- Член од
- 29 април 2012
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
pa vaka sega imat v maxx amortizeri koj me cinea 380evra, bandasite gi kupiv koristeni 16ki mbn pa se poliraa(poliran aluminium) da dojdet ko chrome, haubata e pravena od poliester so grb i staklo, aluminumska grana posledniot lonec e powersprint koj e kupen 460 evra , i spojleri kako sto se gledaat vo slikite stranicni,pozadi i nad gepekot a vnatre ima kozen enterier, ozvucenje ima neo dvd,4 sony elipsi,2 kenwood elipsi i kenwood pojacalo, f-20 menjac, sportski filter za 600 denari go kupiv ne e nekoja marka, 4 barum bravuris gumi 195/45/16 novi, i tolku
--- надополнето: 10 мај 2012 во 01:54 ---
i ona so e chip tuning 90 se standart (66kw) sega momentalno e 100hp
--- надополнето: 10 мај 2012 во 01:56 ---
--- надополнето: 10 мај 2012 во 01:58 ---
i od toj menjacot motorot go imam 250 evra go davam ak e nekoj zainteresiran
--- надополнето: 10 мај 2012 во 01:54 ---
i ona so e chip tuning 90 se standart (66kw) sega momentalno e 100hp
--- надополнето: 10 мај 2012 во 01:56 ---
pa vaka sega imat v maxx amortizeri koj me cinea 380evra, bandasite gi kupiv koristeni 16ki mbn pa se poliraa(poliran aluminium) da dojdet ko chrome, haubata e pravena od poliester so grb i staklo, aluminumska grana posledniot lonec e powersprint koj e kupen 460 evra , i spojleri kako sto se gledaat vo slikite stranicni,pozadi i nad gepekot a vnatre ima kozen enterier, ozvucenje ima neo dvd,4 sony elipsi,2 kenwood elipsi i kenwood pojacalo, f-20 menjac, sportski filter za 600 denari go kupiv ne e nekoja marka, 4 barum bravuris gumi 195/45/16 novi,Јасно ми е дека дечкото живее во заблуда. Еве конкретно за мењач тркачkи ако правиме муабет или е со рамни запци или е секвеција или тип троник и лесна заменливост на снопови што за низ град не ти врши некоја работа а богами после секој 10 работни часа ке му треба ремонт од корен а тоа кошта колку целата колата . Него муабетот ми беше некој шо средувал кола асолно ке се труди да наброји што све има. Нема да каже имам сортски амортизери, ке каже имам подесувачки амортизери со ајбах спирали итн. По ова заклучив дека дува во празно и затоа го рчнав ама го нема
--- надополнето: 10 мај 2012 во 01:58 ---
i od toj menjacot motorot go imam 250 evra go davam ak e nekoj zainteresiran