T
the Carpenter
Гостин
Само да не се изрезилиме со Трабзон. Ама, се ми се чини дека ке играме полетно и убедливо. Уште на првава утакмица да се реши разврската.
YNWA
YNWA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неофицијален состав за вечер!
Reina,
Kelly, Carragher, Kyrgiakos, Aurelio,
Poulsen, Lucas,
Maxi, Cole, Jovanovic,
Babel
Iskreno mi se sviga sostavot , sakav da prasam dali ke ja davat na nekoa programa ili povtorno na internet trebe da ja barame ?3:0 tocen rez! pozz
абе што е фрката со Аквилани?? повреден е???
абе што е фрката со Аквилани?? повреден е???
Еве ви одговорНикој не знае што е работата, ама дефинитивно не е повреден.
.........................Mislam deka hodgson uste taktizira so MASKERANO i ne deka e povreden tuka taka vika za da ne go zapise vo listata vo EEVROPA za eventualen transfer da ima pravo da igra za inter!a za AGER povreden e tocno!
(
Ако може некој нека најде кои програми ќе емитуваат пренос од Ливерпул и Трабзон, и постира тука.
Малку бе 1-0 :raz:
Како и да е,честито победа.![]()
честито победа ..... сеа на ваа утакмица на дневен ред ли ќе биде кол шо го промаши пеналотсе случува од возбуда ....ајде наредната од акција ќе го плесне а за ваа браво за асистенцијата
Фала богу......затоа реков дека имаме 2 коњи сега........а за Поулсен тешко дека некогаш нешто ќе направи....и дај ставете highlights од мечот......и кажете нешто за игратаПа толку малер човек е Cole, тоа е чудо, ама сепак добра асистенција за голот на Babel. Jovanovich ме изненади позитивно многу добро изигра, се бори до крај и нон-стоп трча, малце побрза верзија на Kuyt. Poulsen првото полувреме беше катастрофа, второто и така и така со малце повеќе среќа можеше да заврши со асистенција и гол, ама разбирливо пред тоа имаше играно само 20 минути за Juve во една од пријателските и толку. Aquilani како што видов седеше во резервитe така да очигледно не му е ништо и ваљда го чуваат за со Man. City (најверојатно ќе игра на местото на Cole).