Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Petr Cech has signed a new four-year contract which will see him at the club until 2016.

....

Незнам дали знаете сите,во јули летово Челзи ке игра пријателски натпревари во Америка:
CHELSEA SUMMER US TOUR 2012>>
18 JULY VS Seattle Sounders
22 JULY VS PARIS ST GERMAIN IN NEW YORK YANKEES STADIUM
24 JULY VS MLS ALL-STARS IN PHILADELPHIA
28 JULY VS AC MILAN IN MIAMI

:cool::cool:

....

Во интервју за ChelseaTV и ChelseaFC.com за ОИ во Лондон 2012,Ешли Колл на прашањето кого би избрал од тимот на Челзи за дисциплината 4Х100 метри одговори:

Oh wow. I'd have Studge, Rami, I think I might be getting in it. Maybe Salomon Kalou, Jose Bosingwa, and Ryan Bertrand. Right, Studge, Bossie, Rami and Ryan. Sorry, Sala. I was thinking about Lukaku, but I haven't seen him open up yet. It's not my game, I would do the 400, I could do that and not be too tired. And in the 400 I would also have Lamps, he's got that power.
:D:D

H

HoT IcE

Гостин
Сакате ли да играме haxball ?
Многу едноставна и заразна игрица. Мене ме заразија овие од ChelseaBalkan.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
According to the London Evening Standard, Hulk is set to join Chelsea. A £30-35M bid has been accepted by Porto.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 21:47 ---
Eden hazard@hazardeden10
I'm signing for the champion's league winner.

Ај нек се угоде. :D:D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Па ако ги земете Хазард и Хулк не сте свесни какви крила ќе имате . Со Мата полушпиц и Торес напред ќе биде држ недај

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Со среќа нека му е на Хазард во Оукленд победникот во лигата на шампионите (на океанија)

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.624
Ова е веќе 100% сигурно така? Ако е така, добредојде Азар, аирлија нека е, да даваш многу голчиња и да имаш многу асистенции. Па да бидеш дел од тимот кој за прв пат ќе ја одбрани ЛШ. :P
Се спомнува некаде колку го кошташе Роман ова „задоволство“?

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Not interesting :) . Но како и да е добре дојде ако е вистина ова и успеси нека реде ;)

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Добредојде и со среќа! Се надевам дека ќе стане свесен за новата околина (Тери и компанија) и дека ќе се однесува како зрел човек.

Хулк, на тебе е редот! :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Ова е веќе 100% сигурно така? Ако е така, добредојде Азар, аирлија нека е, да даваш многу голчиња и да имаш многу асистенции. Па да бидеш дел од тимот кој за прв пат ќе ја одбрани ЛШ. :P
Се спомнува некаде колку го кошташе Роман ова „задоволство“?
Би требало да е официјално. :D
Ќе почекаме и потврда на официјалната. Би требало и они наскоро да објават, сега кога самиот Хазард веќе кажа.

Верувам дека ќе се покаже како одлично засилување. 21 година, би требало и карактерот да го смени, да созрее. Сега останува да чекаме на Хулк. Би било одлично стварно да го договориле трансферот, и да заврши и тоа првата недела од јуни.

Хазард, Мата и Хулк позади Торес. Леле, леле :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ако трансферов е официјален нека ви е со среќа новиот играч. Па и уште ако го земете и Хулк ќе гледаме далеку поинтересна сезона наредна година :)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Па ако се случат трансвериве можам слободно да кажам пишеме историја наредна сезона на ВЕМБЛИ :D . Како и да е рано е само се шалам :D . Па ке има фудбал и тоа повеќе од фудбал :)

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Незнам колку ми е мило за трансферов, али ајде со среќа нека му е. Ок е дечкото, има потенцијал, се надевам само дека карактерот ќе си го смени, бидејки не ни требаат нафурани во тимот.

Колку чини трансферот ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Незнам колку ми е мило за трансферов, али ајде со среќа нека му е. Ок е дечкото, има потенцијал, се надевам само дека карактерот ќе си го смени, бидејки не ни требаат нафурани во тимот.

Колку чини трансферот ?
Околу 35 милиони фунти би требало да е.

Kajgana Shop

На врв Bottom