Евровизија 2012

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331

Сепак, Елена Ристеска со подобар пласман, а Каролина со повеќе бодови. Калиопи заврши 13, Елена Ристеска беше 12. Калиопи 71 бод, Каролина 2007 Хелсинки 73 бодови. Последна информација: Калиопи во финале влегла претпоследна. Жива среќа што оваа година имаше само 3 екс ју држави во финале, а гласаа сите останати. Да беа повеќе земји, ќе се расплинеа гласовите и ќе бевме полоши и од XXL... Кога ќе размислиме некои фанови имаа право. Стварно ни го начука Калиопи!!!
А што им значи "ќе бевме полоши и од XXL" ?
И на овие не Калиопи туку тој црнецот од позади на Лорен шо и се стави треба да им го зачука у уста што би рекол Кили

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.627
Поени од реакции
31.828
Taка е , наредна година кореографијата иди вака некако: На сцена имаме штала, затемнета е сцената, се слуша грофтање и почнува да се крши мајчиниов.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Koe mesto kazhi ne pravi finti.
Јас и ти сме 13то место. Кога ќе си го искинеш пасошот Македонски и ќе добиеш Албански (се разбира ако ти дадат) тогаш ќе зборуваш како да живееш во Тирана. Дотогаш ние сме 13ти, а Албанија е пред нас на евровизија.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Овие од Бекстејџ нека се запалат......

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Не очекував само 2 поени од Бугарија,мислев ќе ни дадат 7-8 ама тие 2 .Турција и Украина не дадоа повеќе поени од Бугарија :D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Јас и ти сме 13то место. Кога ќе си го искинеш пасошот Македонски и ќе добиеш Албански (се разбира ако ти дадат) тогаш ќе зборуваш како да живееш во Тирана. Дотогаш ние сме 13ти, а Албанија е пред нас на евровизија.
Chill :D
Imam jas albanski pasosh, zemi i ti eden barem da se falish na 5to mesto.

Pa koa ke mi tekne be deka se palevte na pobeda, i demek grupi tuka se praevte "lelelelele taaaaaa albanskata pesnaaaa nikakvaaaaa, makedonskata najubaaaa lelelelelelele". Ima svet nadvor od makedonija. <3

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
По убо и по реално ќе беше на Турција или на Италија да дававме 12 поени него на Албанија..:facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
Chill :D
Imam jas albanski pasosh, zemi i ti eden barem da se falish na 5to mesto.

Pa koa ke mi tekne be deka se palevte na pobeda, i demek grupi tuka se praevte "lelelelele taaaaaa albanskata pesnaaaa nikakvaaaaa, makedonskata najubaaaa lelelelelelele". Ima svet nadvor od makedonija. <3
Паметна идеа ти е ова со 2 пасоши. Со едниот можеш да се фалиш на 5то место на Евровизија а со другиот 4то место кошарка

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
По убо и по реално ќе беше на Турција или на Италија да дававме 12 поени него на Албанија..:facepalm:
Ние на Турција колку му дадовме?тие нас 8 и Албанија 8 ни даде а Италија 1 поен ,сепак требаше да добиеме поени и од Австрија,Швајцарија ,Грузија и Чешка и секако повеќе поени од Бугарија

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се изначитав се и сешто. Прво да кажам, мене песната како таква не ми се допаѓаше, АМА НЕ ЗНАМ КАКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА КАЖЕ ДЕКА КАЛИОПИ НЕ ИСПЕАЛА ДОБРО! Ало, имате ли уши? Па сега кога го гледав настапот се прашував дали е истата песна што ја слушавме месеци уназад. И дали е 12/13 или 14 место не е битно, битно развали со гласот и тоа е непобитен факт. Пријатели од соседните земји ми рекоа: Секоја чест и имаа само пофални зборови за неа, а вие тука ја плукате. Не е битно личното мислење за Калиопи, тоа каква е во приватен живот е нејзина работа, наше е да го оцениме настапот, а факт е дека беше беспрекорен, јас подобро од ова не знам како можеше да биде. Што требаше повеќе од ова?

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Се изначитав се и сешто. Прво да кажам, мене песната како таква не ми се допаѓаше, АМА НЕ ЗНАМ КАКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА КАЖЕ ДЕКА КАЛИОПИ НЕ ИСПЕАЛА ДОБРО! Ало, имате ли уши? Па сега кога го гледав настапот се прашував дали е истата песна што ја слушавме месеци уназад. И дали е 12/13 или 14 место не е битно, битно развали со гласот и тоа е непобитен факт. Пријатели од соседните земји ми рекоа: Секоја чест и имаа само пофални зборови за неа, а вие тука ја плукате. Не е битно личното мислење за Калиопи, тоа каква е во приватен живот е нејзина работа, наше е да го оцениме настапот, а факт е дека беше беспрекорен, јас подобро од ова не знам како можеше да биде. Што требаше повеќе од ова?
Барем во ТОП-10 да успеевме да влеземе(y) , а не на 13-то место..(n)

Kajgana Shop

На врв Bottom