М
Мартин`
Гостин
Единствено решение за ситуацијава е Србија макар и неофицијално да им подели оружје на Србите на Косово и да се бранат ..
Јас ги сметам србите за репресиран народ и имаат право на отпор против репресивниот косовски режим.Ubavo im pravat na srbite.
Dosta se trpea srbite.Јас ги сметам србите за репресиран народ и имаат право на отпор против репресивниот косовски режим.
Косово=Англија,Турција,Израел
Србите=ирци,курди,палестинци
Дечкото од твитер , нека ја пушта и оваа вест :
Ми се допаѓа. Одма нека почнат вооружен бунт против КФОР.Единствено решение за ситуацијава е Србија макар и неофицијално да им подели оружје на Србите на Косово и да се бранат ..
Апсолутно, ја научија лекцијата. Сите ја научивме. Билдаш високо ниво на криминалци во одреден регион, им даваш контрола над нелегалните бизниси, ги вооружуваш и ги праќаш да ги провоцираат и напаѓаат официјалните државни институции. Секој одговор од институциите е акт на репресија против обесправеното малцинство. И и' дава право на матичната држава на тоа малциство да реагира за да го заштити. Со меѓународна поддршка од држави членки на Советот за безбедност при ОНН нормално, кои се згрозени од репресијата. A taste of their own medicine. Priceless.Јас ги сметам србите за репресиран народ и имаат право на отпор против репресивниот косовски режим.
Единствено решение за состојбата на Космет е да се обединиме сите,и да ги разбуцаме тие гомна на Космет и нивните помагачи.Единствено решение за ситуацијава е Србија макар и неофицијално да им подели оружје на Србите на Косово и да се бранат ..
Ја незнам вас како ве трпи цел балкан.Dosta se trpea srbite.
Сврти неколку страни наназад па ќе видиш кој пука без потреба. Исто така ќе видиш како живее српското население на Косово. Се наоружаа луѓето во самоодбрана од Србите и еве ти го резултатот од самоодбраната. Успешно се одбранивте од Србите на Косово. Само минатиот месец имаше најмалку 10 инциденти кон српското население, дел од тоа е постирано тука, нека не ти биде тешко.Дечкото од твитер , нека ја пушта и оваа вест :
Двајца војници на КФОР повредени од огнено оружје , едниот потешко.
Се надевам дека тие кушуми на таа куќа , се токму за лицето кое пукало кон КФОР , и се надевам е погоден во глава.
Веќе неколку месеци ги имаат блокирано патиштата , а уште и пукаат кон тие што сакаат да отворат пат.
Го осудувам нападот над мировниците на КФОР , чија присутност беше дозволена и од страна на српскиот пијавица Милошевиќ.
Што им е сега, нели сами потпишаа капитулација.
Кога сме кај миротворците ми зборуваш тие што на ѕидови пишуваа УЧК па после самите со спрејови го покриваа напишаното. Нема Србин, ниту Македонец кој ќе прифати структури на УЧК како легитимни. Со сила убавина не бива.Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Jakovljević ranije je izjavio da ima još povređenih, ali da zbog blokade puteva, ambulantna kola ne mogu da ih dovezu do bolnice.
ЛинкНа православном гробљу у јужном делу Косовске Митровице, према сведочењу Срба који су на Задушнице обишли гробове најмилијих, забележена су нова скрнављења надгробних споменика.
Кутрите срби , жртви на насилниците на КФОР , на голоракавиот србин со оклопни возила им возвраќа.Велат една слика илјада зборови.
Прегледај го приврзокот 44071
Одувек сум ги мрзел србоманите. Србоманството е срам за Македонците. Среќа што последниве години замира...., ј*бем ги кутрите срби и србофили.
Пази од многу е...е да не ти падне мака.Единствениот повреден србин од огнено оружје , бил повреден од куршум кој не се употребува од КФОР ... што значи дека го повредиле и својот , во обид да пукаат кон КФОР , ј*бем ги кутрите срби и србофили.
Еве ти слика слободно изброј колку дупки има како траги од куршуми, па ќе ти стане јасно кој повеќе пукал. Србите на Косово се инфериорни, со куршуми и самите се свесни дека не можат да опстанат. Провокациите се јасно од страна на властите кои нормално Србите на Косово ниту ги признаваат, ниту некогаш ќе ги признаат како легитимни."Пуцали су по кућама, о чему сведоче трагови на фасадама", навео је Миловић и упоредио догађаје од петка са онима од прошле године у Јарињу када су војници Кфора, како је рекао, пуцали на санитетска возила и медицинске екипе, и када су прекришили одредбе Женевске конвенције.
Миловић је као посебно бруталне означио припаднике немачког контингента Кфора и додао да су му поједини официри у четири ока рекли да "они нису за такве акције, да се не слажу с тим, али да раде по налогу земаља Квинте, америчке амбасаде и Приштине".