Евровизија 2012

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Што беше ѕверско бе другар? тој нубскиот ритам што почна во секоја втора денс песна да го има, лупни уште некој семпл и ајде победник на евровизија, абе ајде комедии.
Ме потсеќа на rihanna only girl in the world

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ај бе не бидите глупи и морони;)......
Каква дијаспора, какви бакрачи.Ако гледаме така Турција има најбројна дијаспора во Европа, па што не победија;)
Албанците добија гласови од дијаспората само во Швајцарија и никаде на друго место.Реално пејачката испеа феноменално и се виде уште од почетокот дека ќе котира повисоко.Самата публика по реакцијата покажа уште во пред финалната вечер во вторник.

Мислите дека некој во Европа гласа на оваа Евровизија?Се е политика и тоа е тоа.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.936
Македонија заборава дека има светски музичар и продуцент како Дарко Димитров. Нинанајна беше најдоброто нешто што Македонија покажа на Евровизија. Само грешката беше Елена.

Треба да му се даде пак шанса на Дарко Димитров. Човекот е гениј
Дарко ти ли си?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Дијаспора па дијаспора, која дијаспора бе луѓе, една шака народ сме. Албанците на страна си гласаат за Албанија, ние немаме дијаспора. И тие што ги имаме по 5 пораки пишуваат.
Без разлика настапот ни беше за паметење, Каљопа ебна нешто на манифестацијава, ние сме задоволни, Бугарите ни дадоа 2 поени (2?) а Грците се зад нас. Дали може подобро да поминеме?
PRICELESS :pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.536
Поени од реакции
22.193
Владо Јаневски пак вгодина да го пратиме, Не зори Зоро ми е најнај што сме ја пратиле досега во Евровизија (y)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.254
Поени од реакции
14.558
Без разлика настапот ни беше за паметење, Каљопа ебна нешто на манифестацијава, ние сме задоволни, Бугарите ни дадоа 2 поени (2?) а Грците се зад нас. Дали може подобро да поминеме?
Ја увек сум ја замислувал како асексулна особа... :)

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Македонија заборава дека има светски музичар и продуцент како Дарко Димитров. Нинанајна беше најдоброто нешто што Македонија покажа на Евровизија. Само грешката беше Елена.

Треба да му се даде пак шанса на Дарко Димитров. Човекот е гениј
Одамна не сум слушнал добра песна од ДД, Нинанајна беше во погрешно време,три години преттоа идеше тој стил на тралалајки,и ние закаснавме,а и гласот и скрипеше.

Kajgana Shop

На врв Bottom