Формула 1 - сезона 2012

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
кој стил бе? ко без душа ми вози мене, во последно време кој стасај помини го, не го глем стило во возењето кај него..
Ако знаеш подобро зошто ти не отидеш да возиш за ФЕРАРИ? Толку голема марка нема толку многу време да го има за нивен возач ако не беше ништо посебно ;)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Ако знаеш подобро зошто ти не отидеш да возиш за ФЕРАРИ? Толку голема марка нема толку многу време да го има за нивен возач ако не беше ништо посебно ;)
Не се бламирај, ист болид има со Алонсо, Алонсо 1-3, маса 10-15ти.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Не се бламирај, ист болид има со Алонсо, Алонсо 1-3, маса 10-15ти.
Тоа е другар оваа сезона, ајде ако сакаш погледни ги минатите сезони и резултатите на Маса. А јас за болидот не ти кажав ништо, туку ти кажав за тоа како Марката ФЕРАРИ е толку силна и позната што сигурно нема да го чува во тимот возачот кој според тебе нема врска од возење веќе неколку сезони ;)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Тоа е другар оваа сезона, ајде ако сакаш погледни ги минатите сезони и резултатите на Маса. А јас за болидот не ти кажав ништо, туку ти кажав за тоа како Марката ФЕРАРИ е толку силна и позната што сигурно нема да го чува во тимот возачот кој според тебе нема врска од возење веќе неколку сезони ;)
Од што е добар набрзо ке го шутнат. Му дадоа шанса да се оправи но после инцидентот кога за малце ке го изгубеше животот повеќе не е истиот возач:)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Знам дека Маса не е еден од најдобрите возачи во Ф1, но отсекогаш ми се допаѓал неговиот начин и стил на возење, и се надевам дека во скоро време ке ги подобри своите резултати (y)
Надевај си се :pos:
Има трауми во главата од тоа штрафот,толку му беше бате.

Дарко Рибарот

Пуштен пуштен,а фактички го кријат..
Член од
15 мај 2012
Мислења
134
Поени од реакции
46
Полека но сигурно Кими се враќа! Има да фуче.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Честитки за Малдонадо, ја заслужи победата. Луис, повторно и повторно жртва на „правилата на ФИА“. 3та пол позиција без победа.

Но едно е јасно, оваа сезона ќе биде толку израмнета, шо не би ме чудело прв пат во ерата на Ф1 да имаме двоцифрен број на победници во една сезона. Значи победија, Батон, Алонсо, Розберг, Ветел и Малдонадо. Ако на тоа придодадеме и да очекуваме да победат и Луис, Вебер, Раиконен и при тоа им ги додадеме и екстра имињата на Маса и Шумахер, а ги додадеме и талентираните Гросежан и Сена, кој со Вилијамс може да изненади, тогаш е јасно дека оваа Ф1 ќе биде една од најинтересните во историјата на овај спорт.

Следна дестинација: Yeaahh, Monte Carlo.
--- надополнето: 16 мај 2012 во 03:25 ---
кој стил бе? ко без душа ми вози мене, во последно време кој стасај помини го, не го глем стило во возењето кај него..
Шо да гледаш нема стил. Од ко му ја зема „Никол Шерцингер“ титулата нема возење во него. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.675
Алонсо најбрз на првиот, Батон на вториот тренинг. Сабота во 11h е третиот тренинг.

Ова Монте Карло најако место за гледање формула нек си е*е мамата :) мора да се иде тамо

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Да заврне дожд 50% од болидите идат DNF :)

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Богами денеска едвај некоја капка падна и одма за 5 минути 10 души на ист свиок се заебаа , и изгледа ке врне само за квалификациите оти за трката рекоа дека ке биде сончево. :(

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Алонсо во добра форма, Лотус исто така, Мекларен стандард добри на тренинг, очекувам и во квалификации, на трката ќе видиме. Ред Бул тивки накако. Ќе биди интересно, уште дождот ако замеша прсти, ќе биди лом на патеката.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Утре на квалификациите Ветел од која позиција ќе стартува?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Утре на квалификациите Ветел од која позиција ќе стартува?
Не верувам дека некој на форумов ја имаа таа способност да предвиди како ке заврши Фетел на квалификации:facepalm:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не верувам дека некој на форумов ја имаа таа способност да предвиди како ке заврши Фетел на квалификации:facepalm:
Друже не сум многу по Формула, незнам многу правила, ама сакам да гледам. Па објасни ми нешто за утре, дали ќе има стартни позиции, кој ќе стартува како (највеќе ме интересираат податоци за Хамилтон, Алонсо, Ветел)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Друже не сум многу по Формула, незнам многу правила, ама сакам да гледам. Па објасни ми нешто за утре, дали ќе има стартни позиции, кој ќе стартува како (највеќе ме интересираат податоци за Хамилтон, Алонсо, Ветел)
Аха,епа ок бате нема гајле :)
Утре имаш квалификации од 2 часот пладне,стартни позиции за квалификации нема секој возач искача кога сака,има три квалификациони сесии,10те најбрзи влагаат во последната сесија.
Гледај утре ако си заинтересиран све ке ти биде јасно:)
Eве ти топ 10 генерален пласман.
01. Себастијан Фетел
61​
02. Фернандо Алонсо
61​
03. Луис Хамилтон
53​
04. Кими Раиконен
49​
05. Марк Вебер
48​
06. Џенсон Батон