- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.985
- Поени од реакции
- 74.052
Се надевам дека кочено ќе има место за Оса во тимот и сакам баш он да ни ја донесе титулата во следната сезона
Талент според тоа што видов дефинитивно има.За разлика од Анѓеловски има простор за напредок.Вака само по позајмици каде што игра преку к*** нема ништо да биде од него.А и Вујо мислам дека ќе може малце да го подбере да го спушти малце,да не шутира кога сака како во Куманово.Се надевам дека кочено ќе има место за Оса во тимот и сакам баш он да ни ја донесе титулата во следната сезона
20 и 10Да ве прашам натпреварот точно во 20часот почна или малку покасно?
Фала. Ние на дождот баш си седиме со другари пред зграда и си викаме ај ке идеме дома да гледаме ракомет. Еден друг другар се симнува во 20:05 и вика џабе ке идете дома нема пренос на сите канали проверив. Кога дојдов дома гледам има и го фатив само финишот.20 и 10
Тој муабет го правев прееска во голема мера добрите резултати на Вардар со Металург се должат на нивната слаба игра преку пикер. Ракчевиќ е моментално 2 класи од Левко и 1 од Ванчо повисоко...Плус кога ќе им се врати Ракчевиќ ќе биде мнооогу гадно
Не е исто во одбрана кога е Ракчевиќ и она стокана Димовски...
Да и мене тоа ме израдува,тоа ке му дојде како Лига Европа во фудбалПозитивна страна е што следната сезона се спојуваат двата купа и во ракомет ќе има лига европа. Така да ќе се игра по групи што е предност отколку елеминационо коло како што беше до лани.
Abe jebiga toa nie e timot... I ja bi sakal Lazarov ili Kim Anderson da go zememe ama nema.. i Petric znae da izigra na jaka utakmica.. Eve Rajkovic e bombarder sto e jako, plus na lev ako se zeme Rade(sto e zelba na 90 posto navivaci na Vardar) ke bide ekstra.. Ni trebaat takv bekovi koga nema da ide tecno vo napad (kako sto bese slucajot vcera ) da skoknat i resat situacija bez mnogu mucenje.. Inace sakam da im cestitam na nasite momci i na Vujo( majstooreee) za se sto napravija ovaa sezona, za dvata pehari koi ni gi donesoa i pred se zelbata i igranjeto od srce za Vardar(toa mi e najvazno, koa ke vidam kako igrac gine na teren za Vardar).. Narednata sezona odime i na titula vo domasna liga i igranje u liga na sampioni!!!Uste li od Petric ke cekame , dosta mu e na nego do dusa neka ostane radi iskustvo, Stojanovic mi bil od sekad omilen igrac , daj boze ova sto go slusnav da se ostvari
Zaso malce potesko vo Vardar?? Imas nekoj podetalni informacii?? Iskreno toj Stevan Vujovic voopsto ne mi e kapacitet koj moze da igra u Vardar... Ustvari moze da igra kao rezerva da vleze 5 min da se odmori nekoj i tolku..Potprosecen igrac.Раде Стојановиќ малце потешко во Вардар...за жал!
--- надополнето: 28 мај 2012 во 13:45 ---
Надополнувам: Оса има талент да, ама за клубови како Куманово. Дај да бидеме малце реални, барем малце, и да зборуваме така како што е. Покрај, звезди од висок ранг, Оса се губи, ќе преседи на трибина, вака барем си игра колку толку во Куманово, си има минутажа. Во Вардар, само ќе го грее местото на Анѓеловски!
Дечки, покрај Стеван Вујовиќ втор бек нема да има, се додека Веселин, чичко му е тренер. Па и јас да играм во клуб кај што мој роднина е главен, сигурно нема друг да го зафати моето место!
Само губиме таленти вака, ама тоа е!