- Член од
- 26 мај 2012
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Mi treba katana ,kade moze da se najde vo mk?
Продавница за Видео надзор (каде продаваат безбедносни камери, аларми и сл)Каде можам да најдам слична ВАКВА камера.
Ми треба да видам што има во тесен простор, длабочина 5-6 метри под земја. (по можност Битола)
Види на google shooping и цената е дупла кај нас, само треба да видиш дали се продава негде кај нас.Ај ве молам за брз одговор...колку пари чини овој парфем?
Фала однапред и ве молам за одговор што е можно побрзо.
Не работи мирновец под тоа име веќе, јас последната баклја ја купив 2008 година од Мирновец, мислам дека имаат отворено под друго име Планет. Има во Порта Влае баклји.„Мирновец пиротехника“ кај Три Бисери би требало да продаваат, ако уште ти требаат.
Бит пазар ако сакаш со чкарт квалитет.Mi treba katana ,kade moze da se najde vo mk?
Војнички плочки имаш во Арми Шоп кај Владата.
Baraj vo turizam i patuvanja, tamu imas takvi temi....slushnav deka Crna Gora barale mnogu rabotnici... da ne znaj nekoj po nekoja slucajnost kaj mozam da najdam od ponudite tuka sho se preku agencii ?
Некој,некаде?Филмот Вампирџија некаде да се најде на интернет,или слабо?
http://www.clubeconomy.com.mk/detali.aspx?id=799Ај ве молам,кој знае нека ми каже...
каде можат да ми направат ограда,железна,каква било,најобична ? не ми треба за многу,една соба само да заградам ми треба...не треба ништо убаво да е,или незнам колку сигурно,само колку да биде заградено... ? итно...
Фала брат..ама мене не ми треба за двор или нешто,соба најобична да ми заградат со било каква ограда...го прават тоа ?
Мислам дека прават се, јави им се, ќе ти кажат.Фала брат..ама мене не ми треба за двор или нешто,соба најобична да ми заградат со било каква ограда...го прават тоа ?
Друже,грес маса може секаде да се најде,побарај по пазарине сигурно ќе најдеш.Каде во Скопје може да најдам масло за подмачкување на ланецот од велосипеот?
Odi vo ovaa knizara oni imaat original knigi a vo slucaj ako nemaat moze da si gi poracas....http://www.facebook.com/angliski.centar?sk=wallКаде и дали во Македонија можат да се најдат World of Warcraft книгите, оригинал на англиски?
Знам дека ги има и на ebay и на Amazon ама поштарината е 2-3 пати поскапа од книгата а и најчесто оние што ги продаваат бараат плаќање единствено преку PayPal или 1 книга има, другите 2 ги нема....
или пак печатница со добра понуда за принт