PurplePuma заминува за Америка...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Стварно другарке :)
--- надополнето: 26 мај 2012 во 03:33 ---

Осеќам кога ќе се врати ќе го има најјакиот телефон :pos:
Хахахаха нееее од тука ќе си го купам :) Со помош на Кајганџии хакерџии, кои имаат нерви да ги читаат моите екстра дебилни прашања во однос на мобилни телефони.... ;)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Кога ќе се врнеш ?:D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
А па не е многу..и поздрави го Џек овој..Николсон од мене :X3:

L

Ligeia

Гостин
Другарче ајде нека е со среќа и немој да заборавиш на колегијалноста и да мавнеш по некој твит од Белата Куќа...колку софри само пуштивме со V за да те бутнеме во #влијателните :pos: Се најдобро и ќе ни недостигаш во четворката :)

К

Кики.

Гостин
Среќен пат, да си поминеш супер и да јадеш од Subway, да пиеш кафе и да јадеш крофни од Tim Hortons, да пробаш smoothie и најважното ќе го заборавев од Starbucks да пробаш Tiramisu Cake Pop. Пак јас со хранава... :tapp: :pipi:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Другарче ајде нека е со среќа и немој да заборавиш на колегијалноста и да мавнеш по некој твит од Белата Куќа...колку софри само пуштивме со V за да те бутнеме во #влијателните :pos: Се најдобро и ќе ни недостигаш во четворката :)
Абе види, кога кај вас ќе биде 12 ноќе, кај мене ќе биде 6 попладне :) Maybe I can join u sometimes (y)
--- надополнето: 26 мај 2012 во 03:54 ---
Среќен пат, да си поминеш супер и да јадеш од Subway, да пиеш кафе и да јадеш крофни од Tim Hortons, да пробаш smoothie и најважното ќе го заборавев од Starbucks да пробаш Tiramisu Cake Pop. Пак јас со хранава... :tapp: :pipi:
Јас од храна имам желба само за една торта од Carlo... Nothing more :pipi:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
PurplePuma со убаво да е и ако можеш поздрави го Ридли Скот од мене. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom