Викаш до страв да е?Некоја беља си направил? Или некое чупе си засакал? Лоши оценки? Што те мачи?
Што и да е, реши го проблемот и ќе намалиш со мочање.
Викаш до страв да е?Некоја беља си направил? Или некое чупе си засакал? Лоши оценки? Што те мачи?
Што и да е, реши го проблемот и ќе намалиш со мочање.
Возбуда, стрес.Викаш до страв да е?
Веројатно е масно ткиво, ама заради специфичноста на локацијата, на градата, иако си машко, може да е поопасно, па мора да одиш кај матичниот лекар.Имав прашано порано но неможам да го најдам мислењето а сосема заборавив што ми одговоривте, во пределот кај брадавицата под неа при добир осеќам како некое кругче што се движи ептен малце.. 1-1см голема да речеме одприлика.
Што може да е чудово ? веќе година дена го имам ..
Ај баш после ќе отидам, инаку да и јас прочитав демек ако не се мрдало можело да значи дека е поопасно но кај мене се мрда. Сепак ќе отидам после кај матичниот да си проверам за секој случај, фалаВеројатно е масно ткиво, ама заради специфичноста на локацијата, на градата, иако си машко, може да е поопасно, па мора да одиш кај матичниот лекар.
Не знам, не сум лекар, ни стручњак, ама најдобро е некој таков да го види лично, не се плаши најверојатно е масно ткиво.Ај баш после ќе отидам, инаку да и јас прочитав демек ако не се мрдало можело да значи дека е поопасно но кај мене се мрда. Сепак ќе отидам после кај матичниот да си проверам за секој случај, фала
Потребна е анализа на крв и урина деталнаВикаш до страв да е?
Шо ти праи факсот ејСтруја во рака (БЕЗ удирање на лактот) ? И тоа серија од 2-3 “струи“.
Исто, отрпнатост на многу мал дел од средниот прст (при коренот) и ако стегнам бокс ме боли таму како со игла да ме бодат (другата рака, не таа со струјата).
Шо ти праи седење на столче и 0 физичка активност is more like itШо ти праи факсот еј
имав две такви на главата - ми ги сецнаа.....ако се на главата се викаат “атероми“ е сега пошто секој случај е посебен и одговара само на себе,како што ти кажаа тркни до матичниот,ако не е сериозен и не си задоволен - смени го ! многу од лекарите несериозно си ја сфаќаат работата,а потоа идат компликации кај пациентите....според мене лекарот треба да е спремен да дијагностицира најлоша варијанта,а ако не е таква работата да го изврши лекувањето со сигурност дека покасно нема да има компликации од несакани и болести со смртни последициИмав прашано порано но неможам да го најдам мислењето а сосема заборавив што ми одговоривте, во пределот кај брадавицата под неа при добир осеќам како некое кругче што се движи ептен малце.. 1-1см голема да речеме одприлика.
Налгесин форте. Најефикасен лек против болка на македонскиот пазар што го имам земено.Здраво
Имам проблем со заб ( седмица ). Забот ми е како црна точка во устава, сите останати ми се направени, но за овој нема спас и закажав вадење.
Е сега проблемот ми е тоа што ме боли ненормално многу дури и при најмал допир. Би ве замолил ако може да ми кажете или препорачате некој лек или апчиња од аптека за да ја намалам или барем отстранам болкава додека го извадам.
Благодарам однапред.
Зависи колку години имаш, најчесто во пубертет се појавуваат такви грутчиња. Мој предлог е да отидеш на општ доктор да ти даде упат за радиодијагностичар, он ќе те испипа и може да ти направи ехо, но сирурен сум дека е нешто безопасно, иди направи го тоа да не мислиш повеќе.Имав прашано порано но неможам да го најдам мислењето а сосема заборавив што ми одговоривте, во пределот кај брадавицата под неа при добир осеќам како некое кругче што се движи ептен малце.. 1-1см голема да речеме одприлика.