Може да ми кажете комбинации за доручек,вечера,и ужинки ? што,по колку да јадам ? се отрув од сабајле со мусли....
фала од напред,од позади друг пат
фала од напред,од позади друг пат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прави тренинзи со што ќе ги цедиш резервите на гликоген или HIIT.Во еден интервал прави повеќе вежби и со кратки паузи 30 секунди,за исхраната како што реков намали на јаглехидратите кога не вежбаш комплетно тргни ги,а кога вежбаш најнормално внесувај.Да не знајт некој што мојт да е работава одеднаш градите ми станаа ко зашилени(левата поќе)... скоро за 2 недели... се хранам веќе 5 месеци внесувам околу 150гр протеин 150-350 гр јагленохидрати и околу 40-50гр масти(главно од јајца)
последниве две недели немав услови да внесувам 150гр протеин и го намалив на 100.. можно е да наталожив сало?.. пред тоа убо си беше.
+ на левава града чуствувам болка ко ќе се стегнам и ко да имат нешто под брадавицата ко поцрврсто...
да почнам ли со кардио тренинзи сега и да намалам јагленохидрат на околу 100-150 грама .имам 92 кила. поздрав
Има шанси наместо да јадеш сегашната исхрана земи јади оваасо убаво средена диета колку кила е нормално да симнам за околу 8-9 недели за толку време одам на одмор инаку сум на околу 15-16% сало. имам спојлери малце , горните стомачни ми се познаваат скрос малце визуелно. во свиткана положба околу долните стомачни чуствувам 2-3 цм сало кога притискам.
има ли шанси да дојдам до 10-12% body fat.
поздрав
Soy chunks are an excellent natural source of soy proteins and a healthy and economical meat substitute which is rich in vitamins, minerals, isoflavones and lecithin nutrients proven to help lower cholesterol, prevent cancer and loss of bone mass. Usage: in combination with meat, vegetable and cereals, for preparing goulash or fried soy chunks. Ingredients: 100% GMO-Free soybeans, mechanically pressed and processed.
http://examine.com/faq/is-soy-good-or-bad-for-me.htmlдали сојата на vitalia е штетна за сперматозоидите?
Пишува дека е 100% GM Free ( генетски не модифицирана)
Кога сакам ептен да се стегнам 25/50/25 тоа значи 100 грама јаглехидрати,200 грама протеини и 80-100 грама масти.Омега 3 мастиВеќе месец дена трчам и има резултати притоа внимавам на исхрана односно не пијам сокови, благо ептен ретко и намалив доста леб.. “спојлерите“ ги снема и околу 2 кила ослабев ама на стомакот уште имам доста масни наслаги а и некако премалку ослабев за толку време. Инаку ме интересира има врска дневниот сооднос на протеини/јаглехидрати/масти каков ти е ?
Зошто јас повеќе на протеини одам, јаглехидрати скоро никогаш па да не има врска тоа ..
Aj прво прочитај наназад по темиве пред да прашаш.Здр имам 75кила и висок сум 180cm колкав внес ми треба на калории дневно и протеини за да дојдам до издефинирано тело и стомачни, стомачните ми се познаваат но слабо.И како да го пресметувам внесениот влес на калории и колку протени има во едно јадење?
со убаво средена диета колку кила е нормално да симнам за околу 8-9 недели за толку време одам на одмор инаку сум на околу 15-16% сало. имам спојлери малце , горните стомачни ми се познаваат скрос малце визуелно. во свиткана положба околу долните стомачни чуствувам 2-3 цм сало кога притискам.
има ли шанси да дојдам до 10-12% body fat.
поздрав
Што е полесно:се додека не следиш калории нема да симнеш бодифет колку и да ти е средена исхраната.. иначе можеш да симнеш за 9 недели од 15 до кај 12,13 само ќе треба стрикна диета без отстапување на калорискиот внес..
Што е полесно:
- Булкинг па катинг
или обратно?
(ако си просечен сега)