Имам еден проблем..значи барам совет
се мувам со еден,значи три пати до сеа сме се смувале у рок од две недели,значи детето го свиѓав 2-3 месеца и сеа еден ден му текна пишевме па нели ми рече да се најдиме,се смуваме,јас значи ЛЕТАВ првпат така сум си поминала најубаво,и вториот пат,но последниот нешо пошо 1 саат бевме заедно па нешо не беше посебно,и коа се смувавме првиот пат ми рече дека било тајна врска,никој да не знаел..и сеа последниот пат коа се видовме му реков дека ако планира да се заебава и дека ако има друга да ми каже,за да не се надевам,ми рече дека немал..всушност јас знам дека со мене ја тепа досадата,но го сакам,многу,нон стоп ми е во мислите,и немам некоја сила да го прашам за
дали планира нешо озбилно,ми е страв да не ми тропне корпа,и не сеуште му немам кажано дека сум заљубена,бидејќи кога ке му кажам можеби ке е крај..морам да напраам нешо за да се заљуби во мене,да го придобијам,мислев дека порано сум се заљубувала но не,вака врвпат е,можеби е само свиѓање...незнам шо е..но морам да напраам нешо...