¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Koe mesto kazhi ne pravi finti.Незнаев дека Ресен се пресели во Албанија вечерва. Тунел да не копаше годиниве?
Koe mesto kazhi ne pravi finti.Незнаев дека Ресен се пресели во Албанија вечерва. Тунел да не копаше годиниве?
А што им значи "ќе бевме полоши и од XXL" ?
Сепак, Елена Ристеска со подобар пласман, а Каролина со повеќе бодови. Калиопи заврши 13, Елена Ристеска беше 12. Калиопи 71 бод, Каролина 2007 Хелсинки 73 бодови. Последна информација: Калиопи во финале влегла претпоследна. Жива среќа што оваа година имаше само 3 екс ју држави во финале, а гласаа сите останати. Да беа повеќе земји, ќе се расплинеа гласовите и ќе бевме полоши и од XXL... Кога ќе размислиме некои фанови имаа право. Стварно ни го начука Калиопи!!!
Bosnia & HerzegovinaРеков ќе бидеме 14 место а тоа едно место подолу
Не очекував поени од Украина и од Белорусија ,очекував од Австрија,Швајцарија и Грузија .
Босна и Херцеговина на кое место заврши?
Taка е , наредна година кореографијата иди вака некако: На сцена имаме штала, затемнета е сцената, се слуша грофтање и почнува да се крши мајчиниов.
Јас и ти сме 13то место. Кога ќе си го искинеш пасошот Македонски и ќе добиеш Албански (се разбира ако ти дадат) тогаш ќе зборуваш како да живееш во Тирана. Дотогаш ние сме 13ти, а Албанија е пред нас на евровизија.Koe mesto kazhi ne pravi finti.
ChillЈас и ти сме 13то место. Кога ќе си го искинеш пасошот Македонски и ќе добиеш Албански (се разбира ако ти дадат) тогаш ќе зборуваш како да живееш во Тирана. Дотогаш ние сме 13ти, а Албанија е пред нас на евровизија.
Паметна идеа ти е ова со 2 пасоши. Со едниот можеш да се фалиш на 5то место на Евровизија а со другиот 4то место кошаркаChill
Imam jas albanski pasosh, zemi i ti eden barem da se falish na 5to mesto.
Pa koa ke mi tekne be deka se palevte na pobeda, i demek grupi tuka se praevte "lelelelele taaaaaa albanskata pesnaaaa nikakvaaaaa, makedonskata najubaaaa lelelelelelele". Ima svet nadvor od makedonija. <3
Ние на Турција колку му дадовме?тие нас 8 и Албанија 8 ни даде а Италија 1 поен ,сепак требаше да добиеме поени и од Австрија,Швајцарија ,Грузија и Чешка и секако повеќе поени од БугаријаПо убо и по реално ќе беше на Турција или на Италија да дававме 12 поени него на Албанија..
Барем во ТОП-10 да успеевме да влеземе , а не на 13-то место..Се изначитав се и сешто. Прво да кажам, мене песната како таква не ми се допаѓаше, АМА НЕ ЗНАМ КАКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА КАЖЕ ДЕКА КАЛИОПИ НЕ ИСПЕАЛА ДОБРО! Ало, имате ли уши? Па сега кога го гледав настапот се прашував дали е истата песна што ја слушавме месеци уназад. И дали е 12/13 или 14 место не е битно, битно развали со гласот и тоа е непобитен факт. Пријатели од соседните земји ми рекоа: Секоја чест и имаа само пофални зборови за неа, а вие тука ја плукате. Не е битно личното мислење за Калиопи, тоа каква е во приватен живот е нејзина работа, наше е да го оцениме настапот, а факт е дека беше беспрекорен, јас подобро од ова не знам како можеше да биде. Што требаше повеќе од ова?