Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не е еданш ама ај.... дај ти да видиме шо имаш (y)
15x9uo0.jpg

oJYdC.png

:rolleyes:

Јаката работа некој на менаџер 6-7 гола да даде против утепан бугарски тим или рандом тим од источна Европа.

Венгер се откажа Арсенал ми понуди менаџерско место и таман да прифатам ми снема струја :pos::facepalm:

Венгер се откажа Арсенал ми понуди менаџерско место и таман да прифатам ми sнема струја :pos::facepalm:
Кај мене Венгер го отпуштија по само 6 одиграни натпревари, а скорот му беше 5 изгубени и 1 нерешена со Норвич :pos:

Прва сезона 3то место со 71бод.Прво место интер со 82 бода.Се изненадив без мн јаки играчи стигнав мн лесно до 3то место.Кевин констант изигра мн добро имаше околу 20 асистенции и 5-6 гола, исто и Валтер Бирса изигра 7,45 некаде.Не треба да се заборај и Велосо со 10+ асистенции и добар просек од 7,23.Најдобар стрелец е одбранбениот Бово :) со 13 гола нианиг 10 и едно 7-8 играчи по 5-7 голови.Париве веќе подолг период се заковани на 0. Колку може да очекувам да ми дадат? ако влезам лш колку ќе земам? И дали има голема улога тоа што треба до 2030 по 500к месечно да плаќаат долг на банките?

Ај некој ако може да ми даде линк за македонска лига,на фм балкан нема,а сакам да играм со Вардар:)

3то коло квалификации лш се паднав со лион :@ :@

Некое линкче за да си го симнам најновиот пач ,има некој?
И од замунда може,није фрка:D
Џаст гив ми д факин линк:icon_lol:

Raheem Sterling
Играчиштее , ги оправдува парите дадени занего до последен цент

Само што го изгубив финалето во Карлинг купот на пенали од Евертон. Насри го утна последниот пенал :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom