- Член од
- 29 октомври 2011
- Мислења
- 1.712
- Поени од реакции
- 1.152
за жал, тешко се снаоѓам....На листата на уреди провери дали ти се сите телефонски уреди. Доколку не се, додади ги преку configure new device.
за жал, тешко се снаоѓам....На листата на уреди провери дали ти се сите телефонски уреди. Доколку не се, додади ги преку configure new device.
Оди кај Теlephony devices и стисни printscreen, пастирај ја сликата на: http://snag.gy, и дај ни линк.за жал, тешко се снаоѓам....
Најдоле, второто копче од десно.како да активирам титл за каналите каде што има ?!
Зависи кој ресивер го има.....Најдоле, второто копче од десно.
Фала многу,работи телефонот.Оди кај Теlephony devices и стисни printscreen, пастирај ја сликата на: http://snag.gy, и дај ни линк.
Доколку си бил на старите линксус модеми за интернет да .. ама доколку си на speedport нема шанса да ти работел телефонот преку сплитер !!!Вака сеа телефонот ми беше приклучен преку сплитер ( И се си работеше едно 3 години така и од пред 1 недела не сакасе да работи) дојдоа тие и викаат дека требало преку рутер да оди телефонот и од таму си работи се нормално. И сеа прашањето ми е како до сеа работел преку сплитер телефонот а сеа не може ако имал некој друг ваковпроблем нека каже? Фала многу
ти пишува дека му работел, ти тврдиш спротивното,Доколку си бил на старите линксус модеми за интернет да .. ама доколку си на speedport нема шанса да ти работел телефонот преку сплитер !!!
тоа е сега сигурно по мене заради новата дигитална централа или што било, пошто и мене на телефонот му наместија спеедпорт, и сеа ако снема струја стапот телефонот нема да работи, како што работеше предтоа.Вака сеа телефонот ми беше приклучен преку сплитер ( И се си работеше едно 3 години така и од пред 1 недела не сакасе да работи) дојдоа тие и викаат дека требало преку рутер да оди телефонот и од таму си работи се нормално. И сеа прашањето ми е како до сеа работел преку сплитер телефонот а сеа не може ако имал некој друг ваковпроблем нека каже? Фала многу
Реков доколку бил на линксус да му реаботел , а доколку се префрлил на speedport нека не очекува да му работи зашто е невозможно да работи !!!ти пишува дека му работел, ти тврдиш спротивното
еве јас ти пишав погоре, додека бев на адсл и спеедпорт, мене ми работеше телефонот преку сплитер, без никаков проблем.Реков доколку бил на линксус да му реаботел , а доколку се префрлил на speedport нека не очекува да му работи зашто е невозможно да работи !!!