Дали Бекстејџ имаат грам памет?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
хахах калиопи ви го изначука со 700 000 + гледаност на официјалниот спот и со 250 000 гледаност на настапот на полуфинале.
Калиопи си испеа одлично, магична песна, одличен настап, сите не пофалија, телевоутингот колку и да го гледаш е предвидлив, се знае кој за кого ќе гласа без разлика на квалитетот на песната.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.563
Поени од реакции
281
Кретенот се изгуби почна да меша и спорови имиња и презимиња.Веќе незнае ни што пишува а убаво се нарекол плачипичка,никој не им е виновен што поради Калиопи сега им се распаѓа идиотската и сериџиската емисија БекСтејџ...

П.С. Што има врска Папуљас или некој трет бре ЦРЕП со гомната што ги исфрливте на јавна сцена против Калиопи?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.626
Поени од реакции
31.828
Напишале колумна со наслов ,,Кога јагнињата ќе стивнат" , а на сликчињата поставиле овци......epic fail:cuc:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.563
Поени од реакции
281
П.П.С. Ама им го пикна Груевски на Сител и Латас еј,мислеа ја избраа Калиопи и Сител дека ќе вршат ексклузивен пренос од Евровизијата :D

M

.:makedonec:.

Гостин
Многу е лошо кога некој ќе се умисли дека е фактор во државава. Александар Блажевски ли дојде ред бе да збори за музика?! :facepalm: Сигурно ко идел на коледе не му отворале врата.

Абе ајде брат ... луд си ти, што би рекол iksi_str абе од стол ќе паднам ќе се испокршам хахахаха оууууууу,...:pos: :ROFLMAO: :facepalm: хахах

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Ekskluzivno!!!Kako se dobiva rabota za zenski vo Sitel???
Ke si legnete so latas.Ke vi go udri pendrakot i od utre moze da rabotite.:facepalm:
Zarem vo backstage ima nekoja zenska sto ne e kurvica,i ako ima koja e taa.Bas me interesira

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не може по никој основ Сител да врши пренос на Евровизија. Преносот е доделен на националниот сервис МРТВ која е членка на European Broadcasting Union. Сител може само да го дрви со серии и да креира вакви луцидни ликови како Блажевски.

Покрај Божиновски имало и друга петарда. Полека но сигурно бенд ќе формираат, веројатно ќе им се вика Апстиненција.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.563
Поени од реакции
281
Ексклузивно!!!Како се добива работа за машки во Сител???
Ќе си легнете со Боки 13ка.Ќе му го опните пендрекот од позади и од утре можете да работите! :pos:

M

Гостин
V

Vollstandig

Гостин
Da go kazevte ova vo Japonija za vakva sramna izjava trebase celiot personal da si zeme wakizashi i da si napravi ubav dlabok rez na stomakot dovolno dlabok za crevata da se isturaat na zemja.Ama toa go pravat luge koi sakaat da si ja zacuvaat cesta,nesto sto vie nemate.

moj komentar na nivniot fb profil
Далеку е јапонија од нашава исфрустрирана, и газолижачка младина.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
M

Гостин
Си го извадив и јас редот, мислам 747 или 748 беше мојот коментар синоќа....
Мојот го запишале на средноо.мк ... :D ... хахахаах нека чита народ бе шо , ќе видат арно и од мене бекстејџ :pos: :facepalm:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
телевоутингот колку и да го гледаш е предвидлив, се знае кој за кого ќе гласа без разлика на квалитетот на песната.
За да победиш на Евровизија, не ти треба песна ти треба добар кеш и некоја ПР агенција и се ќе ти биде скоцкано од маркетиншка страна пред настапот и по победата. А нашите не се трошат многу бидејќи ако победиме следната година нема каде да го одржиме Евросонгот.
Од тоа што сме го вложиле, често го добиваме тоа што сме го заслужиле, а ретко (како оваа година) добиваме нешто многу повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom