- Член од
- 1 декември 2011
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 3.053
Pa ne znam dali ima negde, planirav da baramКаде има кај нас?
Pa ne znam dali ima negde, planirav da baramКаде има кај нас?
Исто мислиме. Замисли и без таа илјадарка да останиме, голи ќе проодиме.Jas sakav preeska da idam da uplatam negde deka kje sme od 1 do 10, ama si vikam mila mi e iljadarkava, ke si zeam nekoe partalce za tie pari
Напротив,на нивните портали и форуми се одушевени од песната и доста од нив веке гласале за Калиопи во полуфиналето.Јас само размислувам реално и субјективно,но не и негативно.А Србите воопшто не се бават со нас,ама баш нигде не слушнав у Србија некој да рече дека имаме моќна песна,сите само ја фалат за гласот и интерпретацијата,нигде се не спомнува песната,а на хрватските портали пред се се бават со Нина и нејзиниот настап.А тоа што има на некои објави во коментарите долу за Калиопи тоа е пред се од тука се приметуваат грешките јазични(а тоа може и еден ист човек да го прави.)
Искрено,па воопшто не ми е ни важно кое место ќе освои,ако сака и последна нека биде или нека и победи,па и самата Калиопи е многу реална и баш за тоа секогаш изјавува дека не се оптоварува со пласманот.Само победниците се паметат,останативе се забораваат,ние треба да бидеме реални дека немаме ни теоретски шанси за победа и треба да бидеме среќни што сме во финале и тоа е тоа.На официјалните обложувалници не нема во топ 10,за во четвртокот бевме 9ти и ете влеговме у финале.
не рече Македонија туку референцата, а после тоа на пресконференцијата водителот таму рече само Македонија.Дали кога не прочита водителката дека ние влегваме во финале рече Македонија а не "former yugoslav republic of Macedoniа" или мене така ми се слушна?
во спорт лајф има ама само за победник може да се игра и од 1до4 место, најмал кооф. е за Шведска 2,10 ,Македонија победник 50Каде има кај нас?
Има шанси ама неверувам...инаку чиста 12 ка од Шпанија ќе добијат,на шпански јазик пејатМожно е и романката да изненади, добра е песната, а и добра нога фаќа.
Не ме прави глув и слеп,и слушам и гледам и читам кој што пишува.А за тоа гласањето па нормално дека гласале ако од нив не добиеме поени од кој да очекуваме од Британија и Франција ли?Напротив,на нивните портали и форуми се одушевени од песната и доста од нив веке гласале за Калиопи во полуфиналето.
И ние треба барем 8 поени да и дадеме на Романија, ако не за друго, барем за ногата. А и онака Романија секогаш ни дава по некој поен кога сме во финале.Има шанси ама неверувам...инаку чиста 12 ка од Шпанија ќе добијат,на шпански јазик пејат
Има и други квалитети романката, не е се во пеењето.Како бе на Романија ви се допаѓа? Таа исфалшира јас да зинев со гавран гласот што го имам подобро ќе испеев.
Ммм да исто и на кипарКАТА ...Има и други квалитети романката, не е се во пеењето.
Е Кипарката нема некој воодушевувачки квалитети, инаку песната добро и звучи на аудио, во живо не ми се допадна.Ммм да исто и на кипарКАТА ...
-.-Е Кипарката нема некој воодушевувачки квалитети, инаку песната добро и звучи на аудио, во живо не ми се допадна.