leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Кафе и носи не гледаш?Ај сега кога горе доле спласна еуфоријата, знае ли некој што бара оваа тука?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кафе и носи не гледаш?Ај сега кога горе доле спласна еуфоријата, знае ли некој што бара оваа тука?
![]()
SAY MY NAME BITCH!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гркинкаваааа
господе прости ми ама оваа гркинката не знае што и мислам.
во очи да ме гледа да стенка и да има конфликт на интереси дали да ме мрази или да ме сака.
ради името де.
Мислам дека горе долу ги добивме истиве поени кои ги добивавме од претходните финалиња кога учествувавме.Генерално,Калиопи беше супер,но факт е дека и фалеше подобра песна,ми е жал за нејзе што имаше можност таа многу повеќе да направи,али и фалеше помоќна песна со јака емоција,имаше и време и простор да го стори,но тоа е тоа.. Велите дијаспора,овојпат се гледа дека негде и жирито пресудило,не само публиката. Јас се надевам дека и следнава година ќе се иде по овој модел со избор на пејач ,зашто вака е многу подобро,само треба уште сега да го изберат пејачот,да не биде у 5 до 12.
Не бе срц какво разочарување, јас сум горда кога вака не претставуваат. И не е ова важно да се учествува, туку како се претставува својата земја. Калиопи беше беспрекорна! Од Македонија (без Фиром) до глас и појава. Не сме ние некоја голема земја да се надеваме на победа, може само да ни го испушат комшиите. И зелката што секоја година ја праќаат, гледам победи!
Поарно вака да се пласираме одколку Вучич и компанија да ме претставуваат.
Па тоа е факт и се покажа дека е така.Жити се` најмило не го пишувај ова пак.