- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.479
- Поени од реакции
- 3.458
Се согласувам со Гоше.
Кагава , Родригез/Гаитан и некој лев бек = враќање на титулата
Тогаш што е со Керик?Тој е најпотценет фудбалер на планетава, а за Андерсон автоматски добива толкава цена ако видиш колку изиграл за 5 години и што се направил.Мене ми е од поомлените дур е здрав ама сега неможе он вечно повреден да е.Многу е куме...Андерсон испаѓа ѓубре, нај нај нај потценет.
Не го отпишувајте Евра, имаше тешка сезона а и многу приватни проблеми( не е случајот со Суарез)брат му починал итн.Самиот рече да било само до случајот со Суарез убаво ама имало други работи.Мислам дека ќе се подобри наредната сезона барем да не го претчуваат копуци ко Забалета и плус притисокот од некое бекче( мислам Клајн ќе биде тоа), ќе биде приморан.Се согласувам со Гоше.
Не го отпишуваме, едноставно согледуваме дека човекот дефанзивно е премногу ранлив и тоа не е некој период па да кажеме ќе мине, се случува веќе две сезони. За офанзивно немам ама баш никакви забелешки, дури станува подобар и подобар, слободно може да се игра како крило човекот. Евра пружа добри партии дефанзивно само кога Јанг е тука да го покрива и да му помага затоа што Јанг е комплетно крило, го бива и за офанзива и за дефанзива подеднакво.Луѓе многу брзо и беспотребно го отпишувате Евра!
Pa me snema, od 1 maj sum vo Swedska i ne sum vo moznost da pisuvam sekoj den, a nemam ni makedonski font! Ne se sekiraj, ne se krijam, ne sum *icka kako tebe!Ти бе жив си бил бидејки еден период околу 13 мај те снема од форумот . Ај чао пријатно сега и нема потреба да ме цитираш повеќе .
Колку само си во право и за Евра и за Андерсон...посебно за вториов. За Евра мислам дека може да му се даде уште една шанса но Андо...што побрзо да се извади пари од него.Искрено ретко да изигра добра партија(можеби и повредите си го направија своето), па доколку може да се вметне во некој трансвер мислам дека не треба да ида двоумење....Не го отпишуваме, едноставно согледуваме дека човекот дефанзивно е премногу ранлив и тоа не е некој период па да кажеме ќе мине, се случува веќе две сезони. За офанзивно немам ама баш никакви забелешки, дури станува подобар и подобар, слободно може да се игра како крило човекот. Евра пружа добри партии дефанзивно само кога Јанг е тука да го покрива и да му помага затоа што Јанг е комплетно крило, го бива и за офанзива и за дефанзива подеднакво.
Кога игра Нани наместо Јанг, во 5 религии влегувам наеднаш и се редат молитва по молитва.
За Андерсон ќе збориме кога прво некој ќе дознае каде е човеков веќе 5 месеца, ни А ни Б од негде. Не сум негов хејтер, добро игра кога не е повреден меѓутоа премногу е склон на повреди. Исто така несериозен е, има вишак килограми, уште не знае англиски, лани ќе се убиеше во сообраќајката што ја направи во Бразил а требало да остане во Англија додека му траело опоравувањето. Ако нашите специјалисти знаат и можат да се справат со повредите негови, ок, ама ако не можат, илузорно е да чуваме играч колку да се брои во список а да е достапен едвај 3 месеца во сезоната.
2 кикса за Франција 2 гола паднаја....Луѓе многу брзо и беспотребно го отпишувате Евра!
Во Шведска бил. Ми е гајле каде си и каков фонт имаш. Пичката си ти, ти се криеш.Pa me snema, od 1 maj sum vo Swedska i ne sum vo moznost da pisuvam sekoj den, a nemam ni makedonski font! Ne se sekiraj, ne se krijam, ne sum *icka kako tebe!
p.s. plus imam i zivot, ne mozam kako tebe po cel den na net da kisnam!
Jas ne se krijam, nekolku meseci poslabo pisuvam na forumov, a ne od 13 maj kako sto velis ti!Во Шведска бил. Ми е гајле каде си и каков фонт имаш. Пичката си ти, ти се криеш.
п.с.Ако имаше живот немаше баш тоа овде да ми го потенцираш. По тоа се гледа колку имаш .
Во врска со мене кажи ми како процени дека по цел ден киснам на нет? Објасни ми ако сакаш и ако имаш време пред се бидејки според горенапишаното премногу си зафатен.
Едно време беше поактивен па си ми останал во секавање и неднаш откако загубивте на 13 те снема нели во Шведска си па таму многу си зафатен. 20 години како прво и основно немам а не пак 20 години да навивам. Тоа дека навивам за други тимови, пак не држи вода бидејки реков дека сакам да победи тимот кој игра против вас. И сето тоа го правам бидејки сум ИСКОМПЛЕКСИРАН и ДЕБИЛ, се разбира .Jas ne se krijam, nekolku meseci poslabo pisuvam na forumov, a ne od 13 maj kako sto velis ti!
Pa ne znam, isto kako sto ti zakluci deka jas sum ziv, jas otkriv deka si samo iskompleksirano detiste koe samo si leci kompleksi na forumov(a kompleksi kaj fan na luzerpul nikogas malku)!
Inaku bas denes imav vreme da pisam i vidi, odma iskompleksiraniot koj 20 godini naviva za site sto igraat protiv Junajted, denes soli pamet deka nie sme navivale za sekoj sto igral protiv Shity Pa nemoj da me jebes bre!
Ne pisam cesto, samo im vrakam na debili koga zabeguvaat so pisuvanjeto!