Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.299
Кагава, Гаитан/ Родригез(Порто) и Пауел и то је то народе!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ако не понуди Ферги поголема сума на пари и Кагава оди во вода вчера или некна и Дортмун ја одби понудата за Кагава
Ќе дојде следното лето како слободен играч ;)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ако не се донесе некој по салам играч единствено засилување ке ни биде Фергусон :D
--- надополнето: 28 мај 2012 во 14:14 ---
Ќе дојде следното лето како слободен играч ;)
Нема да ни треба тогаш тогаш па друг ке излезе нема да биде кагава интересен

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Луѓе што се замарате?. Летово и НИКОЈ да не дојде лично јас ич не се замарам зошто навистина имаме ЈАК тим. Проблемот број 1 беше тоа што имавме многу повредени т.е. ПРЕМНОГУ. Дај Боже до година да немаме ВООПШТО повреди, па да видите како се освојува ПЛ!
Релакс.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Не бива се со малди играчи мора да има и нешто по старо и по искусно да не се фати оној ритам на Арсенал пошто ако тргне вака работава ке бидеме Арсенал 2 се младо

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ако се стискаме за 1-2м има други екипи кои нема да го прават тоа. Ферги има план...се надевам.
Аkо САФ смета дека Кагава е доволно квалитетен играч да игра кај нас ќе даде пари. Како лани што даде 16.5 милиони за Џонс, 15-6 за Јанг 17 за Де Геа и не гледам причина зошто да не даде за Кагава :)

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
Ми се скурчи да ги читам овие муабети. Секоја година истото :facepalm:
Истото го велевте кога Бекам и Нистелрој заминаа, истото беше и Роналдо ко замина, а истото беше и на почетокот од сезонава кога сите велеја дека со деца не се освојува. На ваша штета што СЕКОГАШ испаѓа обратното од тоа што сакате!
daj boze da gresam i site da me plukate togas, ama kako sto stojat rabotive tesko ke bide...ako mislis deka so ovoj fond na igraci ke im parirame na city i najverojatno na celzi narednata sezona mislam deka mnogu gresis...ne moze vise da se nadevame deka so skols i gigs ke osvojuvame tituli. neosporen e nivniot kvalitet no godinite si go pravat svoeto..so siti ne samo so bevme dvapati porazeni tuku i potpolno nadigrani tokmu poradi toa sto ne mozevme da im parirame na sredinata, a kako sto stojat rabotite istata pikazna ke bide i so celzi ovaa god..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
daj boze da gresam i site da me plukate togas, ama kako sto stojat rabotive tesko ke bide...ako mislis deka so ovoj fond na igraci ke im parirame na city i najverojatno na celzi narednata sezona mislam deka mnogu gresis...ne moze vise da se nadevame deka so skols i gigs ke osvojuvame tituli. neosporen e nivniot kvalitet no godinite si go pravat svoeto..so siti ne samo so bevme dvapati porazeni tuku i potpolno nadigrani tokmu poradi toa sto ne mozevme da im parirame na sredinata, a kako sto stojat rabotite istata pikazna ke bide i so celzi ovaa god..
Па сер Алекс кажа дека ќе купиме 2-3 играчи и сигурен сум дека ќе земе играчи на позициите кај што сме најтенки како што направи претходната сезона

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Значи види вака, минатава цела сезона ја изигравме без Видич и Флечер кои заедно со Руни се највлијателните играчи на теренот. Да ни се вратат тие двајца, плус една сезона поскусни Велбек,Клев,Џонс,Смолинг,Рафаел,Фабио... јас сум сигурен дека и без транфери ќе освоиме Премиер Лига. А биди сигурен дека ќе се засилиме летово, само не со Хазард(фала богу), Гаитан или Кагава, а можда и двајцата, сигурно ќе дојдат кај нас. Ајде позз и Believe ! ! !

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.927
Поени од реакции
11.739
Хазард најверојатно се согласил со челси, реално не ми се свиѓа што пропушта фергусон ваков играч, но подобро ќе се прилагоди на нивната тактика, ние сме ипак 4-4-2 освен во најбитни утакмици кога стариот се пичка со 4-5-1 па се чудиме како сме изгубиле.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 15:13 ---
Очекувано, ние сме ипак екипа која форсира крила.
Добар играч, ми се бендисува, ама 30м фунти бе :/ wtf

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Хазард најверојатно се согласил со челси, реално не ми се свиѓа што пропушта фергусон ваков играч, но подобро ќе се прилагоди на нивната тактика, ние сме ипак 4-4-2 освен во најбитни утакмици кога стариот се пичка со 4-5-1 па се чудиме како сме изгубиле.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 15:13 ---

Очекувано, ние сме ипак екипа која форсира крила.
Добар играч, ми се бендисува, ама 30м фунти бе :/ wtf
30 милиони и плус Андерсон

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Значи реално да збориме ние сезонава во ниеден момент не бевме подобар противник од Сити,на двете утакмици поштено доминираа,а посебно бев нервозен на последната кога ни требаше само еден ебан бод,а Ферги толку затворено излезе што знаев дека нема да биде добро.
Дека ни треба играч,креативен и подвижен ,од средината ни треба,тука нема дилема,немаме ниеден таков,Клеверли по повредата ако сте го виделе ко Кака е станат,тромле невидено.Андо никогаш не бил таков експлозивен да може да разигра,баш поради овие причини мислам дека ќе дојде Кагава,иако искрено да си кажам јас сум многу повеќе за Хазард,можда не ви се свиѓа карактерот и се тоа,ама дека подобро од Кагава би се вклопил кај нас ...убеден сум.
Не очекувајте да не купиме ништо,бидејки Ферги е многу изнервиран од оваа игра на Сити со милионскиве трансфери,го напнаа,така да очекувајте интересно лето,не се пичете дека нема да купиме никој зашто шансите за такво сценарио се еднакви на нула.
Релаксирајте се малце,кулирајте и остајте стариот да се ценка кај Швабите/Французите/Португалците:D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ај некој скаут репорт од овој Родригез.

Kajgana Shop

На врв Bottom