Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Каде можам да најдам слична ВАКВА камера.
Ми треба да видам што има во тесен простор, длабочина 5-6 метри под земја. (по можност Битола)
Продавница за Видео надзор (каде продаваат безбедносни камери, аларми и сл)
--- надополнето: 27 мај 2012 во 11:16 ---
Ај ве молам за брз одговор...колку пари чини овој парфем?
Фала однапред и ве молам за одговор што е можно побрзо. :)
Види на google shooping и цената е дупла кај нас, само треба да видиш дали се продава негде кај нас.
--- надополнето: 27 мај 2012 во 11:20 ---
„Мирновец пиротехника“ кај Три Бисери би требало да продаваат, ако уште ти требаат.
Не работи мирновец под тоа име веќе, јас последната баклја ја купив 2008 година од Мирновец, мислам дека имаат отворено под друго име Планет. Има во Порта Влае баклји.
--- надополнето: 27 мај 2012 во 11:22 ---
Mi treba katana ,kade moze da se najde vo mk?
Бит пазар ако сакаш со чкарт квалитет.
--- надополнето: 27 мај 2012 во 11:24 ---
Војнички плочки имаш во Арми Шоп кај Владата.

Член од
25 мај 2009
Мислења
19
Поени од реакции
2
slushnav deka Crna Gora barale mnogu rabotnici... da ne znaj nekoj po nekoja slucajnost kaj mozam da najdam od ponudite tuka sho se preku agencii ?

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Kaj moze da ja najdam onaa reklamana za kursumi od suvenir samokov " NE SO TIE KURSUMI NEEEEE!!!!"
ja barav po netov sekade, nigde nemozam da ja najdam.....nekoja vrska od samokov pa da kaze koja godina bese snimana reklamata,koj ja snimal....ili od arhiva MTV nekoj ako ima nekoj vrska da pomogne.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Ај ве молам,кој знае нека ми каже...

каде можат да ми направат ограда,железна,каква било,најобична ? не ми треба за многу,една соба само да заградам ми треба...не треба ништо убаво да е,или незнам колку сигурно,само колку да биде заградено... ? итно...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Ај ве молам,кој знае нека ми каже...

каде можат да ми направат ограда,железна,каква било,најобична ? не ми треба за многу,една соба само да заградам ми треба...не треба ништо убаво да е,или незнам колку сигурно,само колку да биде заградено... ? итно...
http://www.clubeconomy.com.mk/detali.aspx?id=799

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Фала брат..ама мене не ми треба за двор или нешто,соба најобична да ми заградат со било каква ограда...го прават тоа ?
Мислам дека прават се, јави им се, ќе ти кажат.
Имаат продавница во Кисела Вода.

Член од
30 мај 2011
Мислења
554
Поени од реакции
130
Каде во Скопје може да најдам масло за подмачкување на ланецот од велосипеот?

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Каде и дали во Македонија можат да се најдат World of Warcraft книгите, оригинал на англиски?
Знам дека ги има и на ebay и на Amazon ама поштарината е 2-3 пати поскапа од книгата а и најчесто оние што ги продаваат бараат плаќање единствено преку PayPal или 1 книга има, другите 2 ги нема....

или пак печатница со добра понуда за принт :D

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Каде можам да најдам по Скопјево вакви работи:

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Каде и дали во Македонија можат да се најдат World of Warcraft книгите, оригинал на англиски?
Знам дека ги има и на ebay и на Amazon ама поштарината е 2-3 пати поскапа од книгата а и најчесто оние што ги продаваат бараат плаќање единствено преку PayPal или 1 книга има, другите 2 ги нема....

или пак печатница со добра понуда за принт :D
Odi vo ovaa knizara oni imaat original knigi a vo slucaj ako nemaat moze da si gi poracas....http://www.facebook.com/angliski.centar?sk=wall

Kajgana Shop

На врв Bottom