Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Со jamajka , чисто за да видам колку нема да може да ми каже во лице ни половина од тоа што има г`з да го пишува тука. :гик:
Со Bloody Jesus , чисто за и во лице да му кажам дека не барам дечко и внимание на форумов, а и дека сум позгодна од него, без оглед дали е каков што сака да е.:гик:

За другите мои фаворити сум пишала многу пати. Останале уште малку кои ми недостигаат за да си ја комплетирам листата, но се надевам и тоа ќе бидне. Нема потреба од имиња... си знаат кои се тие што си ги сакам.:pipi:

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Со jamajka , чисто за да видам колку нема да може да ми каже во лице ни половина од тоа што има г`з да го пишува тука. :гик:
Со Bloody Jesus , чисто за и во лице да му кажам дека не барам дечко и внимание на форумов, а и дека сум позгодна од него, без оглед дали е каков што сака да е.:гик:

За другите мои фаворити сум пишала многу пати. Останале уште малку кои ми недостигаат за да си ја комплетирам листата, но се надевам и тоа ќе бидне. Нема потреба од имиња... си знаат кои се тие што си ги сакам.:pipi:
Погрешен аватар си избрала за да ја прикрие твојата „згодност“ :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Со една многу убава и возрасна мома која беспотребно ме тагираше у некој пост само за да ме чепне.
Многу си згоден, затоа.:oops:
п.с. Никогаш не се чепкам прва.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Многу си згоден, затоа.:oops:
п.с. Никогаш не се чепкам прва.
Ок ај, ти победи.

Онтопик: Сакам да ги запознаам ханк моди, бебушот, ио соно интериста и сусаро

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Со Let 3 ! Ептен ми е комичен, незнам зашто ! :icon_mrgr: :icon_lol:
Свеста ми ја зеде со ова означување, ко ми излезе порака дека сум означен и помислив дека пак ме банираа

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Свеста ми ја зеде со ова означување, ко ми излезе порака дека сум означен и помислив дека пак ме банираа
Немаш среќа... засега.

Ама зато требаше да се појавиш, ко те чекав со 100-те еврони на маса...

Kajgana Shop

На врв Bottom