superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
Диме....... па ти мора да не заебаваш, и тоа не заебаваш како Рој Хоџсон!
Играчите.... да не си ги споменал..... Хоџсон е тој кој треба да да им каже како да играат, тој е тој кој ја поставува тактиката!
Утакмициата со Челзи.... па човече, освен таа утакмица друго нешто дали одиграа како шо треба!
Утакмицата со Челзи не ја победи Хоџсон, туку мотивацијата на Играчите и ништо друго!
Со вакви изјави не се мотивираат играчи!
Не ми е јасно како може да се дрзне и да каже дека Стоук биле јак тим...... човече!
Market value
Liverpool 242.000.000 £
Stoke 72.160.000 £
Дали ја гледаш разликата.......
Инаку да се навратам за твојот муабет за тоа дека Хоџсон не бил крив сега што сме изгубиле!
Да не се збркаш..... ние сме од десната страна..... погледни најдоле..... мислам дека нема што повеке да се зборува понатаму за играчите!
Тоа е работа на Менаџерот..... изгледа Хоџсон не спага во таа категорија!
Како шо сум го молел господ да Америте го напуштат клубот........ сега тоа го барам за Хоџсон, се надевам дека овој пат ке ме слушне порано!
--- надополнето ---
Ова веке излегува од контрола!:nerv:
Играчите.... да не си ги споменал..... Хоџсон е тој кој треба да да им каже како да играат, тој е тој кој ја поставува тактиката!
Утакмициата со Челзи.... па човече, освен таа утакмица друго нешто дали одиграа како шо треба!
Утакмицата со Челзи не ја победи Хоџсон, туку мотивацијата на Играчите и ништо друго!
"I'm obviously sad that a good run's come to an end. It was always going to be tough because it's a battle here, "I don't want to be seen to be making cheap excuses. We lost to a strong team who out-battled us in certain occasions." Stoke City is a totally different type of game than the games we've played in the last few weeks because of the way they set out to play the game.
Со вакви изјави не се мотивираат играчи!
Не ми е јасно како може да се дрзне и да каже дека Стоук биле јак тим...... човече!
Market value
Liverpool 242.000.000 £
Stoke 72.160.000 £
Дали ја гледаш разликата.......
Инаку да се навратам за твојот муабет за тоа дека Хоџсон не бил крив сега што сме изгубиле!
GAME STATS
9 Shots 7
4 Shots On Target 3
3 Saves 2
4 Corners 3
1 Offsides 0
9 Goalkicks 8
14 Fouls (Committed) 11
30 Throws 29
64 Ball Possession 36
9 Shots 7
4 Shots On Target 3
3 Saves 2
4 Corners 3
1 Offsides 0
9 Goalkicks 8
14 Fouls (Committed) 11
30 Throws 29
64 Ball Possession 36
Да не се збркаш..... ние сме од десната страна..... погледни најдоле..... мислам дека нема што повеке да се зборува понатаму за играчите!
Тоа е работа на Менаџерот..... изгледа Хоџсон не спага во таа категорија!
Како шо сум го молел господ да Америте го напуштат клубот........ сега тоа го барам за Хоџсон, се надевам дека овој пат ке ме слушне порано!
--- надополнето ---
LFC Transfer Speculations when lfc fans were calling for kenny during the game, jamie called them pricks
LFC Transfer Speculations Roy Hodgson Tells Glenn Johnson Hes Not Worthy Of An International Place In The England Squad ,Johnson Replies By Telling Roy To Get His Act Together!!
Ова веке излегува од контрола!:nerv: