da be,sve zestoki,poslabo slobodoumni spored opstite stroloshki opisi...hahahahСпоред анкетава највеќе има скоприи а најмалку стрелци.
Анкетава овде не е кој се најмногубројни него кој хоросокопски знаци највеќе дремат на форумот...da be,sve zestoki,poslabo slobodoumni spored opstite stroloshki opisi...hahahah
Хм, интересно, отсекогаш мислев дека има некој поголем баланс, од каде информацииве ?Анкетава овде не е кој се најмногубројни него кој хоросокопски знаци највеќе дремат на форумот...
Рак си. Ракот е од 21.06 до 22.07Наполнив 21 год и сеуште не ми е јасно кој хороскопски знак сум . Роден сум на 21.06. Негдека пишува дека близнаци се до 20.06, а од 21.06 ракот. А негдека пак дека близнаците се до 21.06, а ракот од 22.06. хехех
Има некој да каже за точно?
Битен е и часот и временската зона. За крајните датуми, последни од зодијачкиот месец, обично има недоразбирања.Треба стручена стролог да ти провери некаде 21 паѓа дека почнува близнакот, а некаде дека е ракот. Проблемот е што се водат по истиот календар,али ја мислам оти фаќаш на рак.Наполнив 21 год и сеуште не ми е јасно кој хороскопски знак сум . Роден сум на 21.06. Негдека пишува дека близнаци се до 20.06, а од 21.06 ракот. А негдека пак дека близнаците се до 21.06, а ракот од 22.06. хехех
Има некој да каже за точно?
Никаде не вика дека ќе умре :/Еве една интересна анализа на астролошката карта на Бранко Црвенковски и тоа без да се знае неговиот подзнак.
Повелете линк!
Честитки. (анкетата е за тоа)Јас сум лав, а подзнак Шкорпија
Па многу астролози му предвидуваа смрт (сигурно се ВМРО ахаха) и погрешија до сега.Никаде не вика дека ќе умре :/
Немој не се ежи толку и онака хороскопот е срањеОбично во ништо не верувам но кога си го читам хороскопот се ежам секогаш се ми погодува, од точка до точка. Еден период дури и страв ме фати и некое време хороскоп воопшто не читав.
Како срање ко буквар ме читаНемој не се ежи толку и онака хороскопот е срање