- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.610
- Поени од реакции
- 8.299
Кагава, Гаитан/ Родригез(Порто) и Пауел и то је то народе!
Ќе дојде следното лето како слободен играчАко не понуди Ферги поголема сума на пари и Кагава оди во вода вчера или некна и Дортмун ја одби понудата за Кагава
Нема да ни треба тогаш тогаш па друг ке излезе нема да биде кагава интересенЌе дојде следното лето како слободен играч![]()
Ако се стискаме за 1-2м има други екипи кои нема да го прават тоа. Ферги има план...се надевам.Ќе дојде следното лето како слободен играч![]()
Аkо САФ смета дека Кагава е доволно квалитетен играч да игра кај нас ќе даде пари. Како лани што даде 16.5 милиони за Џонс, 15-6 за Јанг 17 за Де Геа и не гледам причина зошто да не даде за КагаваАко се стискаме за 1-2м има други екипи кои нема да го прават тоа. Ферги има план...се надевам.
daj boze da gresam i site da me plukate togas, ama kako sto stojat rabotive tesko ke bide...ako mislis deka so ovoj fond na igraci ke im parirame na city i najverojatno na celzi narednata sezona mislam deka mnogu gresis...ne moze vise da se nadevame deka so skols i gigs ke osvojuvame tituli. neosporen e nivniot kvalitet no godinite si go pravat svoeto..so siti ne samo so bevme dvapati porazeni tuku i potpolno nadigrani tokmu poradi toa sto ne mozevme da im parirame na sredinata, a kako sto stojat rabotite istata pikazna ke bide i so celzi ovaa god..Ми се скурчи да ги читам овие муабети. Секоја година истото
Истото го велевте кога Бекам и Нистелрој заминаа, истото беше и Роналдо ко замина, а истото беше и на почетокот од сезонава кога сите велеја дека со деца не се освојува. На ваша штета што СЕКОГАШ испаѓа обратното од тоа што сакате!
Па сер Алекс кажа дека ќе купиме 2-3 играчи и сигурен сум дека ќе земе играчи на позициите кај што сме најтенки како што направи претходната сезонаdaj boze da gresam i site da me plukate togas, ama kako sto stojat rabotive tesko ke bide...ako mislis deka so ovoj fond na igraci ke im parirame na city i najverojatno na celzi narednata sezona mislam deka mnogu gresis...ne moze vise da se nadevame deka so skols i gigs ke osvojuvame tituli. neosporen e nivniot kvalitet no godinite si go pravat svoeto..so siti ne samo so bevme dvapati porazeni tuku i potpolno nadigrani tokmu poradi toa sto ne mozevme da im parirame na sredinata, a kako sto stojat rabotite istata pikazna ke bide i so celzi ovaa god..
Значи види вака, минатава цела сезона ја изигравме без Видич и Флечер кои заедно со Руни се највлијателните играчи на теренот. Да ни се вратат тие двајца, плус една сезона поскусни Велбек,Клев,Џонс,Смолинг,Рафаел,Фабио... јас сум сигурен дека и без транфери ќе освоиме Премиер Лига. А биди сигурен дека ќе се засилиме летово, само не со Хазард(фала богу), Гаитан или Кагава, а можда и двајцата, сигурно ќе дојдат кај нас. Ајде позз и Believe ! ! !daj boze da gresam i site da me plukate togas, ama kako sto stojat rabotive tesko ke bide...ako mislis deka so ovoj fond na igraci ke im parirame na city i najverojatno na celzi narednata sezona mislam deka mnogu gresis...ne moze vise da se nadevame deka so skols i gigs ke osvojuvame tituli. neosporen e nivniot kvalitet no godinite si go pravat svoeto..so siti ne samo so bevme dvapati porazeni tuku i potpolno nadigrani tokmu poradi toa sto ne mozevme da im parirame na sredinata, a kako sto stojat rabotite istata pikazna ke bide i so celzi ovaa god..
Очекувано, ние сме ипак екипа која форсира крила.
30 милиони и плус АндерсонХазард најверојатно се согласил со челси, реално не ми се свиѓа што пропушта фергусон ваков играч, но подобро ќе се прилагоди на нивната тактика, ние сме ипак 4-4-2 освен во најбитни утакмици кога стариот се пичка со 4-5-1 па се чудиме како сме изгубиле.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 15:13 ---
Очекувано, ние сме ипак екипа која форсира крила.
Добар играч, ми се бендисува, ама 30м фунти бе :/ wtf