T
the Carpenter
Гостин
Само да не се изрезилиме со Трабзон. Ама, се ми се чини дека ке играме полетно и убедливо. Уште на првава утакмица да се реши разврската.
YNWA
YNWA
Пак на нет....за жалНеофицијален состав за вечер!
Reina,
Kelly, Carragher, Kyrgiakos, Aurelio,
Poulsen, Lucas,
Maxi, Cole, Jovanovic,
Babel
Iskreno mi se sviga sostavot , sakav da prasam dali ke ja davat na nekoa programa ili povtorno na internet trebe da ja barame ? 3:0 tocen rez! pozz
Никој не знае што е работата, ама дефинитивно не е повреден.абе што е фрката со Аквилани?? повреден е???
абе што е фрката со Аквилани?? повреден е???
Еве ви одговорНикој не знае што е работата, ама дефинитивно не е повреден.
.........................Mislam deka hodgson uste taktizira so MASKERANO i ne deka e povreden tuka taka vika za da ne go zapise vo listata vo EEVROPA za eventualen transfer da ima pravo da igra za inter! a za AGER povreden e tocno! (
Нема на ТВ.....ако сакаш стримови може....ама кај мене лоши сеАко може некој нека најде кои програми ќе емитуваат пренос од Ливерпул и Трабзон, и постира тука.
Фала фалаМалку бе 1-0 :raz:
Како и да е,честито победа.
Море уште некоја глупост ако принаправи и тој на тапет ќе биде овде........2 утакмици и веќе е најголем копук....ама има време....допрва треба да покаже што знаечестито победа ..... сеа на ваа утакмица на дневен ред ли ќе биде кол шо го промаши пеналот се случува од возбуда ....ајде наредната од акција ќе го плесне а за ваа браво за асистенцијата
Фала богу......затоа реков дека имаме 2 коњи сега........а за Поулсен тешко дека некогаш нешто ќе направи....и дај ставете highlights од мечот......и кажете нешто за игратаПа толку малер човек е Cole, тоа е чудо, ама сепак добра асистенција за голот на Babel . Jovanovich ме изненади позитивно многу добро изигра, се бори до крај и нон-стоп трча, малце побрза верзија на Kuyt. Poulsen првото полувреме беше катастрофа, второто и така и така со малце повеќе среќа можеше да заврши со асистенција и гол, ама разбирливо пред тоа имаше играно само 20 минути за Juve во една од пријателските и толку. Aquilani како што видов седеше во резервитe така да очигледно не му е ништо и ваљда го чуваат за со Man. City (најверојатно ќе игра на местото на Cole).