Помош, софтверски проблеми и совети

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Go imam potpolno istiot problem kako na videoto samo sto mene mi se pojavuva vo Real player folderot kade se simnuvaat klipovite i neznam kako da go resam se obidov so se sto znam ama ne uspeva...se nadevam deka format ne e edinstveno resenie...bidejki se obidov da go formatiram dvapati do sega, se proaga super
no pak se pojavuva po nekoe vreme neznam sto e problemot,daj pomognete so nekoj sovet...:mad::confused::tapp:

http://www.youtube.com/watch?v=lBbuDjc7xoI&feature=related
Воа смрденото проблемче понекогаш и прави проблеми поради симнување на торент во истиот тој фолдер. Едноставно влегуваш во фолдерот и само кликаш една икона за да ја отвориш и компјутерот замрзнува. Му требаат 5 минути да се одмрзне. Бугов го има, а кај некој има предизвикано и Blue Screen Of Death. Многу глупа работа ... Кајтебе незнам од што е
--- надополнето: 26 мај 2012 во 09:05 ---
никаде ли нема офис 2003 ?????ај уште еднач да питам ако некој знае линк за офи 2003 со сериски бр комплет нека пише
ПП!

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Воа смрденото проблемче понекогаш и прави проблеми поради симнување на торент во истиот тој фолдер. Едноставно влегуваш во фолдерот и само кликаш една икона за да ја отвориш и компјутерот замрзнува. Му требаат 5 минути да се одмрзне. Бугов го има, а кај некој има предизвикано и Blue Screen Of Death. Многу глупа работа ... Кајтебе незнам од што е
--- надополнето: 26 мај 2012 во 09:05 ---

ПП!
Му испратив ја ПП, нека провери. :)

Член од
26 април 2012
Мислења
205
Поени од реакции
123
имам проблем со музиката, кога менувам што било во пропертис самото си додава коцки до името на артистот
http://i48.tinypic.com/s6j529.jpg
а пошто имам над 20.000 песни ова ептен фрустрира, па дали некој друг го има истиот проблем и некое решение
фала однапред

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
1. Пробај симни фонтови некој паковање и инсталирај.

2. Види ова да не ти прави проблеми, и мене така ми ствараше еднаш. Ако не е на англиски, стај го. hel.jpg

Член од
26 април 2012
Мислења
205
Поени од реакции
123
не е до фонтови, мене прво ми текна тоа и претходно имав над 1.000 фонтови, а сега проверив не е ни второто
thanks anyway ;)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
не е до фонтови, мене прво ми текна тоа и претходно имав над 1.000 фонтови, а сега проверив не е ни второто
thanks anyway ;)
Земи во софтвер што ги пушташ, како на пример Winamp, iTunes, или што и да користиш, селектирај ги сите од The Police и избриши го името со коцките, и пиши ти сам The Police, само не менувај албуми или наслови на песна затоа што сите ќе ти се сменат така.

Ако треба нешто помош при тоа, пиши.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Не знам колку е ова за во софтверски проблеми ама еве
Значи вака,иамам си хостинг и веб сајт и никако не ми дава да се логирам ни на фтп клиентот ниту на сервер ниту на сајтот ништо...Тоа се случува само кога сум преку рутер.Е сега кога го исклучам рутерот се е ок кога сум директно на модемот.До сега ова прземав,Прво ресетирав рутер на фабричко,потоа одново го инсталирав рутерот одново мрежи и слично и пак ништо.потоа се јавив во телекабел нешо да не имаат прокси стаено или шо ти ја знам..се е во ред од таму.потоа се обидов да пингувам преку рутерот пак ништо и на крај пробав со им пишав на овие од хостингот тие ми вратија дека се е во ред.Значи пред да се случи ова немам правено никакви измени наеднаш се шекна.Помош?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Да препорачате некое софтверче специјализирано за изработка на флеш банери?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Побарај за

Flash Baner Maker

има полно едноставни и специјализирани програми

:pos::pos:
ОМГ не прочитав добро... Т.Е не го видов тоа Flesh. Мислев само банер за тоа ... :D :facepalm:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Побарај за

Flash Baner Maker

има полно едноставни и специјализирани програми

:pos::pos:

Абе знам дека има полно :) :) :)

Не сум работел досега, па реков да препорачате некое што Вам Ви завршило работа...па да ја посетам убавата замунда :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Да препорачате некое софтверче специјализирано за изработка на флеш банери?
Swish max ти е доста фино ако флешот ти е заебан...доста професионално можеш да ги направиш и имаш доста опции.

Член од
26 април 2012
Мислења
205
Поени од реакции
123
наместо со winamp, itunes, симнав tag & rename и пробав со тоа. Сега за сега функционира, не додава коцки кога му менувам артист. фала друже

Kajgana Shop

На врв Bottom