One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
1 гига месечно....??????

Да не си грешка бе дечки..... јас на ХТЦ ево3д секој ден од 05:30 (сабајле коа излегувам на работа) до обично 15:00 (коа се вракам дома) нонстоп ми е уклучен.
Не сум надминал 1 гига до сеа веке 2 или 3 месеци.

Провери се убаво да не имаш некое вирусче шо работи!

Колку да доловам...
Скајп нонстоп онлајн
Lookout нонстоп
Mesenger for Android нонстоп
FB..повремено

Башка со оние пропратни работи кои си работат во позадина основни апликации... временската прогноза и такви слични работи!
--- надополнето: 4 мај 2012 во 07:47 ---

Јас реков дека Андроид системот си цица околу 1 ГБ месечно со сите апдејти што ги прај во позадина.

Иначе јас трошам по 8-9 гига.. 24 часа сум на 3Г.
Сјакп онлајн
твитер
ФБ
6 маил аканута со real time sync
Iconnecthere за воип
TuneIn rрадио стрима цела нок додека спијам, плус добри 3-4 саати во денот.
ДЛ на 4 подкаста од од по 60 МБ дневно..
И чат пат како вифи хотспот го користам..

Се собира

... епа редно беше, се надевам ONE полека се искачува.

ed6a8a77d97663b774d675c37ebc81ce.jpg

Повеќе: http://www.one.mk/default.aspx?pArtID=2785&pos=2

Како се пресметуваат пеналите за предвремено раскинување на постпејд договор ?

Denovive internetot pak im e tinja. H samo na edna crtka. Edge ima ama samo fiktivno.
Primitel nekoj drug ova..?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Denovive internetot pak im e tinja. H samo na edna crtka. Edge ima ama samo fiktivno.
Primitel nekoj drug ova..?
Кај мене работи беспрекорно.Кај и да сум вклучил интернет 95% е H

Само не ми е јасно што е финтава.Во потпишаниот договор имам 3000 мин кон Оне 200 мин кон сите мрежи и 3 гб интернет.Изгледа не е баш така.Немам време да отидам до салон и да ги растерам у мајчина

Attachments

• uploadfromtaptalk1336993680452.jpg
    uploadfromtaptalk1336993680452.jpg
    104,8 KB · Прегледи: 41
Ako sega go potpisa dogovort togas mesecnite munuti se siodvetni na brojot na denovi vkupno min/ 30 dena * brojot na denovi vo mesecot vo koj ti e pktpisan dogovorot

Kozle i kapiste e pak shit vo taftalidze sum tuebo na h.

Мамицата нивна ме одраа 200 денари за една порака што испратив на наградната игра, а пишуваше дека се бесплатни пораките :mad:

Мамицата нивна ме одраа 200 денари за една порака што испратив на наградната игра, а пишуваше дека се бесплатни пораките :mad:
кога јас еднаш напишав овде за нешто слично, некои зеленковци овде почнаа мене да ме критикуваат како сум бил јас стипса:)

Ako sega go potpisa dogovort togas mesecnite munuti se siodvetni na brojot na denovi vkupno min/ 30 dena * brojot na denovi vo mesecot vo koj ti e pktpisan dogovorot

Ако е така ОК не се бунам.Само ферски е да кажат кога потпишуваш договор за вакви работи.Ќе видиме од први Јуни :)

Се знае ли оваа "промотивнава" понуда за 2 гига нет за 150 денари дали ќе се менува?

Ако е така ОК не се бунам.Само ферски е да кажат кога потпишуваш договор за вакви работи.Ќе видиме од први Јуни :)
Tesko da odzboris se. Jas sum na edna pretplata povisoko so 11 giga net. Samo netot go trosam do kaj 9 gb. Drugo se mi ostanuva po 100 neikoristeno

кога јас еднаш напишав овде за нешто слично, некои зеленковци овде почнаа мене да ме критикуваат како сум бил јас стипса:)
Ако тоа ме прави стипса тогаш стипса сум. 200 денари сметка никогаш не ми дошло, а сум вртела редовно и на т-мобиле и на Вип. до кај 100 најмногу ми идело сметка. Да знаев ќе пратев хуманитарна помош со тие пари отколку да ги фрлам во ветер. Секој ден откако стиснав дека ќе учествувам во наградната игра, ме бомбардираа со пораки за некаква си дневна претплата и они изгледа фактички ми наплаќале за пораките што ми ги пратиле. :mad:

Дали овај оператор има услуга, да дознам кој ми ѕвонел со непознат? Веќем досадно станува, 4 дена со ред некоја будала ми ѕвони во 3 сато навечер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom