Евровизија 2012

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
И едно Македонче пишало дека Македонија ќе биде во топ 10 во коментар, и друг србин му се смее. МАМЕ ИМ ЕБАМ ГАДНО и на нив и на Жељкото!!!
Нема аир од Србите. Пред некој ден затекнав една емисија, мислам на Пинк дека беше во која дебатираа за Евровизијава. Општо збореа за сите минати и овогодинешни претставници, ги спомнаа сите соседи, а не се сетија да изговорат ни М од Македонија. Добро, не ја изгледав цела, ама доволно ми беше. Јас не знам шо народ ќе беа. А не дека требаше да фалат или да кудат... не ми ни текнуваат детали, ама навистина нешто општо збореа. Како да не ни учествуваме ние испадна. Навистина ептен глупо ми дојде...(n):confused:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еве еден на фб србин

Picks:
Sweden Winner 2,10
Italy 1-4 2,80
Russia 1-3 1,40
Serbia 1-10 1,15
Ovo su moje oklade za veceras.Oklada glasi da ce Italija zavrsiti medju 4 najbolje plasirane zemlje i ja mislim da ce Italija upravo to i uciniti.Svedska je favorit i mislim da pobjeduju.Srbija ima isto dobru pjesmu i sigurno ce biti medu prvih 5.Sama Eurovizija nema bas takmicarski ambijent i ne predstavlja neko muzicko natjecanje nego se radi cisto o reklamnom i show business dogadjaju a to su upravo potvrdili i mnogi njeni i sadasnji i raniji ucesnici. Stoga ja idem nekom drugom logikom koja kaze da bi Italija trebala dobro proci na ovoj Euroviziji.Svi znamo da je Italija jako puno godina bojkotirala ovo natjecanje.Zbog toga mogu imati dobru podrsku sudaca ali i publike. Pored toga najveci kandidati za prvo mjestu su Svedska, Rusija i Srbija a zadnje dvije su nedavno bili pobjednici pa im zato ne dajem sansu da pobjede ali da budu u vrhu to svakako.Kao 4 favorit dolazi Italija.Talijanski predstavnik Nina Zilli uopce nema tako losu kompoziciju u odnosu na ostale ucesnike.Zbog svega vidim da je u Bwinu odlicna kvota na ovo sve.Pa tko hoce moze ispratiti sva 4 tipa na jednom listicu za manji ulog..

И едно Македонче пишало дека Македонија ќе биде во топ 10 во коментар, и друг србин му се смее. МАМЕ ИМ ЕБАМ ГАДНО и на нив и на Жељкото!!!
После Бугарите они ми се на ред. Куров ќе го освојат на Евровизија!

шо го немам се разбира :icon_mrgr:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Нема аир од Србите. Пред некој ден затекнав една емисија, мислам на Пинк дека беше во која дебатираа за Евровизијава. Општо збореа за сите минати и овогодинешни претставници, ги спомнаа сите соседи, а не се сетија да изговорат ни М од Македонија. Добро, не ја изгледав цела, ама доволно ми беше. Јас не знам шо народ ќе беа. А не дека требаше да фалат или да кудат... не ми ни текнуваат детали, ама навистина нешто општо збореа. Како да не ни учествуваме ние испадна. Навистина ептен глупо ми дојде...(n):confused:
Таков народ се. Никогаш не биле нешто посебно дарежливи кон нас, туку баш напротив, колку може повеќе да те угнети. А ние пак обратно, заедно се сметаме како еден народ...

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Таков народ се. Никогаш не биле нешто посебно дарежливи кон нас, туку баш напротив, колку може повеќе да те угнети. А ние пак обратно, заедно се сметаме како еден народ...
Kako ne, i nie sme isti...kreteni :D
Jas zatoa si gi sakam albancite, si se drzat edni so drugi, ko italijanskite mafijaski familii sto se drzat :)

R

Rigel Kent

Гостин

Аман за ова воопшто не сте во право , Србија секогаш ни дава најмногу бодови .Кога Тоше настапи на Евровизија тие нас 12 бода а ние нив 10.
А ние секогаш им даваме на скандинавските земји високи бодови а тие 0.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Kako ne, i nie sme isti...kreteni :D
Jas zatoa si gi sakam albancite, si se drzat edni so drugi, ko italijanskite mafijaski familii sto se drzat :)
Да, тие се држат заедно секоја им чест, затоа и се што ќе замислат си остваруваат. Ама ИЧ не ги сакам.
А ние во однос со србиве, некако повеќе им се лигавиме, отколку тие нас. Они одма не отпукуваат и не не признаваат. А ние и понатаму ги сакаме како наши браќа...

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Аман за ова воопшто не сте во право , Србија секогаш ни дава најмногу бодови .Кога Тоше настапи на Евровизија тие нас 12 бода а ние нив 10.
А ние секогаш им даваме на скандинавските земји високи бодови а тие 0.
За на евровизија крајниот резултат од нив се високи поени, тоа да. Тоа е секогаш така помеѓу соседните земји. Но ете по емисии пример не не спомнуваат, не сакаат да не прмовираат. Сите зборат за нас, а они не сакаат да помогнат и малку да не испромовираат.

R

Rigel Kent

Гостин
За на евровизија крајниот резултат од нив се високи поени, тоа да. Тоа е секогаш така помеѓу соседните земји. Но ете по емисии пример не не спомнуваат, не сакаат да не прмовираат. Сите зборат за нас, а они не сакаат да помогнат и малку да не испромовираат.
Тие си го промовираат својот претставник сосема нормално, инаку најпофални зборови имаат за Калиопи , затоа за рекла казала муабети не поддржувам :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
В ред, ајде да ја оставиме политиката на страна, барем овој период пред почетокот и додека трае Евровизијата. Во едно сме сите сложни, а тоа е дека сакаме и се надеваме дека ќе ги поништи сите Калиопи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ајде сега да се понаежиме:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Црно и бело е сеееееееееее
една вистина и една лагаааааааааааа
и ако заедно смеееееееееее
јас бирам среќа ти бираш тагаааааа.

Само среќа вечерва бираме сите!:love::vozbud:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053