Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Треба пред тоа да ги тргнам претходните и да го симнам новиот или директно да го симнам само новиот и тој ќе се намести како најнова верзија.Фала ти

боље ти е да се пребациш на HTML5

youtube.com/html5

иди join доле, кога ќе се смени во You are currently in the HTML5 trial, изгаси/упали ff/opera/chrome/IE, и терај така.Башка помалце рам троши.

како да ги блокирам рекламите како оваа доле на средина што ја има песнава?

p.s. фајрфокс.

боље ти е да се пребациш на HTML5

youtube.com/html5

иди join доле, кога ќе се смени во You are currently in the HTML5 trial, изгаси/упали ff/opera/chrome/IE, и терај така.Башка помалце рам троши.

Јас иам проблем ама 98% сум сигурен дека е слаб процесорот, кога гледам на HTML5 и на пример сменам таб или рефреширам друг таб а во позадина музика и како да сецка звукот, се мачи..

Јас иам проблем ама 98% сум сигурен дека е слаб процесорот, кога гледам на HTML5 и на пример сменам таб или рефреширам друг таб а во позадина музика и како да сецка звукот, се мачи..

go imam istiot problem na ubuntu, ama na XP/7 ne, so P4ka na 775.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 17:23 ---
како да ги блокирам рекламите како оваа доле на средина што ја има песнава?

p.s. фајрфокс.

addons>adblock plus>кога ќе го рестартираш, избери fanboy's list на тоа шо ќе искочи.

addons>adblock plus>кога ќе го рестартираш, избери fanboy's list на тоа шо ќе искочи.
го иам adblock одамна, не знам кај е тоа fanboy's list

[edit] го најдов
него ова изгледа додава еден цел куп други блокади а не сум голем фан на тоа... некако мануелно да може само ова да го блокирам?!

го иам adblock одамна, не знам кај е тоа fanboy's list

[edit] го најдов
него ова изгледа додава еден цел куп други блокади а не сум голем фан на тоа... некако мануелно да може само ова да го блокирам?!

бичплиз

pliz54m.png

немај гајле, не кочи а ако ти треба да отвориш некоја страна, CTRL + / и доле лево, дисејбл он дис пејџ/или на домејнот, една опција подоле

здраво, пак кај вас, ми се јавува проблем кога слушам Ју ТЈУБ......песната е исполнета значи симната ....ама кога пее сецка влече........скоро сменив Кулер.....што му е маката дали имам малку вирутелна меморија......некоја од прогрмаите заебава како јава и адобе плејер.....не се разбирам ама ми претставува проблем нерешлив за мене......ајде некои совети и слично

ми исчури пред два дена кулерот на процесорот....дали може да е Начаран процесорот....па затоа не ми ја пее песната не само на тубе туку и на други плееери......? ЕЕЕЕзар ке треба и компјутер да менувам сеа.....ццццц

Go imam potpolno istiot problem kako na videoto samo sto mene mi se pojavuva vo Real player folderot kade se simnuvaat klipovite i neznam kako da go resam se obidov so se sto znam ama ne uspeva...se nadevam deka format ne e edinstveno resenie...bidejki se obidov da go formatiram dvapati do sega, se proaga super
no pak se pojavuva po nekoe vreme neznam sto e problemot,daj pomognete so nekoj sovet...:mad::confused::tapp:

http://www.youtube.com/watch?v=lBbuDjc7xoI&feature=related

имаш пробано со некој друг плеер?
ги имаш сите кодеци во компјутерот?

кодеци прават проблем најверојатно
иди у control panel, uninstall a program и дај слика да видиме што се имаш инсталирано

ако се решиш пак за формат, инсталирај ги само овие кодеци и само овој плејер и не би требало да имаш проблеми.

a6vmx foxconn series. матична плоча со win xp не можам да најдам мрежни драјвери односно или погрешно барам или пак навистина е теѓко да се дојде до истите. Се надевам има некој што може да хелп аут. тнХ

никаде ли нема офис 2003 ?????ај уште еднач да питам ако некој знае линк за офи 2003 со сериски бр комплет нека пише

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom