S
Shaman
Гостин
Абе не рече дека ќе продолжиш, ама те чеша г‘зот и тебе....добро сеа не реков дека ке продолжам со типот,јас ипак нишо не го сватив него за дали мисли нешо поозбилно понатака :/
Абе не рече дека ќе продолжиш, ама те чеша г‘зот и тебе....добро сеа не реков дека ке продолжам со типот,јас ипак нишо не го сватив него за дали мисли нешо поозбилно понатака :/
Cekaj, poleka, ke osetis situacija, samo opusteno. Se ke si dojde na svoe mestoВаљда типот мислел дека за онака е со мене,дека и мене ми е сеедно,па сеа му зборнав нешо за вљубување..и можеби чекал а му кажам,но не не верувам дека е заљубен..нишо не значи еден повик,може се исплашилпа немој нешо да ми се десе хаха.. :/
Па богами кога не и доаѓа памет, неа се претвори ова во шпанска серија.Abe fatete se, I tajna da e vrskata, sto ako?
Eve, gledas deka reagira na ucena, pa igraj na taa karta koga nema da ti obrnuva dovolno vnimanie.
Najdi mu gi slabite tocki I ucenuvaj go, in order ti da se osekjas ubavo vo taa vasa vrska.
Posle nekoe vreme kje ti pomine
Ili toa, ili kje ni places posle nas tuka
Srcka edna )
Добро сега не баш да испаднеш себична на крај.Cekaj, poleka, ke osetis situacija, samo opusteno. Se ke si dojde na svoe mesto
Pravi onaka kako sto mislis deka tebe najubavo ke ti bide
ахаха се насмеав на ова но знаете шо..од сега натаму ке си терам така како он шо праи,ке ги кријам чувствата му го кажав тоа шо требаше,сеа него му е ред,ако прави нешо у врска со оа ке правам и јас..знам дека ке е тешко ако у јавност нема да бидиме оние двајцата додека сме сами заедно,но тоа е..нема да траи долго..знам..видов прегеска како беше тој..па сеаа...ако нешо му влегло во главата од тоа шо кажував добро ке е,,ако не пак добро.. си олеснав прегеска.Па богами кога не и доаѓа памет, неа се претвори ова во шпанска серија.
И онака до сега се згазив од смеење за она во паркот.
Не не, вака одман се неам смеено, Господ здравје да ти даде и на тебе и на тајниот.
--- надополнето: 26 мај 2012 во 01:16 ---
Добро сега не баш да испаднеш себична на крај.
мене ми беше да не те искористат. а што веќе влагаш свесно
е тогаш колку ќе ти дава типот толку да му враќаш.
да не се покаеме ние машките после што сме ти делеле совети
кога ќе го најдат дечково обесен од невозвратена љубов на некоја
топола.
Najdi mu gi slabite tocki I ucenuvaj go, in order ti da se osekjas ubavo vo taa vasa vrska.
Мене ме интересира, сите страни ги прочитав каде се дискутираше твојот случај.Доброо мислев дека ке ве интересира тоа шо го напишав..како и да е извињавам се и доволно се коментарите и критиките од страна на некои..фалаа
Abe ne me razbiras ti nesto mene...
Ова сега го видов.
Какво уценување каков бакрач... ц ц цц
Уценувањето може многу лесно да се сврти против неа.
Ќе излезе работата од контрола.
Како бе „уценувај го“ ???????????????????
Еј нема форумов место, колку фејспалми заслужува ова.
Ако не па и нека се снимаат со камера
па нека ја пушти она снимката на интернет да
го дупи цел град дека му е мал а........
или или
натерај го да се соблече пред тебе, па после фрли му ги алиштата
низ прозор, ама глеј да биде ладно времето за да му се собере
од студот.....
Не се глупирај. Или идеш или неидеш.
Се одтанато само ќе ја искомплицира работата.
Јас би сакал ти мене да ми ги најдеш слабите (и осетливите) точки и да ме уценувашNajdi mu gi slabite tocki I ucenuvaj go, in order ti da se osekjas ubavo vo taa vasa vrska.
хохохох ми се допаѓа начинот на кој и го плесна оваЈас би сакал ти мене да ми ги најдеш слабите (и осетливите) точки и да ме уценуваш
Daj edno Canon-ce na koristenje, pa ke se dogovorimeЈас би сакал ти мене да ми ги најдеш слабите (и осетливите) точки и да ме уценуваш
А мислиш дека тие работи не се мислат и прават и на мои години? Јас и денес знам да сум таква "Леле ми се јави!", "Леле ми пиша!", "Леле ме фати за рака, сигурно ме сака!". Тоа сигурна сум дека го има секој човек додека е или започнува врска со партнер кој го обожава и сака. Затоа не ми менува ништо да се ставам во ваша кожа. Кај мене, барем за тие работи ништо не се променило. Јас се чудам на тоа што непромислено паѓате на никаквеци што не ве рецкаат. Тоа може да биде интересно како некаква игра на почеток, но само до некоја граница додека не западнете во безнадежна затресканост во странец, после која едвај се враќате во нормала. Барем такво нешто не сум доживеала, за среќа. А дали го заслужувате тоа или не... јас не можам и не сакам да проценувам.Yea, znam deka nekogas ke ima nesto pogolemo, poubavo i poprekrasno od ova na 16, in face, sigurna sum vo toa i ti veruvam.
AMA! Mnogu si praime filmovi nie 16 godisnite, and we all follow our dreams
Si zasluzuvame site do edna da go jademe od nekoj (se izvinuvam na izraz).
Eve, potseti se i ti koga si bila 16, kolku dramaticno si gi sfakjala site mali detali kako "Lele mi pisa" "Lele mi se javi" "Bevme na kafe i se guskavme celo vreme i preubavo bese" and similar shit.
Staj se samo vo kozata na edna 16 godisna i toa kako ona ja dozivuva celava situacija
Iskreno, ako samata ne sedne i si razmisli malku, go ukluci mozokot i se svesti sto pravi, she deserves it.
I jas si go zasluziv.
I sekoja druga 16 godisna pufla sto placela od nekoj si go zasluzila