Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ај некој скаут репорт од овој Родригез.
Џејмс Родригез е одлично младо лево крило кое добро се снаоѓа и како шпиц имав прилика да го следам сезонава едно 10 - 15 утакмици и искрено многу ме бендиса. Нешто слично на Хазард но овој е помлад и има помало искуство од Хазард поради помалата минутажа која ја имаше минатата сезона поради Фалкао, Варела и Кристијан Родригез. Оваа година играше поредовно и постигна 10+ голови и толку асистенции мислам. Нема да биде лошо да се донесе али Порто не верувам дека ќе прифати нешто под 20 милиони фунти.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
^Немој сега и ти жити све :)
Ко навивач на Ливерпул да читам, они 90% сега за Сити навиваат :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Chilean prospect Angelo Henriquez has admitted his dream is to play for United.

The Universidad de Chile
attacker told La Tercera : "When I came to the club, aged 12, I told my colleagues that I would love to play in Manchester at Old Trafford- the Theatre of Dreams - alongside Ruud van Nistelrooy or Wayne Rooney."

There was talk some time ago about the Reds having first option on the youngster but he's added: "My future is here. I'm happy with my life here with 'U' (Chile). My dream has been fulfilled in part but what player does not want succeed in the world's best football? I've wanted it since childhood. We all play with that dream."

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Реков сто пати и пак ќе кажам, Фергусон не работи со лигуши, не знам ни зашто се надевавте на овој трансфер, сето ова што го прави ликов се коси со сите профили на една трансфер цел на овој клуб.
Ко прво не е нигде потврдено и дека доаѓа во Челзи затоа што се започна од лажни профили на твитер кои рекоа ќе патувал во Лондон а тој сеа има тренинг со Белгија :pos: Саха рекол, Саха чита тоа што пишуваат Лекип кои пред 3 дена кај нас го донесоа.
Факт е дека шизофреничаров си бара привремен клуб се додека на Реал не им притреба таков како него, под огромно влијание е на Зидан, може мислите дека глупости се ова ама ќе правиме муабет здравје за 2-3 сезони :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Делувате ко жена на која не и купиле штикли.
Да речам дека нема да се израдувам ако земиме некое звучно име (Кагав, Гаитан) нема да речам,госпо грев ќе ми пиши. :)
Ама вака ко че пиши некој демек мртов-ладен е,односно подобро би било ич да не се трошат пари ми се :sick:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Да речам дека нема да се израдувам ако земиме некое звучно име (Кагав, Гаитан) нема да речам,госпо грев ќе ми пиши. :)
Ама вака ко че пиши некој демек мртов-ладен е,односно подобро би било ич да не се трошат пари ми се :sick:
Sирни на гугл кого купи Челзи во 2006 а кого купивме ние и што се деси после. Не му се мешајте на стариот.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.247
Тууу темава од Хазард Фан клуб премина во Плачеме по Хазард фан клуб ... и после мене ми попуваат зашто го напаѓам велбек и џони !!! Гарант пола овде плачеле по дома зашто принцезата не потпишала со Јунајтед !!!

Реков јас ... засилување за следна сезона е дефинитивно Сколс ... се друго не се рачуна ... па ако и треба последни нека бидеме ама атеншн курви како нубот не ни требаат во Јунајтед !!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Sирни на гугл кого купи Челзи во 2006 а кого купивме ние и што се деси после. Не му се мешајте на стариот.
Јас би ти препорачал да не се базираш на минатото,пошто се се менува...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Член од
15 јули 2009
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.460
Да бидам реален Хазард е подобар од Кагава и подобро би се вклопил во играта . Ама овој љетнал по пари да оди во Челзи :noze: (не е официјално ама ...) така да ако ни избега Хазард мое мислење е да се купат следниве играчи.
1.Кагава
2.Модрич
3.и Џејмс Родригез

S

Stivie G

Гостин
^Немој сега и ти жити све :)
Ко навивач на Ливерпул да читам, они 90% сега за Сити навиваат :D
:facepalm::pos: Не ми е местото да коментирам тука ама на ова човек просто не може да одолее. Баш оваа генерација навивачи на Ливерпул е "најнапатена" во поглед на освојување на трофеи и сигурно истите не почнале да навиват за тимот поради освоените трофеи. Прашање е дали ти ќе навиваше за Манчестер доколку не освојувале трофеи кога си почнал да гледаш фудбал.

Kajgana Shop

На врв Bottom