- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Точно. Педро имаше одлична сезона, 30 гола у Примера даде. Каков Солдадо....Солдадо не ни заслужува, ама Адриан требаше да го повика.
Точно. Педро имаше одлична сезона, 30 гола у Примера даде. Каков Солдадо....Солдадо не ни заслужува, ама Адриан требаше да го повика.
све ми се чини дека и Дел Боске ќе се изглупира на истиов начин.^ Ај да се изглупирам малце и да те имитирам.
ВалдесХуанфран - Пике - Мартинез - АлбаЧави - Бускетс - ЦескПедро - Љоренте - ИниестаИ да, фалат Виља и Пујол.
Нема да вика играч што не е во форма. Солдадо на последните 11 утакмици постигнал 2 гола, додека Негредо 9, нормално дека овој другиов ќе има предност.Точно. Педро имаше одлична сезона, 30 гола у Примера даде. Каков Солдадо....
Нц, мене ми смета оти не го рачунам за јак играч, чист просек кому му се посреќи да се најде во тим во кој може да постигнува голови излегувајќи 1на1 со голманот. Ја правевме дискусијата за Педро vs Алексис на почетокот на сезонава, може и да видиме кој повеќе покажал. И не почнувам пак, за мене Педро е просек, мое мислење.Педро ви смета, само затоа што е играч на Барселона.
Не бе. Ако не им одговара нешто, одма ни смета тоа дека е играч на Барса.Нц, мене ми смета оти не го рачунам за јак играч, чист просек кому му се посреќи да се најде во тим во кој може да постигнува голови излегувајќи 1на1 со голманот. Ја правевме дискусијата за Педро vs Алексис на почетокот на сезонава, може и да видиме кој повеќе покажал. И не почнувам пак, за мене Педро е просек, мое мислење.
Не е дека Педро не играл сезонава, Педро играл повеќе натпревари сезоанава од Алексис (29 vs. 25), а стартери биле и двајцата на по 20. Можда Пеп не го играше во важните натпревари сезонава, па затоа такво мислење. Значи Педро играше, но имаше лоша сезона! Факт! Слична таква имаше и Торес.
И пишав, ако игра пак тика-така, гадно ќе се заебе Дел Боске, прочитан филм е тоа. Али ае, ќе видиме па ќе збориме.
Ако Педро е просечен, што се тогаш Солдадо и Адриан? Нели он нив им го зема местото.Нц, мене ми смета оти не го рачунам за јак играч, чист просек кому му се посреќи да се најде во тим во кој може да постигнува голови излегувајќи 1на1 со голманот. Ја правевме дискусијата за Педро vs Алексис на почетокот на сезонава, може и да видиме кој повеќе покажал. И не почнувам пак, за мене Педро е просек, мое мислење.
Не е дека Педро не играл сезонава, Педро играл повеќе натпревари сезоанава од Алексис (29 vs. 25), а стартери биле и двајцата на по 20. Можда Пеп не го играше во важните натпревари сезонава, па затоа такво мислење. Значи Педро играше, но имаше лоша сезона! Факт! Слична таква имаше и Торес.
И пишав, ако игра пак тика-така, гадно ќе се заебе Дел Боске, прочитан филм е тоа. Али ае, ќе видиме па ќе збориме.
Епа финтата е што и сега они позади него ќе бидат.Би сакал да го видим играчиштето Педро у некој друг тим, без Иниеста и Чави позади него. И просечен играч (што е и Педро), да му ги црташ пред гол 1 на 1 ќе даде 10 гола у сезона.
Тоа се просечни играчи кои имаа добра сезона, за разлика од пуленов ваш!Ако Педро е просечен, што се тогаш Солдадо и Адриан? Нели он нив им го зема местото.
Добро, не ми е јасно што си запнал со таа сезона. Ете го, влезе во форма последните утакмици и Дел Боске ќе беше глуп да не го вика. Посебно глуп, за сметка на Адриан, на кој најголемо достигнување му е освојување на ЕЛ, во споредба со Педро, кој има освоено се што може да се освои на клубски план, плус СП.Тоа се просечни играчи кои имаа добра сезона, за разлика од пуленов ваш!
Да имаше он таква сезона, немаше ништо да речам.
Па Каљехон имаше подобра сезона од него...
Работата е што од списокот отпаднаа Адриан и Солдадо, кои имаа далеку подобра сезона од Педро. Затоа и најмногу муабетов е за него, не само овде на Кајгана, туку низ цел свет. Да беа Педро и еден од овие двајца земени, немаше да се дигне толку прашина на оваа тема. Ама отпаднаа двајца кои пак ќе кажем, имаа далеку подобра сезона од Педро.Епа финтата е што и сега они позади него ќе бидат.
Иначе далеку од тоа дека е просечен, просечен фудбалер не може да игра у прв тим за Барса и да стартува финале од ЛШ за нив каде постигна и гол, једино претходнава сезона што не добиваше многу шанса али еве гледам и Албиол е земен ... Албиол, исто и Торес, така да незнам што се фаќате за Педро кој е веќе докажан на натпревари од вакво ниво.
Исто и да беше просечен немаше во тек на СП да се наметне во шпанскиот состав и финалето да го стартува, што не е мала работа, поготово за '' просечен '' фудбалер.
Делува на просекус али не е, корисен е многу, и за тие зицери што ги има погодено потребен е карактер, оној шампионскиот, и Ибра и Робињо имаа зицери со Барса у Милано, па не ги погодија, а овој првиов е класа фудбалер ( кој ради таквите промашени зицери и губење во големи натпревари никад нема да освои ЛШ ). Плус реков, за филозофијата која ја преферира Дел Боске, онаа слична на Барса, нормално е да има што повеќе нивни играчи во репрезентацијата а напад без играч на Барса кој го владее тој систем не иде ...