baksterski
Националист тип 500
- Член од
- 22 февруари 2010
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 277
Ангажирај го Шерлок Холмс, тој ќе го најде за тебеКАКО ДА ГО НАЈДАМ ?
Пред два месеци во друг град, во една дискотека со еден непознат дечко игравме заедно. Дечково не беше воопшто убав ама бев многу пијана и не знам како ама се смувавме. Е сега тоооолку убаво во живот никој не ме бакнувал. Јас до сега сум се плеткала само со лепотани а овој да не претерам ама ќе речам ете беше грд да. Ама толку убаво се бакнуваше во живот не паметам така да ме бакнал некој. Тотално се зашематив, на друга планета бев, свеста ми се зеде. Значи минути и минути не бев свесна дека се наоѓам во дискотека полна со луѓе. Половина час бевме заедно и после јас морав да одам дома и заминав. Се што знам за него е неговото име друго НИШТО ! Цел месец на мене ги осеќав неговите бакнежи и допири, цел еден месец ! Остај за бакнежите, за допирите па да не зборам ич, тоа е невозможно.
Е сега малце ми е чудно оти мене ми било убаво и кога сум се мувала со други, ама во споредба со овој колку смешно сега ми изгледа сето тоа, сега во секој нареден ќе го барам истото а тоа го нема тој е ЕДИНСТВЕН.
Зошто не ми зеде број ? Па јас колку сум убава спрема него и ништо.
Како да го најдам, каде да го најдам ? Градот е голем, во истата дискотека го нема, се што знам за него е неговото име, се искршив од барање на фејсбук ама ништо нема. ПОМОШ ?
Надуено детиште.