Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Се надевам дека кочено ќе има место за Оса во тимот и сакам баш он да ни ја донесе титулата во следната сезона :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Се надевам дека кочено ќе има место за Оса во тимот и сакам баш он да ни ја донесе титулата во следната сезона :)
Талент според тоа што видов дефинитивно има.За разлика од Анѓеловски има простор за напредок.Вака само по позајмици каде што игра преку к*** нема ништо да биде од него.А и Вујо мислам дека ќе може малце да го подбере да го спушти малце,да не шутира кога сака како во Куманово.
За следната сезона мислам дека треба да си идат Собол,Симовиќ,Анѓеловски и Додер.На нивните места Стојановиќ,Рајковиќ,Ордев,Раковиќ и тој србинот што ни го спомнуваат како среден бек.Таман тим тогаш ќе си имаме.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Да ве прашам натпреварот точно во 20часот почна или малку покасно?

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Фала. Ние на дождот баш си седиме со другари пред зграда и си викаме ај ке идеме дома да гледаме ракомет. Еден друг другар се симнува во 20:05 и вика џабе ке идете дома нема пренос на сите канали проверив. Кога дојдов дома гледам има и го фатив само финишот.
Од тоа што видов Станиќ беше феноменален во стилот на Омејер.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ма и Вујович (играчов) нека пакува куферите. Бекови што би останале би биле Филип Петрич Карачиќ + Абутовиќ како одрбанбен ма да добро знае да се убаци и во напади и Кукоски. Иначе добро ќе биде да се донесат Раде, Рајковиќ и тој средниот бек Дачевиќ што треба да дојде од Германија.
Мислам дека треба барем уште еден да се специјализира за игра во одбрана или пак да се купи . Глејте ги платеницине имаат 4 играчи што играат на високо ниво во одбрана Козлина Мите Велко и Ацо. Кога се игра на долги напади мора да се има појше играчи на располагање за таа намена, а знаеме дека тоа е филозофијата на усташот :).
Денеска перфектно ни ги затворија пикерите и мислам дека Столе Никола и Николиќ сите останаа на 0 голови. Е сега некако во последно време Николиќ како да падна во форма ма да класа пикер е и би требало оваа тројка да остане за наредна сезона.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Плус кога ќе им се врати Ракчевиќ ќе биде мнооогу гадно :D
Не е исто во одбрана кога е Ракчевиќ и она стокана Димовски...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Овој легендава од управа на Металург нека иде да си ја провери крвта најубаво!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Плус кога ќе им се врати Ракчевиќ ќе биде мнооогу гадно :D
Не е исто во одбрана кога е Ракчевиќ и она стокана Димовски...
Тој муабет го правев прееска во голема мера добрите резултати на Вардар со Металург се должат на нивната слаба игра преку пикер. Ракчевиќ е моментално 2 класи од Левко и 1 од Ванчо повисоко...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Позитивна страна е што следната сезона се спојуваат двата купа и во ракомет ќе има лига европа. Така да ќе се игра по групи што е предност отколку елеминационо коло како што беше до лани.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Позитивна страна е што следната сезона се спојуваат двата купа и во ракомет ќе има лига европа. Така да ќе се игра по групи што е предност отколку елеминационо коло како што беше до лани.
Да и мене тоа ме израдува,тоа ке му дојде како Лига Европа во фудбал:)

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Uste li od Petric ke cekame , dosta mu e na nego do dusa neka ostane radi iskustvo, Stojanovic mi bil od sekad omilen igrac , daj boze ova sto go slusnav da se ostvari
Abe jebiga toa nie e timot... I ja bi sakal Lazarov ili Kim Anderson da go zememe ama nema:D.. i Petric znae da izigra na jaka utakmica:).. Eve Rajkovic e bombarder sto e jako, plus na lev ako se zeme Rade(sto e zelba na 90 posto navivaci na Vardar) ke bide ekstra.. Ni trebaat takv bekovi koga nema da ide tecno vo napad (kako sto bese slucajot vcera ) da skoknat i resat situacija bez mnogu mucenje.. Inace sakam da im cestitam na nasite momci i na Vujo( majstooreee:D) za se sto napravija ovaa sezona, za dvata pehari koi ni gi donesoa i pred se zelbata i igranjeto od srce za Vardar(toa mi e najvazno, koa ke vidam kako igrac gine na teren za Vardar).. Narednata sezona odime i na titula vo domasna liga i igranje u liga na sampioni:)!!!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Раде иначе вчера не пројде незабележан од будното око на Saber Rider :pos: На наша трибина беше :)

Член од
22 јуни 2010
Мислења
55
Поени од реакции
16
Раде Стојановиќ малце потешко во Вардар...за жал!
--- надополнето: 28 мај 2012 во 13:45 ---
Надополнувам: Оса има талент да, ама за клубови како Куманово. Дај да бидеме малце реални, барем малце, и да зборуваме така како што е. Покрај, звезди од висок ранг, Оса се губи, ќе преседи на трибина, вака барем си игра колку толку во Куманово, си има минутажа. Во Вардар, само ќе го грее местото на Анѓеловски!:)
Дечки, покрај Стеван Вујовиќ втор бек нема да има, се додека Веселин, чичко му е тренер. Па и јас да играм во клуб кај што мој роднина е главен, сигурно нема друг да го зафати моето место!
Само губиме таленти вака, ама тоа е!

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Раде Стојановиќ малце потешко во Вардар...за жал!
--- надополнето: 28 мај 2012 во 13:45 ---
Надополнувам: Оса има талент да, ама за клубови како Куманово. Дај да бидеме малце реални, барем малце, и да зборуваме така како што е. Покрај, звезди од висок ранг, Оса се губи, ќе преседи на трибина, вака барем си игра колку толку во Куманово, си има минутажа. Во Вардар, само ќе го грее местото на Анѓеловски!:)
Дечки, покрај Стеван Вујовиќ втор бек нема да има, се додека Веселин, чичко му е тренер. Па и јас да играм во клуб кај што мој роднина е главен, сигурно нема друг да го зафати моето место!
Само губиме таленти вака, ама тоа е!
Zaso malce potesko vo Vardar?? Imas nekoj podetalni informacii?? Iskreno toj Stevan Vujovic voopsto ne mi e kapacitet koj moze da igra u Vardar... Ustvari moze da igra kao rezerva da vleze 5 min da se odmori nekoj i tolku..Potprosecen igrac.

Kajgana Shop

На врв Bottom