leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Кафе и носи не гледаш?Ај сега кога горе доле спласна еуфоријата, знае ли некој што бара оваа тука?
Кафе и носи не гледаш?Ај сега кога горе доле спласна еуфоријата, знае ли некој што бара оваа тука?
SAY MY NAME BITCH!!! mmmMACEDONIAAAA
гркинкаваааа
Покрај своите “Машки“ Гејци,да знае она што ти и другите овде на форумов и мислат.Одма би се преселила во соседството...господе прости ми ама оваа гркинката не знае што и мислам.
во очи да ме гледа да стенка и да има конфликт на интереси дали да ме мрази или да ме сака.
ради името де.
SAY MY NAME BITCH!!! mmmMACEDONIA
Жити се` најмило не го пишувај ова пак.Мислам дека горе долу ги добивме истиве поени кои ги добивавме од претходните финалиња кога учествувавме.Генерално,Калиопи беше супер,но факт е дека и фалеше подобра песна,ми е жал за нејзе што имаше можност таа многу повеќе да направи,али и фалеше помоќна песна со јака емоција,имаше и време и простор да го стори,но тоа е тоа.. Велите дијаспора,овојпат се гледа дека негде и жирито пресудило,не само публиката. Јас се надевам дека и следнава година ќе се иде по овој модел со избор на пејач ,зашто вака е многу подобро,само треба уште сега да го изберат пејачот,да не биде у 5 до 12.
Не бе срц какво разочарување, јас сум горда кога вака не претставуваат. И не е ова важно да се учествува, туку како се претставува својата земја. Калиопи беше беспрекорна! Од Македонија (без Фиром) до глас и појава. Не сме ние некоја голема земја да се надеваме на победа, може само да ни го испушат комшиите. И зелката што секоја година ја праќаат, гледам победи!
Поарно вака да се пласираме одколку Вучич и компанија да ме претставуваат.
Па тоа е факт и се покажа дека е така.Жити се` најмило не го пишувај ова пак.