Не, се регистрирав и ја видов темата, па прашав.Ти се регистрираше за да прашаш?
OMFG I must be very #влијателна.
Ако?
Ако се лутиш, ќе го избришам прашањето...
Не, се регистрирав и ја видов темата, па прашав.Ти се регистрираше за да прашаш?
Не бе, уживајНе, се регистрирав и ја видов темата, па прашав.
Ако?
Ако се лутиш, ќе го избришам прашањето...
Честитка и пол беше оваМоре колку честитки за Пумава, ме потсети на една урбана легенда кај мене во селово која имаше мотор Кавасаки од 1400 кубици производство од 80 и некоја. Живееше на 6 кат од зградата без лифт и кога се прибираше го качуваше моторот по скали до 6 кат за да не му го украдат, притоа ги разбудуваше комшиите од зградата и ги викаше за да му помогнат да го качи. Не помагаа ни полиција ни ништо од причина што човекот си беше со документ.
Кога го продаде моторот се собраа цела зграда и му направија банкет.
Туку, зошто ми се чини дека повеќето се радуваат што заминуваш?Не бе, уживај
Оти ме нејќат, сирота јасТуку, зошто ми се чини дека повеќето се радуваат што заминуваш?
Отри била досадна ко пролив,и релицирала ко луда во ЧДАТуку, зошто ми се чини дека повеќето се радуваат што заминуваш?
Еј во 23 ќе бидам погоди каде.... ами у земјата на СофиОколу 23:00, ако сте сеуште на европско тло, терај некој странец да гласа за Љопа
Среќен пат!
абе уште прасуваш од 24 часа 48 беше на форумов не ме чуди ако си и понатаму он линеХахаха, па ќе си дојдам, не останувам таму засекогаш Фала
--- надополнето: 26 мај 2012 во 13:04 ---
Ти се регистрираше за да прашаш?
Викаш да привлечам некој со длабок џеб и да го правам македонски зет, а?абе уште прасуваш од 24 часа 48 беше на форумов не ме чуди ако си и понатаму он лине
туку гледај таму привлечи странски инвеститори
Таквите се помалку.Туку, зошто ми се чини дека повеќето се радуваат што заминуваш?
како на Пример Карлос Слиме , коа ќе ти се качиВикаш да привлечам некој со длабок џеб и да го правам македонски зет, а?
требаше да има анкета па ќе видевме каков рејтинг имаТаквите се помалку.