Врска во тајност

S

Shaman

Гостин
добро сеа не реков дека ке продолжам со типот,јас ипак нишо не го сватив него за дали мисли нешо поозбилно понатака :/
Абе не рече дека ќе продолжиш, ама те чеша г‘зот и тебе....

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ваљда типот мислел дека за онака е со мене,дека и мене ми е сеедно,па сеа му зборнав нешо за вљубување..и можеби чекал а му кажам,но не не верувам дека е заљубен..нишо не значи еден повик,може се исплашилпа немој нешо да ми се десе хаха.. :/
Cekaj, poleka, ke osetis situacija, samo opusteno. Se ke si dojde na svoe mesto :)
Pravi onaka kako sto mislis deka tebe najubavo ke ti bide :)

S

Shaman

Гостин
Abe fatete se, I tajna da e vrskata, sto ako? :)
Eve, gledas deka reagira na ucena, pa igraj na taa karta koga nema da ti obrnuva dovolno vnimanie.
Najdi mu gi slabite tocki I ucenuvaj go, in order ti da se osekjas ubavo vo taa vasa vrska.
Posle nekoe vreme kje ti pomine :D

Ili toa, ili kje ni places posle nas tuka :D

Srcka edna :))
Па богами кога не и доаѓа памет, неа се претвори ова во шпанска серија.
И онака до сега се згазив од смеење за она во паркот. :vozbud:
Не не, вака одман се неам смеено, Господ здравје да ти даде и на тебе и на тајниот.
--- надополнето: 26 мај 2012 во 01:16 ---
Cekaj, poleka, ke osetis situacija, samo opusteno. Se ke si dojde na svoe mesto :)
Pravi onaka kako sto mislis deka tebe najubavo ke ti bide :)
Добро сега не баш да испаднеш себична на крај.
мене ми беше да не те искористат. а што веќе влагаш свесно
е тогаш колку ќе ти дава типот толку да му враќаш.
да не се покаеме ние машките после што сме ти делеле совети
кога ќе го најдат дечково обесен од невозвратена љубов на некоја
топола. :ROFLMAO:

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Па богами кога не и доаѓа памет, неа се претвори ова во шпанска серија.
И онака до сега се згазив од смеење за она во паркот. :vozbud:
Не не, вака одман се неам смеено, Господ здравје да ти даде и на тебе и на тајниот.
--- надополнето: 26 мај 2012 во 01:16 ---

Добро сега не баш да испаднеш себична на крај.
мене ми беше да не те искористат. а што веќе влагаш свесно
е тогаш колку ќе ти дава типот толку да му враќаш.
да не се покаеме ние машките после што сме ти делеле совети
кога ќе го најдат дечково обесен од невозвратена љубов на некоја
топола. :ROFLMAO:
ахаха се насмеав на ова :D но знаете шо..од сега натаму ке си терам така како он шо праи,ке ги кријам чувствата му го кажав тоа шо требаше,сеа него му е ред,ако прави нешо у врска со оа ке правам и јас..знам дека ке е тешко ако у јавност нема да бидиме оние двајцата додека сме сами заедно,но тоа е..нема да траи долго..знам..видов прегеска како беше тој..па сеаа...ако нешо му влегло во главата од тоа шо кажував добро ке е,,ако не пак добро.. си олеснав прегеска. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Butterfly95, vidi tuka site shto ti davat "soveti" ti zaviduvaat, duri i drugarkite shto gi imash mozhe da ti zaviduvaat. Prvo, dechkoto te saka, i saka da te zashtiti od drugite da ne te gledaat onaka so losho oko deka odish so pogolem tip, plus ima kola, i se grizhi za tebe. Te saka, 100%.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Подобро од тајна врска нема, во случај да не си заљубен/а. И ти си го правиш ќејфот, и таа. Во случај да има и уценување тука, таа да знае нешто за него, тој нешто за неа, мувач/секс фриенд засекогаш :D

S

Shaman

Гостин
Najdi mu gi slabite tocki I ucenuvaj go, in order ti da se osekjas ubavo vo taa vasa vrska.
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ова сега го видов.
Какво уценување каков бакрач... ц ц цц
Уценувањето може многу лесно да се сврти против неа.
Ќе излезе работата од контрола.
Како бе „уценувај го“ ???????????????????
Еј нема форумов место, колку фејспалми заслужува ова.

Ако не па и нека се снимаат со камера
па нека ја пушти она снимката на интернет да
го дупи цел град дека му е мал а........

или или

натерај го да се соблече пред тебе, па после фрли му ги алиштата
низ прозор, ама глеј да биде ладно времето за да му се собере
од студот.....

Не се глупирај. Или идеш или неидеш.
Се одтанато само ќе ја искомплицира работата.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
709
Сте седеле во парк на клупа во темница кај шо нема движење на луѓе и не проба да те сексне, наместо тоа те муабетел?
Те почитува. Штом карактерот твој го става пред сè, не го гледа надворешното во тебе, го гледа внатрешното. Доколку поодите вака тајно уште некое време, верувам дека за ~3 години ќе те френдне на фејсбук, па по година-две после тоа ќе го тргне статусот сингл на фејсбук, ќе го смени во it's complicated. После ќе почне да ти вели здраво на улица. Кога ќе биде излезен со другари, ОН ќе биде прв шо ќе ти ѕвони во три саат ноќта да те види. Дури и ќе го внесе твоето име во именикот во телефонот. Замисли еј! Среќничке. <3
За на крај да ти рече „Ти ветувам дека нема да те боли, само главчето ќе биде, шшшшшш“ и ќе те одебе because fuck you.
Како и да е, ќе бидеме среќни ако ни оставаш апдејт од сè шо ви се случува. <3 pozz

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Доброо мислев дека ке ве интересира тоа шо го напишав..како и да е извињавам се и доволно се коментарите и критиките од страна на некои..:icon_lol:фалаа

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Доброо мислев дека ке ве интересира тоа шо го напишав..како и да е извињавам се и доволно се коментарите и критиките од страна на некои..:icon_lol:фалаа
Мене ме интересира, сите страни ги прочитав каде се дискутираше твојот случај. :)

И еве што заклучив:

1) Пред неколку години имам кажано дека никогаш нема да давам совети. Сите се прават дека сакаат совети, на крај сите си го правиме тоа што сме си го намислиле. Плус, ај ова е форум, но во реалн живот повеќе некој ќе ти се налути поради советот, него ли што ќе те послуша.

2) Ова е најважно. Бидејќи и ти не слушаш совети (нели, како и скоро сите ние), еве ваму 5-6 страни ти кажуваат паметни работи, а ти повторно си го правиш она што си го наумила, најдобро е да си отвориш една посебна тема, во подфорумот за литература (или нешто поприкладно најди) и пишувај што ти се случува. Ем тебе ќе ти се исполни желбата тоа што ти се случува да го споделиш со некого, ем може да биде интересно за читање. Мене на пример ќе ми биде, секогаш е добро да се чуе/прочита вистинита, искрена приказна. Да се видат емоции, заблуди, глупост, вознесеност, занесеност. А и ме интересира како размислуваат девојчиња од различна возраст за овие работи. Затоа, тастатура под рака и подолги текстови со искуства, па попатно и запрашај се во текстот што да правиш, но не да се малтретираш со барање совети кои нема да ги послушаш

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ова сега го видов.
Какво уценување каков бакрач... ц ц цц
Уценувањето може многу лесно да се сврти против неа.
Ќе излезе работата од контрола.
Како бе „уценувај го“ ???????????????????
Еј нема форумов место, колку фејспалми заслужува ова.

Ако не па и нека се снимаат со камера
па нека ја пушти она снимката на интернет да
го дупи цел град дека му е мал а........

или или

натерај го да се соблече пред тебе, па после фрли му ги алиштата
низ прозор, ама глеј да биде ладно времето за да му се собере
од студот.....

Не се глупирај. Или идеш или неидеш.
Се одтанато само ќе ја искомплицира работата.
Abe ne me razbiras ti nesto mene...
Jas I kazuvam formula kako da go zadrzi negovoto vnimanie. Posto, ke I'm bide tajna vrskata, pa toj nema da moze celosno da I se posveti pred drugari, koga kje iskaca navecer I nema da ide so drugarite nema da moze da I'm rece "kje idam so malata jas" nego kje mora da ide so niv, razbiras?!
Tesko ke bide, znam.
Ama ke izdrzis malecka :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Јас би сакал ти мене да ми ги најдеш слабите (и осетливите) точки и да ме уценуваш
хохохох ми се допаѓа начинот на кој и го плесна ова (y)
ај да се пофалам дека и јас имам слаби точки, заинтересирана е некоја да ги открие?:cautious::ROFLMAO:

Butterfly95 ти кукле само биди што поладна кон него и има ко кутре да дојде да моли кај тебе. недозволувај он да ги контролира конците зашо ке го папаш :cenzura:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Yea, znam deka nekogas ke ima nesto pogolemo, poubavo i poprekrasno od ova na 16, in face, sigurna sum vo toa i ti veruvam.
AMA! Mnogu si praime filmovi nie 16 godisnite, and we all follow our dreams :D
Si zasluzuvame site do edna da go jademe od nekoj (se izvinuvam na izraz).
Eve, potseti se i ti koga si bila 16, kolku dramaticno si gi sfakjala site mali detali kako "Lele mi pisa" "Lele mi se javi" "Bevme na kafe i se guskavme celo vreme i preubavo bese" and similar shit.
Staj se samo vo kozata na edna 16 godisna i toa kako ona ja dozivuva celava situacija :)
Iskreno, ako samata ne sedne i si razmisli malku, go ukluci mozokot i se svesti sto pravi, she deserves it.
I jas si go zasluziv.
I sekoja druga 16 godisna pufla sto placela od nekoj si go zasluzila :)
А мислиш дека тие работи не се мислат и прават и на мои години? Јас и денес знам да сум таква "Леле ми се јави!", "Леле ми пиша!", "Леле ме фати за рака, сигурно ме сака!".:) Тоа сигурна сум дека го има секој човек додека е или започнува врска со партнер кој го обожава и сака. Затоа не ми менува ништо да се ставам во ваша кожа. Кај мене, барем за тие работи ништо не се променило. Јас се чудам на тоа што непромислено паѓате на никаквеци што не ве рецкаат. Тоа може да биде интересно како некаква игра на почеток, но само до некоја граница додека не западнете во безнадежна затресканост во странец, после која едвај се враќате во нормала. Барем такво нешто не сум доживеала, за среќа. А дали го заслужувате тоа или не... јас не можам и не сакам да проценувам.:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom