Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Можно е да е до тоа. :)
:) Ако е така пробај да дознаеш кога излегува со кого, каде. И кога ќе начекаш момент као демек ти се познаваш со нејзината најдобра другарка курци палци и стапуваш во акција... :)

Член од
12 април 2012
Мислења
14
Поени од реакции
1
:) Ако е така пробај да дознаеш кога излегува со кого, каде. И кога ќе начекаш момент као демек ти се познаваш со нејзината најдобра другарка курци палци и стапуваш во акција... :)
Тоа со кого и каде е испитано. :) Туку тоа со другарката ќе биде малку тешко. Инаку да имам се со неа на здраво. Они двете многу често се заедно. Мене ми е подобро 1 вс 1,така да ја убедам да дојде. Во такви ситуации сум подобар. :D

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Тоа со кого и каде е испитано. :) Туку тоа со другарката ќе биде малку тешко. Инаку да имам се со неа на здраво. Они двете многу често се заедно. Мене ми е подобро 1 вс 1,така да ја убедам да дојде. Во такви ситуации сум подобар. :D
Да, ама ако и е првпат нема да сака она. Затоа преку другарка и и на пример на другарка и ќе и се јават и мора да оди на 5 минутки и ете ти го преценетото чекање ;)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Еве едно прашање до машките и да дадат совет.
Што би направиле доколку на девојка која ви се допаѓа и понудите да излезете три пати и ве одбие исто толку. Не кажува директно не сакам, туку се вели незнам незнам, а тоа го сваќам како не. Инаку кога ќе се видиме се поздравуваме, на фб секој ден пишаме.
игнорирај ја одреден период...ни здраво ни ништо ..комплетно на игнор....ако те свиѓа на некој начин сама ке си дојде кај тебе по игнорот...ако не јбг.... :)

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Што би направиле доколку на девојка која ви се допаѓа и понудите да излезете три пати и ве одбие исто толку. Не кажува директно не сакам, туку се вели незнам незнам, а тоа го сваќам како не. Инаку кога ќе се видиме се поздравуваме, на фб секој ден пишаме.
Јас ке ти кажам нешто..иако сум женско а ова прашање е до машките :D доколку ти вели незнам,значи не саака да те изгуби,ко резерва ке и си,нели ке ти рече не и ке знаеш ти и нема да и велиш повторно,а вака за „незнам„ можеби ке питаш пак..по мене си знаев..пошо свиѓав еден друг а и овој симаптичен ми беше..и се откажа после некое време..мн криво ми беше :)))

Член од
12 април 2012
Мислења
14
Поени од реакции
1
Јас ке ти кажам нешто..иако сум женско а ова прашање е до машките :D доколку ти вели незнам,значи не саака да те изгуби,ко резерва ке и си,нели ке ти рече не и ке знаеш ти и нема да и велиш повторно,а вака за „незнам„ можеби ке питаш пак..по мене си знаев..пошо свиѓав еден друг а и овој симаптичен ми беше..и се откажа после некое време..мн криво ми беше :)))
Има теорија ова :). А се си мислам дека "незнам" вели бидејќи со НЕ не сака директно да каже и да ме навреди на некој начин. :)

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Имам еден проблем..значи барам совет
се мувам со еден,значи три пати до сеа сме се смувале у рок од две недели,значи детето го свиѓав 2-3 месеца и сеа еден ден му текна пишевме па нели ми рече да се најдиме,се смуваме,јас значи ЛЕТАВ првпат така сум си поминала најубаво,и вториот пат,но последниот нешо пошо 1 саат бевме заедно па нешо не беше посебно,и коа се смувавме првиот пат ми рече дека било тајна врска,никој да не знаел..и сеа последниот пат коа се видовме му реков дека ако планира да се заебава и дека ако има друга да ми каже,за да не се надевам,ми рече дека немал..всушност јас знам дека со мене ја тепа досадата,но го сакам,многу,нон стоп ми е во мислите,и немам некоја сила да го прашам за дали планира нешо озбилно,ми е страв да не ми тропне корпа,и не сеуште му немам кажано дека сум заљубена,бидејќи кога ке му кажам можеби ке е крај..морам да напраам нешо за да се заљуби во мене,да го придобијам,мислев дека порано сум се заљубувала но не,вака врвпат е,можеби е само свиѓање...незнам шо е..но морам да напраам нешо...:love:
Истиот проблем што го имав јас, баш исто .. Е кај мене беше вака : детето што почна да ми се свиѓа многу беше другар од мојот дечко. На мојот роденден не беше поканет но, дојде во истиот кафич кај што го праев роденденот и имаше сепаре до моето сепаре ... Цело време седеше на моето сепаре т.е. до мене и цело време ме гледаше, ми се смешкаше, ми надмигнуваше ... После некое време ме праша дали сакам да се смуваме и беше одбиен зошто имав дечко (а премногу го свиѓав но, никогаш не варам). После една недела му раскинав на дечко ми заради него, зошто видов дека имам шанси. Се мувавме 3 дена во рок од 2 недели . Првиот пат ми беше преубаво и преубаво си поминав, едноставно летав .. Вториот пат исто ми беше преубаво, а третиот пат се видовме на саат време и цело време молчевме, се смувавме само еднаш онака безвезе ... Многу го засакав, а воедно и многу се заебав ... Го викав да направиме муабет што понатака и ми призна дека со мене се смувал само дека сум била многу убава и дека не планирал ништо понатака ...
Мој совет : немој ти ништо да го прашуваш, ако сака тој нешто со тебе, тој ќе те праша .. и ако те бара пак за мување поставиму услов : или врска или ништо - така ќе видиш дали те заебава или не ... Па со среќа :))

Член од
24 мај 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Поздрав момци и девојки.Имам еден голем проблем па ако може некој совет да ми дадете шо да праам..

Проблемов е следниот.Минатата година ми се засвиѓа една школска.Ја бркав типкава скоро цела година,(дури и ја пикнав во моето друштво надевајќи се дека ќе бидне нешто поголемо не врска од 3-4 месеци).Ја смував после цела година бркање,се мувавме 2-3 месеци, и ме откачи со причина дека нејќела дечко.Таа си продолжи а ја останав заљубен у нејзе,знаев дека не е тоа причината дека нејќела дечко само почекав да видам шо како ќе бидне.На нова година се смува со еден мој "близок" другар дури и отидов на визита од шо неможев да ги гледам и од шо бев лут.Јас уште ја сакам а таа си го шиба нејзиниот филм остана у мое друштво јас уште ја сакам..Никогаш не сум бил во оваква ситуација бивша да е толку блиска до мене..неможам глава да дигнам..Па ако може некој да ми каже некој совет како да ја отсакам курвава оти ми скурчи веќе..Поздрав
brat najubavo ti e novo drustvo i takvi kurvicki ne ti trebaat

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
brat najubavo ti e novo drustvo i takvi kurvicki ne ti trebaat
Курвички? Како си се тешите машките секоја чест :icon_mrgr:
Он трчал цела година по неа, го измувала па го одјебала и си заминала со неговиот другар. Али земи став дека е курвичка и дека ти неа си ја заебал :pos:

S

Stef Bachatero

Гостин
Има страв дека е премногу брзо,не те знае доволно,не си доволно привлечен или има некој друг и те става во резерва бирај ти што сакаш :)

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Курвички? Како си се тешите машките секоја чест :icon_mrgr:
Он трчал цела година по неа, го измувала па го одјебала и си заминала со неговиот другар. Али земи став дека е курвичка и дека ти неа си ја заебал :pos:

a koga e obratno sto velite vie
kurvar a ;) ???
--- надополнето: 26 мај 2012 во 13:40 ---
. Првиот пат ми беше преубаво и преубаво си поминав, едноставно летав .. Вториот пат исто ми беше преубаво, а третиот пат се видовме на саат време и цело време молчевме, се смувавме само еднаш онака безвезе ... Многу го засакав, а воедно и многу се заебав ... Го викав да направиме муабет што понатака и ми призна дека со мене се смувал само дека сум била многу убава и дека не планирал ништо понатака ...

um za drug pat :), toa sto ti e sigurno ne go rusi sama oti pak takvo ne naogjas lesno :)

Член од
12 април 2012
Мислења
14
Поени од реакции
1
1. Има страв дека е премногу брзо,не те знае доволно, 2. не си доволно привлечен или има некој друг и те става во резерва бирај ти што сакаш :)
1. Се согласувам со тоа, со неа се имам скоро 5 месеци, од јануари месец :D, а во живо ја имам сретнато 5-6 пати. Нели тогај зима не се излегуваше многу, сега почесто ја гледам.
2. Нормално е дека секој има резерва, никој не е со еден/една. :)

M

Macedonian-Sun

Гостин
Голема емотивна душа сум. Ради мојата добродушност цел живот оставам да ме рамнат со земјата. Не... Ова не го кажувам за да ме сожалувате туку онака да ми олесни на срцево. Во досегашниот мој живот не сретнав личност која веднаш ќе ме ќари, ќе стои зад мене во добро и зло , што ќе ме прифати каква што сум...
Не... Туку само некои со празни лејќи на кои сексот им е преукупација а љубовта одамна изгубила значење за нив.

Можеби не е правата тема за ова , но мислам дека ми се потребни совети.

Цел живот да си рамо за плачење и тоа не е лесно. А кој мене ми е ? Знам ќе кажете оваа лелека само. Да го проживеете мојот живот или само дел од него ќе ме разберете.

Како да дојдам до востинската личност за мене ?

Што да направам?

Сама неможам повеќе.

Само без шали и смотани реплики.

S

Stef Bachatero

Гостин
Голема емотивна душа сум. Ради мојата добродушност цел живот оставам да ме рамнат со земјата. Не... Ова не го кажувам за да ме сожалувате туку онака да ми олесни на срцево. Во досегашниот мој живот не сретнав личност која веднаш ќе ме ќари, ќе стои зад мене во добро и зло , што ќе ме прифати каква што сум...
Не... Туку само некои со празни лејќи на кои сексот им е преукупација а љубовта одамна изгубила значење за нив.

Можеби не е правата тема за ова , но мислам дека ми се потребни совети.

Цел живот да си рамо за плачење и тоа не е лесно. А кој мене ми е ? Знам ќе кажете оваа лелека само. Да го проживеете мојот живот или само дел од него ќе ме разберете.

Како да дојдам до востинската личност за мене ?

Што да направам?

Сама неможам повеќе.

Само без шали и смотани реплики.
Повеќе секс девојче ќе ти се отворат зениците и нема да се замараш со љубовта.Таа трае 2 години и што после тоа или венчање или раскинување.Млада си контролирај ги емоциите.Премногу емоции не е на арно.Јас 2-3 месеци девојка не сум чепнал,се фокусирам на себе,не дека не сум заинтересиран,ама кога сум дал цел како градење на тело тоа ми е приоритет.Колку повеќе даваш значење на нешто тоа е контраефект.Земи најди си нешто во животот што тебе ќе те прави среќна,вежбај,лудувај едноставно прави ти како сакаш.Не изигравај психолог на никој,има луѓе за такви работи,земи наплаќај да видиш каков ефект ќе има :).Уживај,кулирај и пливај.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Повеќе секс девојче ќе ти се отворат зениците и нема да се замараш со љубовта.Таа трае 2 години и што после тоа или венчање или раскинување.Млада си контролирај ги емоциите.Премногу емоции не е на арно.Јас 2-3 месеци девојка не сум чепнал,се фокусирам на себе,не дека не сум заинтересиран,ама кога сум дал цел како градење на тело тоа ми е приоритет.Колку повеќе даваш значење на нешто тоа е контраефект.Земи најди си нешто во животот што тебе ќе те прави среќна,вежбај,лудувај едноставно прави ти како сакаш.Не изигравај психолог на никој,има луѓе за такви работи,земи наплаќај да видиш каков ефект ќе има :).Уживај,кулирај и пливај.

Абе на секој до што му е дојдено. Мене одсекогаш љубовта ми била битна

Kajgana Shop

На врв Bottom