Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.384
Според анкетава највеќе има скоприи а најмалку стрелци.

da be,sve zestoki,poslabo slobodoumni :D spored opstite stroloshki opisi...hahahah
Анкетава овде не е кој се најмногубројни него кој хоросокопски знаци највеќе дремат на форумот...

original.jpg

Анкетава овде не е кој се најмногубројни него кој хоросокопски знаци највеќе дремат на форумот...

original.jpg
Хм, интересно, отсекогаш мислев дека има некој поголем баланс, од каде информацииве ?

Наполнив 21 год и сеуште не ми е јасно кој хороскопски знак сум :). Роден сум на 21.06. Негдека пишува дека близнаци се до 20.06, а од 21.06 ракот. А негдека пак дека близнаците се до 21.06, а ракот од 22.06. :) хехех
Има некој да каже за точно?

Наполнив 21 год и сеуште не ми е јасно кој хороскопски знак сум :). Роден сум на 21.06. Негдека пишува дека близнаци се до 20.06, а од 21.06 ракот. А негдека пак дека близнаците се до 21.06, а ракот од 22.06. :) хехех

Рак си. Ракот е од 21.06 до 22.07

Битен е и часот и временската зона. За крајните датуми, последни од зодијачкиот месец, обично има недоразбирања.Треба стручена стролог да ти провери некаде 21 паѓа дека почнува близнакот, а некаде дека е ракот. Проблемот е што се водат по истиот календар,али ја мислам оти фаќаш на рак.

Ако некој не верува во хороскоп, ја би му препорачал да најде добар астролог и доволно е да му го опише месечевиот знак.Ќе се изнанадите од тоа кој всушност сте вие и колку се совпаѓа.Не е никаква игра на зборови астрологијата, туку шематски приказ на душата на човекот. Мене ми испадна месечината во шкорпија во најнегативно издание.:нинџ:

Еве една интересна анализа на астролошката карта на Бранко Црвенковски и тоа без да се знае неговиот подзнак.
Повелете линк!
Никаде не вика дека ќе умре :/
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 21:57 ---
Јас сум лав, а подзнак Шкорпија
Честитки. (анкетата е за тоа)

Никаде не вика дека ќе умре :/
Па многу астролози му предвидуваа смрт (сигурно се ВМРО ахаха) и погрешија до сега.
Во Р.М. имаше само еден атентат а и тој не беше успешен. Нема да има атентати во Р.М. кога е полесно да те затворат на неодредено време.
Жив мртовец ;)

Обично во ништо не верувам но кога си го читам хороскопот се ежам секогаш се ми погодува, од точка до точка. Еден период дури и страв ме фати и некое време хороскоп воопшто не читав.

Обично во ништо не верувам но кога си го читам хороскопот се ежам секогаш се ми погодува, од точка до точка. Еден период дури и страв ме фати и некое време хороскоп воопшто не читав.
Немој не се ежи толку и онака хороскопот е срање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom