- Член од
- 7 ноември 2011
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 934
Корегирано .Попростите нешта се поразбирливи за попростите мажи и затоа се поинтересни.
Корегирано .Попростите нешта се поразбирливи за попростите мажи и затоа се поинтересни.
Со некоја што се гледаш само за мување, не знам ни дали се смета за врска, макар и несериозна. Врска си е врска, сѐ друго си е за кејф на петелот.Zborime za kratki neseriozni vrski be alooU!
Isto de.Со некоја што се гледаш само за мување, не знам ни дали се смета за врска, макар и несериозна. Врска си е врска, сѐ друго си е за кејф на петелот.
Секретарке, зошто ги мешаш религиските стихови во подфорумот љубов и секс (лоша метафора, верувај).Градоначалниче, не се правдај за изборот што го правиш (или правите, ако зборуваш од име на „сите мажи“, што е разбирливо, иако малку претенциозно, земајќи ја предвид вашата ценета позиција, хехехе). Потполно те разбирам и поддржувам Немам ништо против женските „...сиромашни по дух, оти нивно е царството небесно...“ а секој маж покрај таква женска ќе биде блажен
Муабет без врска. За некои работи не треба образование или па џабе е и да се има.Беа глупави и прости порано, денеска изменети се работите ........... ОК сеуште има такви, ама факт е дека жените денеска поголемиот дел(барем во големиве урбани средини како СК) и не се баш глупи ............ глупа жена е жена тотално необразована друже, а денеска нема многу такви !
Мнемозона, би сакала да се согласам со тебе, но искуството не ми дозволува. Какви интелигентни мажишта завршиле покрај обични кокошки и гуски, но тоа е природен закон - спротивностите се привлекуваат. За среќа, овие пердувестите суштества подоцна се одлични домаќинки, оти друго и не ги интересира, и со тоа компензираат за се`.Корегирано .
Има и такви мажи, кои сеуште се држат до исконскиот и најправилен пат на одбирање на партнер - дека најсилните единки е најправилно да создадат потомство заедно ...Мнемозона, би сакала да се согласам со тебе, но искуството не ми дозволува. Какви интелигентни мажишта завршиле покрај обични кокошки и гуски, но тоа е природен закон - спротивностите се привлекуваат. За среќа, овие пердувестите суштества подоцна се одлични домаќинки, оти друго и не ги интересира, и со тоа компензираат за се`.
Се` е поврзано, само секретарката те дефокусира т.е. од дрвото не ја гледаш шумата.Секретарке, зошто ги мешаш религиските стихови во подфорумот љубов и секс (лоша метафора, верувај).
За твое лично задоволсто признавам дека не сум сепиосексуалец.
Јаготче море, што си ја зема темава при срце.
Не си сама затоа што сите мажи се глупави, оти тоа не е вистина.
п.с. Прости ако ти ја расипав утехата Само верувај дека најдоброто допрва те чека
Уф, уф можам да замислам каква слатка смрт ќе биде тоа, и колку пати едно по другоабе иронично беше тоа кажано! Такви работи не земам при срце .....надежта последна умира, ваљда ќе си умрам и јас во прегратките на некој умен мажјак
Да де па зар исто е девојка од урбана средина образована колку-толку и порастена со телевизија, компјутер, мобилен и.т.н. и девојка од некоја планина каде немаат ни основно школо(во селцето) и која видела и знае само за свињи, кокошки и садење на пиперки и патлиџани ......... според мене не е исто !Муабет без врска. За некои работи не треба образование или па џабе е и да се има.
Во врска со болдот, зошто не?Се` е поврзано, само секретарката те дефокусира т.е. од дрвото не ја гледаш шумата.
Патем, колку и да си Тхе Мејор, не ти се пуштам. И мене не ме привлекува секоја интелигенција. И јас сум пребирлива. Но не се разочарувај, ќе се најде некоја
А од таа првата категорија ќе ти се отвори некоја што убаво научила како да ти го заебе животов без око да и трепне. Мислам... има цела тема за тоа зошто девојките се благодарни на Господ за тоа што се девојки. И од многу технологија не е на арно. Барем од тие што мислиш дека се искоренети не ќе си доживеел да се гордеат што можат да легнат кој им текне на ум, само затоа што не им виси ништо меѓу нозе.Да де па зар исто е девојка од урбана средина образована колку-толку и порастена со телевизија, компјутер, мобилен и.т.н. и девојка од некоја планина каде немаат ни основно школо(во селцето) и која видела и знае само за свињи, кокошки и садење на пиперки и патлиџани ......... според мене не е исто !
Но денеска оваа втората категорија е скоро искоренета, барем кај нас Македонците, а за кај другите незнам и не ме интересира !