Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Military%20stamped1.JPG

тоа е кочница со мењач (шалтери) а цената е незнам точно ама над 100 евриќи
Прашав мајстор и ми кажа дека две се 4500 ден.
--- надополнето: 17 мај 2012 во 16:23 ---

Ова е во Битола а инаку каде е поточно ова?

Кај може да се укрупнат ситни пари?
Банкиве укрупнуваат или? Ама зборам за многу, имам околу 1500 по 5 денари и 1500 по 1 и 2 денари. :)

Банкиве укрупнуваат или? Ама зборам за многу, имам околу 1500 по 5 денари и 1500 по 1 и 2 денари. :)
Prokredit Banka Ново лисиче. Кажи им дека ќе ги орочуваш... Прво јави се и договори кога да дојдеш, тие имаат бројач. Од кога ќе ти ги стават на трансакциона, оди во друга филијала и подигни ги. Алфа банка 30% ти зима само ради споредба....

Prokredit Banka Ново лисиче. Кажи им дека ќе ги орочуваш... Прво јави се и договори кога да дојдеш, тие имаат бројач. Од кога ќе ти ги стават на трансакциона, оди во друга филијала и подигни ги. Алфа банка 30% ти зима само ради споредба....
Не се сеќавам, ама да не земаа и во ПроКредит 5%.

Не се сеќавам, ама да не земаа и во ПроКредит 5%.
Пред 2 години ставив околу 35.000. 2 саати ги броеа. На крај си ги подигнав од трансакциона и останаа со зината уста. Да ги орочеше барем... коментарот им беше :icon_lol:

Пред 2 години ставив околу 35.000. 2 саати ги броеа. На крај си ги подигнав од трансакциона и останаа со зината уста. Да ги орочеше барем... коментарот им беше :icon_lol:
Времињата се менуваат :D

Аман бе, за 50 евра треба да закажува?
На два пати на трансакциска сум ставал по 2000 ден, ни провизија ми земале ни ништо. Еднаш у Комерцијална, еднаш у Стопанска.
А ако земаат провизија, за тие пари у поголемиве маркети воопшто нема да ти земат да ти ги укрупнат.

Подели ги на два дела парите , отиди во два супермаркети и ќе ти ги земат, а може и во еден супермаркет сите да ти ги земат... јас пред месец дена укрупнив 4000 во супермаркет , таму не ти земаат никакви провизии :)

Има негде Bungee Jumping во Македонија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom