завршиме со Мудингаи, кој ќе го купиме со Беса.The low cost solution out of all of this is that of Gaby Mudingayi, 30 year-old midfielder of Bologna whose contract expires in 2013. For the Rossoblu, this is their last chance to cash in on the player who has already refused a contract renewal. The request is at least 2 million and a counterpart could be included into this deal. We are talking about Krhin (already at Bologna last season), Faraoni, and Bessa. These are some of the young players that Inter want to include in the deal for another player:
Вистина е ова. Морати се откажа од Лавеци, сега е на ред да се откаже од Лукас.Moratti odustao Lavezzia, sada je na redu Lucas !