Баш напротив....Абе ако сакаш да си играш курташак,фати си глупава девојка,а ако сакаш да несмееш да мрднеш од дома без неа фати си некоја паметна...
Жените секогаш се водени од емоции а тие што го слушаат мозокот ги викаат мажи.Инспириран да отворам тема беше статијата, се правело некое истражување и се довело до заклучок дека мажите сакаат глупави жени со незрело однесување.
Што мислите колку е точно?
right you are mothafuckaaa...Кога ќе видам вакви истражувања ми се повраќа.
Your argument is invalid.Абе ако сакаш да си играш курташак,фати си глупава девојка,а ако сакаш да несмееш да мрднеш од дома без неа фати си некоја паметна...
http://www.youtube.com/watch?v=Qd75nWwT5WEright you are mothafuckaaa...
А 10 работи за подобра врска, 5 финти за оргазам, 25 работи кои мора да престанете да си ги правите себе си, 5 финти како да ја освоиш на прв состанок. Морони се и крај. Место да истражуваат некоја област која треба, да пронајдат некој лек за болести они со глупости се замараат.ма ова не е ништо во споредба со ова
Сто посто постои некој/а што и тебе те сака. Јас имам аквариумски рипчиња. Не дебатираме за политика и спорт, ама пак си ги сакам .нема врска за то дека мажите преферираат глупави жени,па сите жени се глупави мора да се сака нешто
Мала корекција:По простите нешта се поинтересни за мажите.
за кракти несериозни врски.....Zborime za kratki neseriozni vrski be alooU!
Јаготче море, што си ја зема темава при срце.Темава ме просветли, едно големо ФАЛА! Сега знам зошто сум сама!
Боже слези на земјава и земи си ја вересијава....
Нема потреба од корекции, многу е јасно што напишав.Мала корекција:
Попростите нешта се поразбирливи за мажите и затоа се поинтересни.
На пример, Хегел ми е комплициран и затоа не ми е интересен.
Градоначалниче, не се правдај за изборот што го правиш (или правите, ако зборуваш од име на „сите мажи“, што е разбирливо, иако малку претенциозно, земајќи ја предвид вашата ценета позиција, хехехе). Потполно те разбирам и поддржувам Немам ништо против женските „...сиромашни по дух, оти нивно е царството небесно...“ а секој маж покрај таква женска ќе биде блаженНема потреба од корекции, многу е јасно што напишав.
Точно е дека поглупавите девојки се интересни на мажите, полесни и похумористични (можам да кажам).
Мажите обожаваат компликации, но не и комплицирани девојки.
И уште нешто , на мажите не ги привлекува ситуацијата каде девојката сака да се направи паметна само за да докаже дека е.... ние имаме свое мислење за секоја посебна индивидуа како и вие (без разлика на полот).
Пс. Ние не ги разбираме вашите дискретни знаци, објаснете го тоа директно и со прости зборови- затоа поглупавите девојки имаат предност.