Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Јаката работа некој на менаџер 6-7 гола да даде против утепан бугарски тим или рандом тим од источна Европа.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Венгер се откажа Арсенал ми понуди менаџерско место и таман да прифатам ми снема струја :pos::facepalm:

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Венгер се откажа Арсенал ми понуди менаџерско место и таман да прифатам ми sнема струја :pos::facepalm:
Кај мене Венгер го отпуштија по само 6 одиграни натпревари, а скорот му беше 5 изгубени и 1 нерешена со Норвич :pos:

N

Nicky Santoro

Гостин
Прва сезона 3то место со 71бод.Прво место интер со 82 бода.Се изненадив без мн јаки играчи стигнав мн лесно до 3то место.Кевин констант изигра мн добро имаше околу 20 асистенции и 5-6 гола, исто и Валтер Бирса изигра 7,45 некаде.Не треба да се заборај и Велосо со 10+ асистенции и добар просек од 7,23.Најдобар стрелец е одбранбениот Бово :) со 13 гола нианиг 10 и едно 7-8 играчи по 5-7 голови.Париве веќе подолг период се заковани на 0. Колку може да очекувам да ми дадат? ако влезам лш колку ќе земам? И дали има голема улога тоа што треба до 2030 по 500к месечно да плаќаат долг на банките?

Q

qazwsxedc

Гостин
Ај некој ако може да ми даде линк за македонска лига,на фм балкан нема,а сакам да играм со Вардар:)

N

Nicky Santoro

Гостин
3то коло квалификации лш се паднав со лион :mad: :mad:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Некое линкче за да си го симнам најновиот пач ,има некој?
И од замунда може,није фрка:D
Џаст гив ми д факин линк:icon_lol:

N

Nicky Santoro

Гостин
Raheem Sterling
Играчиштее , ги оправдува парите дадени занего до последен цент

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Само што го изгубив финалето во Карлинг купот на пенали од Евертон. Насри го утна последниот пенал :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom