Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.
T

Tetro

Гостин
Собра пари и си замина со висококренат среден прст. И така се одроди многу народ од ова (censored) парче земја, еден плус на листата е многу мал процент за да мора да се пишува за случајот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Како прво коа го рече тоа ФИРОМ ја знаев дека беше притиснат од гејците и не му замерив, ама после коа изјави ова дека сите што го хејтале нека умрат се онесвестив, тоа го кажа за македонскиот народ, не му ја дигај до толку цената.:unsure:
Он не е филозоф ниту политичар па фино лепо да спреми говор и да им се обрати на хејтерите. Човечка реакција му е изјавата, незнам што толку се потресовте. Реакција на повреден човек, какви се не гомнарии прочитав за него.
Не му дигам цена, оние што го плукаат неможат за тит да му се фатат. Да можеш да плукаш треба да си подобар, еве на пример ти како увреден што подобро си направил за земјава?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Он не е филозоф ниту политичар па фино лепо да спреми говор и да им се обрати на хејтерите. Човечка реакција му е изјавата, незнам што толку се потресовте. Реакција на повреден човек, какви се не гомнарии прочитав за него.
Не му дигам цена, оние што го плукаат неможат за тит да му се фатат. Да можеш да плукаш треба да си подобар, еве на пример ти како увреден што подобро си направил за земјава?
Ххихи ova ti doaga како не плукај против Владава бе, шоимаш ти направено повеќе од владава за државава, а? Хихихи, овие Кенедиеви изрази can not die.

S

Shaman

Гостин
Постојат ситни, мали, големи, полуталентирани, климоглавци, безрбетници,со две леви раце, али еден е Антиќ. Без него Македонија нема да биде иста.

Парадоксот на нашиот народ е со своите плукачки активности да ги дискредитира своите херои.До вчера беше спортски јунак, народен миленик и инспирација за илјадници дечиња, а сега се сторивме пишман аџии и оп Антиќ е падниот идол.

Се надевам дека ќе го предомислат и дека ова не е вистина.
Не си далеку од вистината... АМА!
Ако еднаш направиш нешто за Македонија, дали тоа значи дека
после можеш да правиш што сакаш и дека не смее никој да те
критикува? Спортски херој? ДА! Ама да биде херој до крај.
Непобитен факт е дека ја свитка кичмата.А со неговата кичма,
се свитка и кичмата на сите фанови на репрезентацијата ОДНОСНО
на Македонскиот народ.
Маме да им ебам на тие што го плукаа за инает и без врска,
ама имаше луѓе, негови фанови, фанови на репрезентацијата, патриоти,
кои искрено се најдоа погодени од неговото фиромирање.
За тоа нема оправдување. И кој и да го правда за фиромирањето
за мене е идиот и точка. Е сеа Антиќ не треба да глуми принцеза туку
треба да си ги собере гаќите во рака, да се прибере малку и прво да
му се извини на народот за фирморањето па после се друго

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Нема плукање секој си има свое мислење и треба да си го искаже, ако глеаме така спред твојов пример ние во Македонија сите треба да бидеме риби и да ќутиме доколку сакаме нешто да кажеме за некој си, оти нели направил нешто и не треба да се зборува за него, он е бог...:ROFLMAO:

S

Shaman

Гостин
Мене не ми е јасно како може да се плука Антич, неможам да разберам никако. Од тука до Солун да отидат 10 души ќе речат дека се од Скопје, а не пак он што мора така да рече. Јакиве патриоти Македонски се увредиле, они безрбетници тешки Антиќ ќе го плукаат. Да имаат само 0,5% направено повеќе од него па да имаат лице, вака само валкана уста имаат ништо повеќе.
Ако може без генерализирање ???
Зашто грбов и рацете ми знаат што значи
да речеш дека си од Македонија и да не попушташ.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Сега помислувам и дека намерно го направи ова за да не игра повеќе во репрезентација, од секогаш ми изгледаше како пичка и си се докажа како таков. Сепак треба да биде избркан а не демек по своја волја да ја напушта репрезентацијата. Има толку многу млади таленти што едно дрвце како Антиќ секако дека нема да ни фали.

V

Vollstandig

Гостин
Мене не ми е јасно како може да се плука Антич, неможам да разберам никако. Од тука до Солун да отидат 10 души ќе речат дека се од Скопје, а не пак он што мора така да рече. Јакиве патриоти Македонски се увредиле, они безрбетници тешки Антиќ ќе го плукаат. Да имаат само 0,5% направено повеќе од него па да имаат лице, вака само валкана уста имаат ништо повеќе.
Македонски синдром е да се плука по се што е наше, а кога ќе направи истиот човек некоја голема работа за македонија ќе биди прифатен кратко време и ќе се чека и најмала грешка за да се наплука народот на него.

Антич беше капитен на кошаркарска репрезентација и направи БУМ низ европа со цела репрезентација,благодарание на него и останатите, не дознаа кој сме и што сме, во позитивна смисла, али џабе, македонче секогаш ќе си го има синдромот за самоуништување.
Доколку се имаа увредено патриотите наши безрбетни, родени по пат на неуспешен абортус,зачнати од анален секс меѓу свиња и безрбетник, зошто кога играше македонија не се бунеа да го тргнат ФИРОМ од назнаката кога игра македонија со друг противник? Зошто не се бунеа да го тргнат истото од евровизија, и од многу други прикази на македонија? И самата како што кажа, 90 % од нив кога биле во грција или би оделе, сигурно не би рекле дека се од македонија, ќе нагласат оти се од СКОПЈЕ, или сами ќе речат ФИРОМ.

Искрено, паметен потег од негова страна, чисто за да му текни дека и нема потреба за овај затуцан народ да му се направи ниту една добра работа. И на крај краева, што му се лутат, кога типот има српско потекло:)
--- надополнето: 31 мај 2012 во 09:06 ---
Сега помислувам и дека намерно го направи ова за да не игра повеќе во репрезентација, од секогаш ми изгледаше како пичка и си се докажа како таков. Сепак треба да биде избркан а не демек по своја волја да ја напушта репрезентацијата. Има толку многу млади таленти што едно дрвце како Антиќ секако дека нема да ни фали.
Абе кој млади таленти море дрво едно, млади таленти до искусни кошаркари има разлика небо-земја. Ако тебе нема да ти фали, ќе фали на терен човекот кај што донел успеси за македонијја.
--- надополнето: 31 мај 2012 во 09:07 ---
Да да, сеа ќе си земе грчко државјанство и ќе игра за репрезентацијата на Грција...:tapp:
Браво бе, шо стори предвидување...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ххихи ova ti doaga како не плукај против Владава бе, шоимаш ти направено повеќе од владава за државава, а? Хихихи, овие Кенедиеви изрази can not die.
Од владата секој во државава има подобро направено. Ако не пак од наши пари живеат.

Нема плукање секој си има свое мислење и треба да си го искаже, ако глеаме така спред твојов пример ние во Македонија сите треба да бидеме риби и да ќутиме доколку сакаме нешто да кажеме за некој си, оти нели направил нешто и не треба да се зборува за него, он е бог...:ROFLMAO:
Едно е да искажеш мислење, друго е да го оспоруваш неговото чувство за Македонија. Сите плукања беа во стил дкеа он не ја сака државава и треба да го врати медалот за заслуга. Ме разбираш? Значи кој може да знае подобро од него какво е чувството да те плукаат оти демек си ја заебал државата. Затоа зборам иначе не верувам во ниеден да отиде да игра за грчки клуб и јавно да рече Македонија, ама ни еден! Оно државата ја испродадоа со се партали никој ништо не им рече, он рекол Фиром и се сврте цела Македонија против него. Аман бе па ако он е на листа на „предавници“ што треба на овие гомна да им направиме? Треба на плоштад да ги обесиме!

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Девојко,читај убаво,НАЦИОНАЛНИОТ ДРЕС Е СВЕТОСТ И Е ЧЕСТ И ПРИВИЛЕГИЈА ДА ГО НОСИШ,НЕ Е ОБВРСКА!!!!!За памет друг пат што збори и како збори,не мроа да игра за земјата,а да даде господ да идеме на олимпијада,па педерот скапан да цркне.Колку за споредба еве ти како тоа се рпави во нормалниот свет кога не се цени својата земја,а камоли да ја кажеш со друго име!!!!
http://24fudbal.com.mk/vesti/3493/ljajik-isfrlen-od-reprezentacijata-bidejki-ne-sakal-da-ja-pee-himnata-na-srbija

V

Vollstandig

Гостин

И еден реален коментар од јутуб:

Нема да го судам Перо. Не ми е право, амо само ке ги потсетам сите дека околу 100000 МАКЕДОНЦИ секое лето оставаат по 1000 евра минимум во Грција и СИТЕ кажуваат дека се од Скопје (ФИРОМ), за да не ги вратат евентуално не да боже. Првиот ден штом ке си дојдат дома пцујат по Грците и по ете такви како Перо. ПАТЕТИКА на Македонски начин ( на кило).
2 days ago
2

На бизнис форумот во Италија претставени сме како ФИРОМ, никој не се побуни за тоа никој не рече ништо за тоа.
Премјерот и министрите беа на форумот си се прошетаа си земаа дневници се вратија и на никој не му беше гајле како не нарекле, додека за Перо што бил приморан да каже ФИРОМ сите скокнавте да му го потите.

1. Makedonskiot narod ima memorija na kokoshka, zaborava i ripa da pcue na kapitenot sho go donese najubaviot moment vo makedonskiot sport.
2. Kako ne kaza Pero makedonija da im pokaze na grcite... Site problemi ni se resheni vo drzavava ushte pero toa da go kazese, i se ke beshe vo red.
3. Pero pcuj i kolni gi site OVCI shto zaboravaat...
5 days ago

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Антич беше капитен на кошаркарска репрезентација и направи БУМ низ европа со цела репрезентација,благодарание на него и останатите, не дознаа кој сме и што сме, во позитивна смисла, али џабе, македонче секогаш ќе си го има синдромот за самоуништување..
Заборави да напомниш дека благодарение на настапот во репрезентацијата истиот Антиќ направи договор од 600К по сезона со Олимпијакос и ако не играше на тоа првенство ќе шутираше топки во Софија за 30 пати помалку по сезона.
Ваква изјава не очекував ниту од тетовиран ќелав дечко кој во секој момент гледа да се самопромовира, колку што знам за репрезантацијата се игра чисто од лични национални мотиви, не се игра за плукачите и критичарите.
Како некое мало арогантно дете кога ќе му мајтапат постарите на баскет дека не подава и не го бидува, па го фрла дресот и заминува.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
и нека не ми мрси многу муда дека бил приморан да каже FYROM кога во FIBA сме регистрирани како FYR of Macedonia,што е огромна разлика.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Како прво коа го рече тоа ФИРОМ ја знаев дека беше притиснат од гејците и не му замерив, ама после коа изјави ова дека сите што го хејтале нека умрат се онесвестив, тоа го кажа за македонскиот народ, не му ја дигај до толку цената.:unsure:
Ате така. Ова не смее да се заборави. Јас уствари за ова повеќе го хејтам.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
leandra; пошо знам дека ти пратиш женски ракомет, нели те потсеќа " случајов " Антиќ со она на нашата дива Кастратовиќ.

Јас никогаш нема да го заборавам моментот кога ја напушти прескоференцијата угушена у солзи ради безкичмењаци и квази новинарчиња кои се дрзнаа да ја наречат само босанка која не се залага доволно за репрезентативниот дрес. Се врати Кастратовиќ посилна од било кога.

Антиќ е поголем Македонец од сите тука нас заедно. Антиќ ми се чини со најголемо срце го носеше репрезентативниот грб. Каде сте сега сите вие кои најгласно навивавте Антиќ да биде знаменосецот на Олимпијадата?

Македонецот на Македонецот му е македонец! ( малата буква е намерна)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom