Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
И ти навистина мислиш дека Перо нема да игра у Венецуела?:P
ја се молам и крстам да не игра и да диеме на олимпијада па да моли за Лондон.се надевам господ ќе ги слушне моите молитви.Искрено јас да сум репрезентативец ќе поставам услов ако игра перо дека јас нема да играм.;)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Абе сменете го насловот во „херојска“ изјава на капетанот Антиќ, а не во кукавичка.

Така испадна, откако ги уведов примерите со „тебе да те видам ко него“ и „да имавте вие барем малку како него“ и „шо мислиш, лесно му беше“ и слично.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Епа земи со уште некој тука искочете на плоштад и организирајте петиција да се отстрани Перо од репрезентација, и да с еосуди за велепредавство, па ќе видиш колку има плиткоумни што ќе ти дадат поддршка.
Се кладам дека ке има доволно за да не игра али џабе е кога и самиот се повлекол !

G

Gray Foxx

Гостин
ја се молам и крстам да не игра и да диеме на олимпијада па да моли за Лондон.се надевам господ ќе ги слушне моите молитви.Искрено јас да сум репрезентативец ќе поставам услов ако игра перо дека јас нема да играм.;)
Јас се кладам дека во Грција ја вадиш налепницата МК од колата.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Еве ви линк официјален од ФИБА како сме регистрирани таму.десно на логото видете сами.
http://www.fibaeurope.com/default.asp?nfID=2604
И еден извадок од еден новинар на фејсбук што имаше напишано.
vo 2006 godina na turnir vo Sofija segashniot pretsedatel na MKF, Daniel Dimevski, ne dozvoli da pochne natprevarot pomegju Makedonija i Kipar zashto na semaforot bevme pishani kako FYROM na insistiranje na Kipranite. Nateganjeto traeshe 15-20 minuti po shto protivnikot popusti i prifati na semaforot da stoi F.Y.R. od Macedonia kako shto sme primeni vo FIBA Europe. Znaci od pred sest godini stavot na MKF i na Daniel Dimevski e deka ovaa drzava ne e FYROM shto e generalen stav na segashnoto rakovodstvo na MKF. Toa, spored mene, e glavnata pricina shto nikoj od MKF ne se javi denovive da go iskomentira slucajot so Antic zatoa shto ke moraa ili da go napadnat ili da si gi pogazat sopstvenite principi.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 13:54 ---
Ја се кладам дека во Грција ја вадиш налепницата МК од колата.
неам налепница на колата.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
и што ако отишол за грчки клуб да игра???отишол за негова фамилија да игра,не за моја.Никој тоа не му го забранува.Шо постигнал антич за Македонија ај кажи????баскет се игра 1 на 5 или 5 на 5????да не беше Мекејлеб,можда и ќе постигневме нешто.

Се согласувам! Да не беше Мекејлеб, немаше до полуфинале да стигниме!
А за изјавата, според мене е срамна, ајде што не нарекува ФИРОМ, ама па и зборува српски!... + да умриме ах бе Перо....

S

Shaman

Гостин
Сега барем знаеме дека во денешно време еквивалент на 30 сребреници се 600000 евра.
И ако дадеш нешто на Македонија, после моеш да ја пљукаш колку сакаш и
да те боли к*р за неа. Значи по вашата логика, сега треба да се соберат сите спортисти што
на некој начин успешно ја претставиле Македонија и маме да и ебат на државава.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 13:58 ---
Еве ви линк официјален од ФИБА како сме регистрирани таму.десно на логото видете сами.
И еден извадок од еден новинар на фејсбук што имаше напишано.
vo 2006 godina na turnir vo Sofija segashniot pretsedatel na MKF, Daniel Dimevski, ne dozvoli da pochne natprevarot pomegju Makedonija i Kipar zashto na semaforot bevme pishani kako FYROM na insistiranje na Kipranite. Nateganjeto traeshe 15-20 minuti po shto protivnikot popusti i prifati na semaforot da stoi F.Y.R. od Macedonia kako shto sme primeni vo FIBA Europe. Znaci od pred sest godini stavot na MKF i na Daniel Dimevski e deka ovaa drzava ne e FYROM shto e generalen stav na segashnoto rakovodstvo na MKF. Toa, spored mene, e glavnata pricina shto nikoj od MKF ne se javi denovive da go iskomentira slucajot so Antic zatoa shto ke moraa ili da go napadnat ili da si gi pogazat sopstvenite principi.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 13:54 ---

Штета што безрбетни среброљубци, нема да го сфатат ова
и ќе ти го извртат коментарот.

G

Gray Foxx

Гостин
И да имаш во иднина, ќе ја извадиш. На граница ако те прашаат ќе речеш дека си од Скопје, и плус ќе му се извиниш на граничарот на лош англиски за налепницата.
Или па во полоша варијанта кога ќе те начекаат ултраси и ќе почнат да ти ја кршат колата ради една налепница, да врискаш како пиченце со лош англиски молејки ги да те остават само со распарчен чмар.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
И да имаш во иднина, ќе ја извадиш. На граница ако те прашаат ќе речеш дека си од Скопје, и плус ќе му се извиниш на граничарот на лош англиски за налепницата.
Или па во полоша варијанта кога ќе те начекаат ултрас и почнат да ти ја кршат колата ради една налепница, да врискаш како пиченце со лош англиски молејки ги да те остават само со распарчен чмар.
да а?Топ,ај пошо глеам си гатач дај кажи денес 4 утакмици прво полувреме 2+ да лупнам 1000 денари,ок???
Ме прашале во грција 4 пати од кај сум,4 апти сум рекол од Македонија.чек да видам.....нишо не ми фали.не знам зашто.:facepalm:
--- надополнето: 31 мај 2012 во 14:03 ---
Или па во полоша варијанта кога ќе те начекаат ултраси и ќе почнат да ти ја кршат колата ради една налепница, да врискаш како пиченце со лош англиски молејки ги да те остават само со распарчен чмар.
ова од искуство а?:P

G

Gray Foxx

Гостин
да а?Топ,ај пошо глеам си гатач дај кажи денес 4 утакмици прво полувреме 2+ да лупнам 1000 денари,ок???
Ме прашале во грција 4 пати од кај сум,4 апти сум рекол од Македонија.чек да видам.....нишо не ми фали.не знам зашто.:facepalm:
Чисто сумљам да си кажал, за жал никогаш нема да дознаеме.
Таквите како тебе се шаблон, таквите како тебе кога има акција секогаш бегаат. Таквите како тебе се лицемерни, подмолни и се доста успешни во тоа.
Еве стриктно за Перо. Не ја знаел разликата помеѓу FYROM и FYR of Macedonia. И не верувам ни дека сега ја знае. Го распнаа. Зошто?
Од каде потребата да осудиш човек кој е спортист што игра во ГРЦИЈА за клуб кој има најватрени навивачи ултраси? Сакаш да ми кажеш дека ти да си на негово место ќе речеше Macedonia нели? :icon_lol:
Во случајов се јавува она вековното во македонецот што додека го ебат наеднаш се освестува дека го пенетрираат и како и секогаш, се мава по погрешните личности.
Е сега иде другото што вас ве пецка, последнава изјава која сеуште ја немам изгледано.
Рекол на српски да умрат тие што го напаѓале, wowww голема работа. Леле што кажал како не му е срам, убијте го копилето. Предавник.
А кутриот само се брани од нападите и провокациите.
Па и српскиот ви пречи, а не ви пречи Цеца, Жељко Јоксимович и фактот што поимот опивање подразбира биртија со најшабанските српски срања.
Ама тогаш не ви пречи српскиот.
Е заради оваа ваша лицемерност и грдоќа, си се смешкам коа те читам тебе и пријателите. Бидејќи водиш замислена борба.
Тебе никој не те ебе 2 %.
У моментов Перо си го прчи негде додека гркинка му го дудла, а ти го пцуеш на форум.
Кажи ми кој е мало детенце во случајов?

EDIT: ЗНАЕВ ЗНАЕВ ЗНАЕВ ЗНАЕВ.
Знаев дека ќе ми реплицираш со зборовите- ти воа од искуство?
Класичен одбранбен механизам на 9 гег генерација деца што гледаат Операција Триумф, Сурвајвр и Тоа сум јас реални шоуа.
You predictable fag you!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ај ме мрзи да барам, ако има некој линк да ми пушти од каде е изјавата на перо дека нема да игра на квалификациите?

ако ја има стварно и ако перо навистина така рекол, тогаш нека иди у 3 лепе ПМ и ич не сакам да го гледам. зар сега на почеток на припреми, наместо позитивна, да наелектризираме атмосфера и да се испосереме акко ракометарите?
прав македонец нема да даде ваква изјава во пресрет на квалификациски турнир!
доколку то е вистина, паѓа во вода се она што претходно го има направено за македонија!!!

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Како се осмелувате да плуката по него ?!

Перо Легендо !

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Чисто сумљам да си кажал, за жал никогаш нема да дознаеме.
Таквите како тебе се шаблон, таквите како тебе кога има акција секогаш бегаат. Таквите како тебе се лицемерни, подмолни и се доста успешни во тоа.
Еве стриктно за Перо. Не ја знаел разликата помеѓу FYROM и FYR of Macedonia. И не верувам ни дека сега ја знае. Го распнаа. Зошто?
Од каде потребата да осудиш човек кој е спортист што игра во ГРЦИЈА за клуб кој има најватрени навивачи ултраси? Сакаш да ми кажеш дека ти да си на негово место ќе речеше Macedonia нели? :icon_lol:
Во случајов се јавува она вековното во македонецот што додека го ебат наеднаш се освестува дека го пенетрираат и како и секогаш, се мава по погрешните личности.
Е сега иде другото што вас ве пецка, последнава изјава која сеуште ја немам изгледано.
Рекол на српски да умрат тие што го напаѓале, wowww голема работа. Леле што кажал како не му е срам, убијте го копилето. Предавник.
А кутриот само се брани од нападите и провокациите.
Па и српскиот ви пречи, а не ви пречи Цеца, Жељко Јоксимович и фактот што поимот опивање подразбира биртија со најшабанските српски срања.
Ама тогаш не ви пречи српскиот.
Е заради оваа ваша лицемерност и грдоќа, си се смешкам коа те читам тебе и пријателите. Бидејќи водиш замислена борба.
Тебе никој не те ебе 2 %.
У моментов Перо си го прчи негде додека гркинка му го дудла, а ти го пцуеш на форум.
Кажи ми кој е мало детенце во случајов?
Чекај да те прашам нешто во Македонија или во Србија живееме та тој да зборува српски ?
Се кажува Македонец а србин е во душата ... српскиот не ми пречи мене слушам српски песни али пеачите што ги пеат тие песни не се ни македонци ни босанци ни хрвати .. сите си зборуваат и пеат свој јазик .. а овај нашиов деген да го наречам дава интервју и зборува на српски сељак ! и ако сака нека му го дудлаат 100 гркинки јас ке го пцујам !
и не е семоќен тој па без него не може репрезентацијата златен Бо само да е све сам направи на европсково .. да не беше тој немаше да бидеме на квалификации за олимписки игри !

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
КОМУЊАРИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО РАЗГОРУВАТЕ НАРОДОТ ПРЕД НАЈГОЛЕМИОТ СПОРТСКИ НАСТАН ВО ИСТОРИЈАТА НА ЗЕМЈАВА!!!
Фокус лупнале некој глупост и одма се попалија ко млади мајмуни... "Антич педер", "боље да не игра", "нека го пуши курот"... Контролирајте се малку.

и нека не ми мрси многу муда дека бил приморан да каже FYROM кога во FIBA сме регистрирани како FYR of Macedonia,што е огромна разлика.
Леле преку куров со ова... 100 пати пишав, ај пак. Еве како сме заведени под ОФИЦИЈАЛНАТА FIBA страница.
http://www.fiba.com/pages/eng/fc/FIBA/fibaStru/nfLeag/nfProf.asp?nationalFederationNumber=2604

Читај и плачи.

и што ако отишол за грчки клуб да игра???отишол за негова фамилија да игра,не за моја.Никој тоа не му го забранува.Шо постигнал антич за Македонија ај кажи????баскет се игра 1 на 5 или 5 на 5????да не беше Мекејлеб,можда и ќе постигневме нешто.

Нема доволно вакви смајлиња ( :facepalm: ) што би можеле да ти го опишат постот.

G

Gray Foxx

Гостин
Чекај да те прашам нешто во Македонија или во Србија живееме та тој да зборува српски ?
Се кажува Македонец а србин е во душата ... српскиот не ми пречи мене слушам српски песни али пеачите што ги пеат тие песни не се ни македонци ни босанци ни хрвати .. сите си зборуваат и пеат свој јазик .. а овај нашиов деген да го наречам дава интервју и зборува на српски сељак ! и ако сака нека му го дудлаат 100 гркинки јас ке го пцујам !
и не е семоќен тој па без него не може репрезентацијата златен Бо само да е све сам направи на европсково .. да не беше тој немаше да бидеме на квалификации за олимписки игри !
Никој не е семоќен. Он е само дел од одлично склопена екипа. Што има шанси да биде катастрофално ако глупите квази националисти направат да ја напушти репрезентацијата баш пред квалификациите. Штета ќе биде.
Немој да ми кажеш дека ти во целиот твој живот не си цитирал српска изрека од српски филм, било кој.
Антиќ што презиме е?
ЗОШТО БЕ НЕ СЕ БУНИШ КОГА СЛУШАШ АЛБАНЕЦ КАКО ТИ ЗБОРУЕ ВО ТВОЈА ДРЖАВА?????
Туку забораив, вие ги следите законите, а нив им е дозволено законски.
A bunch of sissies!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom