L
Löwe
Гостин
Нај Епик момент ми беше кога Сан Марино 12 поени не и ги даде на Италија.
Газот не, али кратерите на лицето сигурно и ги виде. Шо малтер користите во Албанија?lele be muabetite "im dadovme 12 na albanija" shto ste dale vie be? vie ne ni glasavte za brakata srbi. se znae deka site albanci glasaa za albanija, taka da SUUS!!!!
Ke ja prasham kaliopi kakov i beshe gazot na ova od albanija, posho od tolku dolu samo gazot mozheshe da i go vidi... Kaj se sega srbomanite i onaka rodeni_hejteri na albancite? Kade ste kaj otidovte?
на fmi братучедкаму, како да не се смее човек.
Само молотов коктел за овие и ништо друго. Нек се гонат у три лепе ...
Сепак, Елена Ристеска со подобар пласман, а Каролина со повеќе бодови. Калиопи заврши 13, Елена Ристеска беше 12. Калиопи 71 бод, Каролина 2007 Хелсинки 73 бодови. Последна информација: Калиопи во финале влегла претпоследна. Жива среќа што оваа година имаше само 3 екс ју држави во финале, а гласаа сите останати. Да беа повеќе земји, ќе се расплинеа гласовите и ќе бевме полоши и од XXL... Кога ќе размислиме некои фанови имаа право. Стварно ни го начука Калиопи!!!
Tешки Калиопи да им го начукаше на водителките, веројатно помалку раширени ќе беа и ќе имаа поинаков статус на НЕ-КУ.ВИ. Вака нека дробат до бесконечности. Мразам вулгарности, се мразам и самиот некогаш кога вака пишувам и паѓам некако ниско, но само така можам да го доловам простотилакот на некои.Јас не ни очекувам нешто покултурно од луѓе чиј шеф е Александар Блажевски скакулецот, а не ме чуди ни тој да е зад ФБ/Твитер профилите и да се бламира
Koe mesto ste be zlatna?Газот не, али кратерите на лицето сигурно и ги виде. Шо малтер користите во Албанија?
Таму е прашање дали 5 гласови се собрале се на се...Фали на еуросонгов уште ватиканНај Епик момент ми беше кога Сан Марино 12 поени не и ги даде на Италија.
TurkeyА кој го освои седмото,осмото деветото и десетото место??
Незнаев дека Ресен се пресели во Албанија вечерва. Тунел да не копаше годиниве?Koe mesto ste be zlatna?