Hiperaktiv
Султан :P
- Член од
- 16 февруари 2012
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 923
а да си пуштш порнич како човек ?Има и други квалитети романката, не е се во пеењето.
Јас Евровизија не ја гледам како музички фестивал, а и не е. Освен гласовните можности, ги забележувам и другите квалитети на учесниците. И што и фали на романската песна? Веќе е хит, за разлика од некои други песни. Сакам да победи.а да си пуштш порнич како човек ?
иии да, Кипар ќе победи...мада не ми е најомилена
A ti da ne jades bubrezi mng mng?а да си пуштш порнич како човек ?
иии да, Кипар ќе победи...мада не ми е најомилена
Хаха баш се јаки бабичките посебно таа најстарата најниската срцка убава а и гласовно способности имаат,стварно заслужуваат висок пласман за тоа.На стари години таква храброст ... супер се супер се а и фаворити ми се покрај Франција,Кипар и секако нашата КАЛИОПИЗначи кога се збори за музика и се спомнуваат бабите од Русија ми доаѓа да си се акнам од ѕид. Не ја имам слушнато песната, ни па ќе ја слушнам, освен ако ми се згреши вечер еднаш. Како може да си дозволите да сте дел од обожавателите на таков еден циркуз? Страшно нешто.
И некаде видов дека Жељко бил фаворит или според некакви и нечии претпоставки дека ќе фати јако 2 или 3 место. Немогуче нешто, лигав еден најмонотон пејач ко него да се искачи пред Калиопи. Дај Боже да не, за навистина да не се акнам од ѕид!
Тие може си пеат убаво ко за на сред село на некоја селска слава, но верувам дека со друга намера се пуштени на Евровизија. Од тоа ми се гади. Немаш ништо попаметно, па ајде пушти нешто што барем сеуште дише.Хаха баш се јаки бабичките посебно таа најстарата најниската срцка убава а и гласовно способности имаат,стварно заслужуваат висок пласман за тоа.На стари години таква храброст ... супер се супер се а и фаворити ми се покрај Франција,Кипар и секако нашата КАЛИОПИ
Бабите ќе се посерат,мислам можно е и буквално да се посерат на сцена(јбг старост не функционираат рефлекси и останати витални органи)ама зборам метафорички.Значи кога се збори за музика и се спомнуваат бабите од Русија ми доаѓа да си се акнам од ѕид. Не ја имам слушнато песната, ни па ќе ја слушнам, освен ако ми се згреши вечер еднаш. Како може да си дозволите да сте дел од обожавателите на таков еден циркуз? Страшно нешто.
И некаде видов дека Жељко бил фаворит или според некакви и нечии претпоставки дека ќе фати јако 2 или 3 место. Немогуче нешто, лигав еден најмонотон пејач ко него да се искачи пред Калиопи. Дај Боже да не, за навистина да не се акнам од ѕид!
Како што реков,ако беше така Зелко ќе победеше со Лане Моје наместо руслана што со гол гз скокаше по сцена.Зарем не треба да победи ПЕСНА, а не сценски настап?
Тоа на музички фестивал, на Циркузијада поинакви се правилата.Зарем не треба да победи ПЕСНА, а не сценски настап?