One Оператор - Генерална Дискусија

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Нешто најново од ONE: http://www.dzabest.mk/

Оние кој имаат веќе ONE броеви:

Миграцијата е бесплатна и можете да ја извршите на еден од следните начини:
- со повик на 1414 или во Центарот за грижа за корисници на 181
- со SMS порака на 181 со текст TM Dzabest
- или во кое било продажно место на ONE.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.806
Поени од реакции
4.248
DzaBest e super ..... samo uste da napravat nekoj zvucen signal(slicno kako zvukot za portirani broevi) zada znaeme koj se dzabest br-i ida ima internet bez dase aktivira nedelnata opcija *

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
DzaBest e super ..... samo uste da napravat nekoj zvucen signal(slicno kako zvukot za portirani broevi) zada znaeme koj se dzabest br-i ida ima internet bez dase aktivira nedelnata opcija *
За месечната опција да, но за неделната се однесува кон цела ОНЕ мрежа:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И се активирал на баба ми или го активирала појма неам оној пакетон за 79 ден што ти зема и нешто ко бесплатни минути, којзнае што. Вика дека ќе истече за уште 2 дена а после автоматски ќе се реактивирал за 79 ден :tapp: Како се гаси ова? Фала однапред.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
И се активирал на баба ми или го активирала појма неам оној пакетон за 79 ден што ти зема и нешто ко бесплатни минути, којзнае што. Вика дека ќе истече за уште 2 дена а после автоматски ќе се реактивирал за 79 ден :tapp: Како се гаси ова? Фала однапред.
Овој ли е?
http://www.one.mk/default.aspx?SectionID=25&pos=2
Неделен пакет за разговор кон мрежата на ONE

Активирајте го ONE неделниот пакет со кој ќе зборувате за 0 ден/мин со сите ONE мобилни и фиксни корисници. Пакетот е достапен за при-пејд корисниците на ONE со претплата од 79 денари и вклучува 500 минути разговор. За активирање испратете SMS порака со текст: NULA START на бројот 181.
  • За проверка на рокот за користење и расположливите минути, испратете SMS со текст: NULA STATUS
  • За деактивирање, испратете SMS со текст: NULA STOP
-----
Ако не е тој, јавете се на 181. Сабајле така преку операторот ја стопирав онаа наградна игра погоди го зборот за 25 денари дневно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој ли е?
http://www.one.mk/default.aspx?SectionID=25&pos=2
Неделен пакет за разговор кон мрежата на ONE

Активирајте го ONE неделниот пакет со кој ќе зборувате за 0 ден/мин со сите ONE мобилни и фиксни корисници. Пакетот е достапен за при-пејд корисниците на ONE со претплата од 79 денари и вклучува 500 минути разговор. За активирање испратете SMS порака со текст: NULA START на бројот 181.
  • За проверка на рокот за користење и расположливите минути, испратете SMS со текст: NULA STATUS
  • За деактивирање, испратете SMS со текст: NULA STOP
-----

Ако не е тој, јавете се на 181. Сабајле така преку операторот ја стопирав онаа наградна игра погоди го зборот за 25 денари дневно.
Да, фала многу Лурц :)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Добро што е финтава со донациите за кошаркарите?
Да ја подржиме Македонската кошарка заедно! Прати СМС на 141381 и донирај 41.3 денари за победа на нашите херои на квалификациониот олимписки турнир во Венецуела.
:tapp:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Да ја подржиме Македонската кошарка заедно! Прати СМС на 141381 и донирај 41.3 денари за победа на нашите херои на квалификациониот олимписки турнир во Венецуела.
Ова

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.285
Поени од реакции
563
навистина ... ова мене глупо ми изгледа ... да донираш за победа ... па зошто се спонзори, да дадат пари, а не да земаат ...

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Активирав ЏаБест неделниот пакет...и пишува дека иам 500мб интернет. Е сеа вака...пробувам да се уклучам од телефонот на фејсбук(иам нокиа 5230) и ми пишува Select connection:

(no data)

Помош???

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Активирав ЏаБест неделниот пакет...и пишува дека иам 500мб интернет. Е сеа вака...пробувам да се уклучам од телефонот на фејсбук(иам нокиа 5230) и ми пишува Select connection:

(no data)

Помош???
Treba da go podesis telefonot.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
sto cudo e ova ?
Ne sum nikogas 2 godini prekoracil 45 denari,kolku sto mi e po dogovor pretplatata na mobilniot od ONE, ama na poslednive dve smetki ima ova:
Pokraj tie 45 denari, uste 585,44 denari,povici-poraki kon broevi za dopolnitelni uslugi. Neznam sto e ova, inaku nikade ne vrtam na telefonot,koj znae da kaze nesto a utre odam go odjavuvam - LOPOVI

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Само не ми е јасно што е финтава.Во потпишаниот договор имам 3000 мин кон Оне 200 мин кон сите мрежи и 3 гб интернет.Изгледа не е баш така.Немам време да отидам до салон и да ги растерам у мајчина
Ako sega go potpisa dogovort togas mesecnite munuti se siodvetni na brojot na denovi vkupno min/ 30 dena * brojot na denovi vo mesecot vo koj ti e pktpisan dogovorot

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
И јас имам прашање за оваа понуда на ONE. Сакам да земам пост пејд, но со претплата од 400 ден, со 3000 мин, 300 смс, 300 ммс и 300 МБ интернет. Од мн луѓе кои ја имаат оваа претплата слушам поплаки дека стигнуваат повисоки сметки од 400 ден. Дали овие 3000 мин ми се за цел месец да ги трошам кога сакам или има некоја финта со ситни ситни букви за која "никој во ONE не знае". Одговор на сметка од 900 ден за претплата од 400 ден во која нема никакво надминување на минутите бидејки смешно е да се иззбораат 3000 мин, а цело време има и преглед во користењето - ние не сме надлежни и овластени за ова, приговор до СК да поднесите и во рок од 10 дена ке стигни одговор дали е прифатен приговорот. Во меѓувреме сметката мора да се плати, а ако претплатникот е во право, ке биле одбиени парите следниот пат наводно. Дали некој овде имал слични проблеми?

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Да не знае некој како да ја исклучам говорната пошта? Кога некој сака да ми се јави, и јас му исклучам, му се оклучува говорната пошта и пак му зима кредит исто како да сум му кренал. Значи сакам да направам да покажува зафатено. Знае некој ? Фала

Kajgana Shop

На врв Bottom